Bana asla destek olmayan, mesleğimi küçümseyen babama maddi destekte bulunmalı mıyım?

26 yaşındayım. Babam hayatımın hiçbir döneminde maddi manevi yanımda olmadı. Ne ilkokul, ne ortaokul ne üniversite hayatım boyunca desteğini görmedim. Öğretmenlik okudum. Kazandığım gün bile mesleğimi küçümsedi. Para göndermedi, nasılsın diye bir gün bile içten sormadı. Ev kiram, yurt paramı hep ben ödedim bursumla. Yıl ıcerisinde bana 4 ayda bir 50-100 lira atardı. O da zorla. Hiçbir hatamda arkamda durmadigi gibi beni hep herkese anlatti. Saygıda kusur etmem, aģzımdan tek bir söz bile cikmaz karsisinda. sevmiyorum babamı. Sürekli asabi, öfkeli, küfür eden bir adam. Getirdiği ekmeği bile ben size getiriyorum diye gözümüze sokuyor. Kpss ye hazirlanırken de gir bi ise calis, olmuyor iste deyip duruyordu. Ve ben bu sene atanacağım. Benden eminim ki para bekleyecek söylemese bile. Sizce böyle bir adama yardim etmeli miyim?

Bana asla destek olmayan, mesleğimi küçümseyen babama maddi destekte bulunmalı mıyım?