Güncellemeler
+1 yıl
şimdi yaş 22 yazın aile evinde kışın okulda yurtta hayat boş geçiyor gibi Allah tez zamanda düzeltir yoluna koyar inş
Vaalla benim öz ailem iğrenç ya her gün küfür hakaret. Yani evlenmeden durumuna bakarım, bi de erkek adam genelde kadına küfretmez edenlere bi şey demek istemiyorum ama hasta değilse küfür felan etmez yani. Okuyorum ama anne badan para almak istemiyorum çalışırsan da gelir öldürürüm dedi baba ve 100 kilo insansı varlık. Kocaya giden kızlar yaşadı. Yurttaa kalmak da kötü olucak kışın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgürlük ile bunun ne alakası var
annenin evinde sopa tehdit küfür. Diken sütünde yaşıyosun küçücük bi oda. Mutfakta istediğini yapammıyosun
*üstünde
Eş evinde bunlara maruz kalmayacaginin garantisi nedir? Bu tarz şeyler yaşayan kadınlar evliliği bir kaçış olarak görüp çok yanlış tercihler yapıyorlar. Evlilik için böyle bir sebep olmaz. Evliliğin amacı sevdigin insan ile mutlu bir yuva kurmaktır, baba evinden kaçmak değil. Yaşadığın şeyler elbette haksızlık, ama evliliği bunlardan bir kaçış yolu olarak görmemeni tavsiye ederim. Doğru sebeple doğru kişiyle tanışman dileğiyle...
@DesignerGFX +1
ya saçmalama ezik olmayan erkek o şekilde davranmaz kadına küfreden erkek eziktir Allah denk getirmesin ve mal mısın sen eninde sonunda evlenicez zaten
@Ilke_x inşallah benim yaşadıklarımı yaşayarak anlarsın
Acincak durumdasin. Kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ögren gelip burada aglicagina. Beddua kursun gibidir sana geri döner cici kiz :)
@Ilke_x mal kadın ben beddua etmedim yaşadıklarımı hafife alıyosun ya yaşa o zaman dedim sen bedenini satıyosun sen acınacak durumdasın Akdeniz üniversitesinde okuyorum3 . sınıfa geçtim bunlardan haberin var mı yok çünkü malsın. Ama kralın kızı da olsam bana en iyi hayatı sunacak kocayı seçerim. Erkek kadın olmak senin tericihin benim tercihim değerli olmak.
Tamam kanka bos yapma hadi
@Ilke_x sxbxhbhdcb vericek cevap bulamayınca olur gibi xdjdncjn tipe bak yüzün belli oluyor sıradanlığın sen zengin koca bulamayacağın için saldırırsın anca güzel kızlara normaldir.
Haha hasta seni aciyorum sana cidden. 🤷🏻♀️
@Ilke_x skdkcjj aynaya bakarken kendine acı
@Ilke_x ya sıradansın senin için bi erkek orta halli bir erkek bile kira vermeye değer görmez benim muhattabım değilsin anca kıskanır saldırırsın kızlara
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Ilke_x hahahhah iyi sokmuşum çıldırıyor
Neyini kiskancakmissim? Benle mesgul olucagina git koca bul kendine hadi bos yapma
@Ilke_x sen kiranın yarısına ortak olabilecek bi dost bulursan görüşürüz xnxhbcxh
Sizin gibilerinin hayatindaki tek hedef koca oldugu icin pek sasirtici gelmiyor.
@Ilke_x canım sen dost bile bulamazsın kiranın yarısına ortak olacak hdhdhd
Zengin lazım dimi
o kadar şey arasından bi tek buna takıldın neden parayla ilgili zengin erkeklere karşı kompleks mi yapıyorsun
Yorumumu mu sildin aşko
Şart gibi kanka
aynen maaşa geçsen de milyarde olamazsın zaten zengin erkek desteği şart inşallah olur