- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılKız daha kendini geliştirememiş, Türkçesi de bir o kadar kötü. Bizim jenerasyon bu Türkçe'ye dönüp bakmazdı mesela. Kalite düştükçe beklentiler maddesel olmuş. Z kuşağının işi çok zor. Manevi anlamda çöp bir nesil geliyor. Bu da biraz yetiştirilememiş Y kuşağı evliliklerinin ürünü aslında. Kızlar acaba ne zaman kendilerini satın alınabilir ürün olarak görmeyi bırakırlar bilmiyorum.
Yahu önce kendini geliştirsin, kendi kariyerini yapsın, kendi beğendiğini alsın. Bir erkeğin eline bakan kız, o erkeğin her muamelesine maruz kalır. Ama kendisi birey olsa, hem ağırlığı olur, hem düşünceleri önem taşır hem de toplumda yeri olur. Ben de ilişkilerimde hiçbir kadına harcama yaptırmam ve imkanlarımı sunarım ama böyle mala mülke göre gelmiş hiçbir kadını hayatıma almam. Bana ne katabilir ki? Afedersiniz bu kafadaki kadınlar sadece yatak keyfinden ibaret olurlar. Çikolata yemek ile onlarla birlikte olmak aynı kefede.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun derdi ulaşım olsa özellikle erkekler yazsın demezdi, yakıt masrafını paylaşalım, arabası olan biriyle birlikte gidip gelelim derdi. Niyeti başka, arabalı, hem de yeni model arabalı sevgili yapıp kendini taşıtacak k*vaşe... Yazan da, vuran da çok olur buna... İlk günden kaportaya verenlerden olduğunu belli etmiş.
00 Yorumla
LKŞJSAFŞDCKLJŞSKLFŞLKJFDSKJFLSDJFŞCLKDJFŞLKSDJFŞCLKJDCLFKŞDSJCLKSJFLSKDJFCALSKJFŞSKLJFŞLSKJFŞLSKDFJCALSKFASLŞKDFJCŞKLSJFŞLASKFDJCŞASLKJFASŞDLFKJCŞSLDKJF ESKİ MODEL TRAVMAM VAR FKSJLDŞACLKJFCLŞSKDFJ Allahım daha neler gösterecektin asckjfşsjfa umarım yazan olmamıştır lfk
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkul başlamadan bunun işini bitirirler valla neden okulda yıllarını boşa harcıyor ki pavyonda direk ise girsin deneyim elde eder okumadan iyi maaş alır 😂
20 Yorumla
+1 yılLütfen ama lütfen, şu whatsapp grubuna şunu yazsanıza, "Kids at the back seat may cause accidents, and accidents at the back seat may cause kids..."
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Tramvası varmış hanımefendinin abazalar boş bırakır mı hiç yaslanacak omuz olmaya koşarlar hemen. Beyniyle düşünen biri bunu tınlamaz bile zaten ama atlayacak beyinsizde çok olur maalesef😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUcuz malın talibi çok olur.
Bu tür kendini metalaştıran tipler üniversitelerde zaten çok var ve muhtemelen sınıftaki rahat tiplerin tümü istediğini almak için yazarlar bu kişiye.
00 Yorumla
+1 yılhshsshah en aptqllar bizim grupta sanıyodum allah kimseye böyle travma yaşatmasın
30 Yorumla
+1 yılarkadaş sayesinde günlük utanma dozumu aldım yazan tabii ki olur ''university'' yazmasına yorum bile yapmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılHer bölümde böyle meşhur bir eskort arkadaş vardır. İyi kazanır, derslere girmez, notları da verme vaadiyle erkeklere buldurur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTramvam var yazmis ve uni kazanmis sen aklima mukayyet ol allahimmmm
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTravma yazamamış, üniversite yazamamış. Türkçe yoksunu sonradan görme ne idiği belirsiz hüdai nabit fuzuli bir kezban.
00 Yorumla Erkek güzel kızlar özelden bana ulaşsın cirkin kızlar yazmasın lütfen tranvam var dese sapık oluyordu değil mi 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler kapısında sabahlar fakat yazan kişide gurur onur kalmamış. Neyse, körler sağırlar birbirini ağırlar deyip konuyu kapatalım
00 Yorumla
+1 yılİğrenç ya msjdan anlatılmak istenen anlaşılmış zaten yani zengin erkeklere kendini yem etmeye hazır olduğunu dile getirmiş askinda6
08 Yorumla- +1 yıl
Aslında
- +1 yıl
Bence de acaba hangi üni hangi bölüm çok merak ettim umarım benim gideceğim üni değildir 😂
- +1 yıl
Böyle biriyle arkadaş bile olmam hem burnu havada hem kendini beğenmiş
- +1 yıl
Aynen valla Amman uzak olsun bizden
Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Artik bunlar cok normal oldu. Erkek arabasi icin onla oldugunu biliyo kizda arabaso karsiliginda verecegi seyi
00 Yorumla
+1 yılBenim zamanımda bir kız bu taktikle kendine sevgili yapıp ikinci hafta çocuğun arabasıyla gelmeye başlamıştı hiç unutmam
00 YorumlaO değilde 1. Komando tugayında yaptım bende askerliği Erciyes üniversitesi hemen yanımızdaydı 5-6 ay önce bi soguk vardı aman aman düşman başına
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılO değilde eski model olanlar yazmasın demiş binemiyormus hanımefendi acaba neye binemiyor 😅😁
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ne güzel açık açık önden şartları söylüyor delikanlı hatun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. 10 numara hareket, paylasim ekonomisini yayginlastiralim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne diyorsun sıra vardır şu an model ve marka seçiyordur
00 Yorumla
+1 yılYazık çok yazık… Anası BABASI görse ne derdi acaba?
00 Yorumla
+1 yılTramva? Bankın travma değil tramva... mdödkdmdkdm
00 Yorumla
+1 yılTravma kelimesini telaffuz edemeyen kçımın kenarı hem buyruk ferman ediyo hem de seçici mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Hepsi yazar kızın yazdığınin ozeti (parasi olan yazsin takilalim o beni ben onu mutlu ederim)
00 Yorumla
+1 yılŞeyma bunu hep yapıyor.. Her gece başka arabaya biniyor.
00 Yorumla
+1 yılSonra kadınları obje yerine koydu oluyorlar bu kendini obje yerine koymuş erkekler nasıl koymasın
029 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmanız ne kadar mantıklı sizce?
- +1 yıl
bizde sizi cüzdan görüyoruz o zaman sıkıntı yok
- +1 yıl
yürüyen kredi kartı seni
- +1 yıl
Görebilşyosan gör benden size zırnık çıkmaz 😊
- +1 yıl
öyle de bi çıkar ki sen bile şaşarsın herkes öyle diyor ama olanlar belli
- +1 yıl
2 senedir sevgilim var böyle olucsk biriyle sevgili olmam zaten * peşinde koşan kuduz köpek değilim kendime saygım var
- +1 yıl
Kendinizi çok görmeyin
- +1 yıl
he hee kesin öyledir ayn
- +1 yıl
Allah bilir kaç binlik yaptı seni
- +1 yıl
Olum kafanmı güzel ya ne binliği yemek ısmarlamak istiyorum istemiyor bile herkes sizin gibi parası için mi birlşkt esanıyosunuz
- +1 yıl
Objesin sende hadi kabul et beni becerin bana kredi kartı verin de sorun kalmasın
- +1 yıl
ben zaten zenginim paraya ihtiyacım yok fakir köpek
- +1 yıl
ama sende ne erkeklik ne de para var
- +1 yıl
senin gibileri anca kullanırlar hikaye anlatma bana
- +1 yıl
kadına obje diyen birinin sevgilisi olamaz
- +1 yıl
Kitap oku lütfen ben obje demedim
- +1 yıl
Ne boşsun mk sevgilisi olamazmış bi tık kıskançlık var
- +1 yıl
niye kıskanıyım lan seni fakir
- +1 yıl
kitaba ihtiyacı olan sensin düşünce yapısına bak
- +1 yıl
Kuduruk kadın adının hakkını veriyon kaç kredi kartına motor yaptın kendini anlatsana :)
- +1 yıl
ben sen gibi fakir değilim bebe 2 ev 1 yazlığım var ama sen baya çaktırmışın anlaşılan
- +1 yıl
jigølo diye satın alıyorlardır seni
- +1 yıl
Allaha şükğr sevgilimde bende 5 vakşt namazımızdayız kendi yaptgını bizde yapıyoruz sanmışson evi yazlığı seni beceremler sayesinde almışsın skskskks
- +1 yıl
kişi kendinden bilir işi kaç kişiyle yaptın lan
- +1 yıl
herkes sen gibi fakir değil tabi
- +1 yıl
yan gelip yatmıyor göť göbek salmıyor
- +1 yıl
Sakşn ol bacım en iyisi sensin :)
+1 yılBenzin kaç lira haberin var mı❓️ elektrikliyse düşünürüm 🙂
00 Yorumla
+1 yılAy neden mesajlarımı ifşalıyorsun seni mahkemeye vericem💅
020 Yorumla- +1 yıl
BMW 520d iş görür mü
- +1 yıl
Fazlasıyla
- +1 yıl
Çok yakıyor o yüzden Caddy ile piyasa yapıyoz canım
- +1 yıl
Yalarım
- +1 yıl
😂 dikkat et kesmeyeyim
- +1 yıl
Neremi
- +1 yıl
😂 dm de söylenir burada değil
- +1 yıl
Abi feyke yuruycek kadar dusmeyin aw ya sonra erkekler abaza diye bizimde adimiz cikiyor awk
- +1 yıl
Dalga geçiyom valla sevgilim var kardeş
- +1 yıl
Efe bana laf atana kafar fake yazmayı öğren
- +1 yıl
Tartışın ben kaçar
- +1 yıl
Gerçekten fake diyemi yazılıyor ciddimisin sen ya bilmiyodum çok teşekkür ederim öğrettiğin için aw salağı
- +1 yıl
ozkuyucu_efe biliyorsan yazsana orspu çocuğu bç b0k bildiğin yok havlama yar’rak kafası
- +1 yıl
4mını düdükledigim toton feykten yazmayami yiyo yazsana normalden korkak p3zevenk
- +1 yıl
Ver yazim p! ç
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam hem buna hem arabaya binerdim :D
08 Yorumla- +1 yıl
Ay ben de sana binerdim
- +1 yıl
Neden :D
- +1 yıl
Üniversitem evime uzak🥺
- +1 yıl
@cennetkushu Aahahhah arabama mı bana mı :D
- +1 yıl
Her ikiside olmaz mı ki🥺👉👈
- +1 yıl
@cennetkushu Fazla cüretkarsın :D
- +1 yıl
Doğru olan bu bence☺️
- +1 yıl
@cennetkushu Cesaretini sevdim :D
+1 yılTrol sorudan bır tane daha bu senın grup mesajın değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne şaka mı siduejdjr iddia falan kaybetmiştir ya yok artık
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ahahaha ha. çd. ciddi mi lan xD şaka gibi... arabası bitti iyisi kaldı öyle mi xD
00 YorumlaOkudukça daha çok güldüm shskhddhdjdj
Eski model arabalara alerjisi var kesin dhdjhdjdhjdjd00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yıldfjndsjfnsdj ay komedi ya biri yırtık oro*pu yazmış en çok ona güldüm
00 Yorumla
+1 yılbu kız ne kadar da hızlı... evet yazan erkekler olmuştur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılgurup yöneticisi olsam atardım arkadaşı guruptan
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. İyi de bu konuşma, AOG’tan alınma bir konuşma 🤔🤔 sana ait olmayan bir konuşmayı neden burada paylaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin yazan olur erkekler de yatarım gecerim düşüncesiyle yazar kizlarda arabasini kullanirim düşüncesiyle konuşur karşılıklı iğrenç menfaat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. okula arabayla gidip gelirdim sırf minibüs beklememek için bana yürüyen kızlar vardı nasıl oldugunu az cok tahmin edebiliyorum :)
00 YorumlaBunlar yollu diye tabir ettiğimiz kızlar. Yazan olur veya olmaz ama herkesin gözünde basit bir kızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabaya biner ama sonra kim kime biner bilemedim 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraba karşılığı vurdurur bu. İyiymiş bende yazardım olsaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUNIVERSITY. nasil yazdiysa emin olamadim böyleydi heralde alkdjxkahzl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazan çok olur, bedava şey nasıl olsa verecek neden yazılmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi üniversite :D eğlenceli olacak sizin için
02 Yorumla
Soran+1 yılerciyes :D
Cevap sahibi+1 yılgruba şey der misin modifiyeli Tofaşım var benzinde kullanıyorum diye (apaçi arabası)
+1 yılerkeklerin ne kadar iğnç zihniyeti var yorumlarda belli oluyor sonra namusluyum ayağına yatmaları çok komik
02 Yorumla- +1 yıl
al işte biri daha
- +1 yıl
sizde çok seviyonuz böylelerinin peşinde olmayı ama görüyoz kim kiminle
ahahaha benım varda bakalım senı alacakmıyım :) araba secıyomus bırde toplu tasıma neyıne yetmıyo
00 Yorumlaşaka mı bu dshjgfdhghdfghgfd daha neler göreceğiz ya
10 Yorumla
+1 yılYuhhh kafayı yemiş bu kızı harcarlar🤣🤣🤣
21 Yorumla
Soran+1 yıldsgfdgndfgfnd
+1 yılarabam yokta gsxr 600 yarış motorum var. :) kıpsss :D
00 YorumlaTüm sınıf yazar arabası olan olmayan yazar bu fırsatı asla kaçırmazlar
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi ahlaktan yana olan kizlar kaldimi zannetmem
00 YorumlaÜniversiteyi university diye yazıp travmayı tramva diye yazan Şeyma?
00 Yorumla
+1 yılKıza mı üzüleyim yorumlarda sallayan erkeklere mi bilemedim
00 YorumlaGruba nasıl girdin ben hocaların beni alamsini bekliyorum ama kimse almadı beni nskamdenjzen
03 Yorumla- +1 yıl
gel seni başka gruba sokalım ahsdahsfh
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna yazan kullanmaya yazar. Arabası olduğu halde yazmayan da olur çünkü erkekler artık kızlardan daha akıllı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Eski model tramvam var. Tramvam var. Tramva?
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazmış. Tramvayları varmış eskiden. Şimdi lüks arabaya binmek istiyormuş
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılJsjsjd ebesinin nikahı
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@ahhbukizlar olaiblir abi, KS sonuçta siteyi canlı tutması lazım fjfn
Gizli Üye(18-24)+1 yılmesaja gülmekten öldüm bu ne SOMDLASŞÖCĞPAS bir insan bu kadar ucuz olamaz birde eski olmasın yazmış kimi yiyor bu.. :D
00 YorumlaHahahha şaka mı buu
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil :D
+1 yılbide yanlis anlamayin yazmis avell ama net olur
02 Yorumla
Soran+1 yıldsgfdgjfdjgfd university'e
- +1 yıl
KDNWLXJALXMLAKXLAMDKSKXAMMSKSKXK
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?