Çok korktum bir şey yapacak diye videoya çektim. Adam kaçtı sonra polis geldi. Kızı tanımıyorum ama davalarda bunlar önemli mi? karakola gidip videoyu vermek mi gerekir. Bir fikrim yok. Davalarla ilgili bilen varsa söyleyebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılarkadaşım anlamıyorum bir kız ailesi ve eşi dışında kimseye hesap vermemeli heleki ona şiddet uyguluyorsa direk şikayetçi olmalı.. sevgili denen şahıs hiçbir syeın olmuyor.. heleki günümüzde her gün bir başkasıyla çıkmaları bir tuhaf..
sana gelelim.. aynısı senin başına gelsin ister miydin..03 Yorumla- +1 yıl
Genede videoyu polise verecektin
En İyi Cevaplar
+1 yılaynıs geçen bizim mahalle de oluyordu herkes film izler gibi izliyor bir ağrıma gittti balkondan önce saksı attım adama denk gelmedi ama geriye gitti sonra aşağı indim adamın burnuna çalıştım direk adamın burnu kırdım sanırım ayağa kalkamadı sonra kadın demez mi kocamı öldürüyorlar yetişin diye m... birde benden şikayetci olmaya kalktı sonra benim mahalledeki kız kankalar bu cocuk seni korudu sen ne ge... zekalısın diye biir dövdüler kıızı bende izledim:)
02 Yorumla- +1 yıl
ney olmadı ney olmadı videosu var kapak mı edeyim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
62Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKanıtınız var şikayette bulunun
00 Yorumla Sokma elalemin işine burnunu, sonra zararını çekersin onlar keyfini sürer, kadın erkek kavgasına kılımı kıpırdatmam prensibimdir, bugün kavgalı yarın sarmaş dolaş olurlar bunlar her zaman
05 Yorumla- +1 yıl
aynını başkası da annene yapar öldürsün bana ne der çekip gider
- +1 yıl
@İstilacıTürinsann bununla ilgili çok hikaye var ama...
Kadın imdaaat diye bağırıyor balkondan o sırada orada olan polis kapıyı kırıp içeri giriyor. Sonra kocam o benim döver de söver de diyince olay haneye tecavüze dönüyor. Pokislerin başı yanıyor bir polis arkadaşım anlatmıştı - +1 yıl
@Freddy1616 eğer şikayet geldiyse veya içeriden ses geliyorsa bu haneye tecavüz olmaz bu bir kimse bu sebepten suçlu bulunmaz mümkün bile değil
İkincisi kocam döverde söverdeyi sokakta yapamazsın kanuna aykırı - +1 yıl
o halde yardım istemeyecekti ayrıca polisin görevi o hiçte dediği olaya dönmez
- +1 yıl
gürültü yüzünden de kadın ceza alır ve polisleri boş yere çağırmakta suç
uğraşma kız şikayetçi olmayacak çünkü. başıma geldiğinden biliyorum. sonra olay sikayet edene kalıyor
02 Yorumla- +1 yıl
annene olunca da başkası aynını der
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapma. Öyle ruh hastası ve mazoşist kadınlar var ki, dayak yemekten keyif alırlar ve seni suçlu çıkarırlar
02 YorumlaErtesi gün onları, can cana dudak dudağa görürsün. Maalesef gençlerin bazılarında böyle mazoşist ilişki sevdası var.. 😏
09 Yorumla- +1 yıl
Madem o kadar ilgilisin, görüntüleri mahalle karakoluna götürseydin. Polis müdahale etmiş, kayıtları mutlaka vardır. burada niye şov yapıyon. Kadir şeker gibi müdahale edip hayatı kayan nice insanlar var. Kendisine daha bu yaşlarda şiddet gösterilmesine müsaade eden kızlar, kadınlar yüzünden. Sonra da karakola gidip bişey yok ben kocamı seviyom, ya da şaka yaptı sorun yok deyip, insanı p. ç gibi ortada bırakıyorlar..
- +1 yıl
Anlatamadım galiba,, Bu tarz olayların çoğunda mağdur şikayetçi olmuyor. Tabii istisnaları da var mutlaka. Böyle tonlarca olay gördüm. Tecrübeyle konuşuyorum. Sen bile gidip yardım etmek yerine video çekmeyi tercih etmişsin. Eminim karakolda şikayetçi olmamıştır. Git istersen soruştur. Gençlerde böyle psikopat ilişkiler çoğaldı. Ğzücü ama gerçek..
- +1 yıl
1. Bu tarz olayların çoğunda mağdur şikayetçi olmuyor gibi canım bir istatistik yok
2. Mağdurun şikayetçi olduğu halde her türlü önlemi aldığı kaçtığı halde öldürülmesi gibi ekstrem örnekler dolu iken senin böyle konuşmaya hakkın yok
3. %90 etmese bile sen o 10 kişiden 1 maduru, herkesin başına gelebilecek bir olayda hak aramasını bilmediğin için o insanın canını çöpe atıyorsun ve kendini rahatlatmak için kılıf arıyorsun
4. Ben şikayetçi olamam soruyuda dün sordum karakolada giderim. yapabileceğim her şeyi yaptım zaten yapılacak bir şey yoktu. Kaldıki ben gidilip kurşuna kafa atılması gibi bir mentaliteye sahip değilim bu sizin kendi kaşıntınız
5. Gençlerde bir zıkkım çoğaldığı yok sadece şu an görülüyor, sesleri çıkıyor görüntüleniyor. Gençler artık daha bilinçli, yaşlı kafalar gibi susup oturmuyor. Bir elensenizde çocuğunu bilinçlendiren ebeveynler artsa - +1 yıl
Boş konuşma o zaman, madem bu kadar biliyon ve bu kadar duyarlısın neden hala karakola gitmedin? Giderim ayaklarını bırak.. Sadece konuşup eleştiriyorsunuz. Konuyu buraya taşımadan hemen polislerin yanına niye koşmadın? İşiniz gücünüz artistlik, medyatik olmak. Gerçekten duyarlı olsaydın, polisleri görür görmez koşar yanlarına gider kaydı verir tanık olurdun. Hala hikaye anlatıyorsun. Git karakola gerçek hayatla yüzleş.
- +1 yıl
Sorumun cevabını yeni aldım giderim işim gücüm var senin gibi boş insan değilim saat 11 boş yapan sensin. Sanki acele koşsam olayı geri alacağız, kafaya gel. Oraya yazmışım a oku anla kavra polisler adamı hemen yakalamaya gitmese zaten amacım oydu. Akıl olsa zaten mağdur suçlayıcılığı, seksistlik yapmazdın. Onca lafın altında kalıp vurmaya debelendiğin yer seni komik duruma düşürüyor. Neyse en azından az biraz utanman varmış
- +1 yıl
Yaw hala kendi hatanı saldırarak örtmeye çalılıyorsun. Çocukluğuna veriyorum. Sorduğun soru bile yersizdi. Madem bu kadar biliyon, gereğini de yapardın. Öyle boş lafla gemiler yürümüyor. İşin gücün varmış? Yersen işte. Daha bişey yazmıyorum. Bu son mesaj. konu benim için kapanmıştır…
- +1 yıl
Bilmiyorum. Bilmiyorum ki sormuşum. Tanımadığım biri sonuçta sizin gibi elli kere karakolluk olmadık. Hala daha davada önemli mi cevap veren yok. Abi sen tıraşı keste şu yazdığım 5 şeye en az bir yıl düşün bi cevap ver o senin yaşadığın tüm ömre bedel olur. Şurda alakasız dava hakkında bi soru için bile utanmadan kadın düşmanlığı yapıyorsunuz
+1 yıldelil önemli sen bu sözde erkek olacak ödleklere bakma
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Karışma işine bak. Adam belaliysa seni bulur üzülürsün sonra.
19 Yorumla- +1 yıl
asıl o adam içerse olmazsa sıradaki hedefi sensin
- +1 yıl
ulan polis daha dibindeki katili 5 yılda bulamıyor iş yok bizim polislerde
- +1 yıl
herkes böyle delil saklarsa nasıl bulcak
- +1 yıl
ne demek istemiyo lan isteyecek boşuna mı maaş alıyor
- +1 yıl
öyle daha iyi oluyo hırsımı almam lazım
+1 yılVarsa haksızlık büyük birseyse insanlık adına yardımcı olabilirsin ama fazlada büyütecek bir şey yok ise gerekte yok,,
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zaten şahitlik de etmişsin bu yüzden ver videoyu
02 Yorumla- +1 yıl
Şahit olmuşsun anlamında dedim
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılgidip vermelisin bence sosyal medyada yayabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Yaymak da suç
- +1 yıl
@Freddy1616 evet
- +1 yıl
suçu kim takar ya böyle şeyler genelde cezasız kalır ciddiye alınmaz
Kızla konuş eğer şikayetçi olacaksa elinde video olduğunu şahitlik yapabileceğini şöyle
01 YorumlaÖnemli. videoyu vermek lazım. Yarın kızı öldürürse vicdan azabı çekersin. Kıza ulaşabilirsen kıza yoksa yakındaki karakola
00 Yorumla
+1 yılVideoyu bana göndersene. Bu konuyla ilgilenebilecek savcı ve avukat arkadaşlarım var.
04 Yorumla- +1 yıl
Amacın adaletin sağlanması mı yoksa dedikodu yapmak mı
- +1 yıl
Ne için uğraşıyorum ki, al birini vur ötekine. İyi günler
+1 yıl2 kişinin arasına girme ne yaparsa yapsınlar en azından kendi kaderini kendileri belirlesin
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılKadın şikayetçi olmadığı sürece videonun hiçbir anlamı yok
05 Yorumla- +1 yıl
Kızın yanına inseydin bi zahmet
- +1 yıl
Bu demek oluyor ki kadın şikayetçi olacak
Size en yakın emniyet şubesine gidip videoyu verebilirsiniz
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey sonra kadir şeker gibi içeri alınmak istemem
02 Yorumla
+1 yılTwitter da hastag aç. Adalet artık sosyal medya üzerinden yürütülüyor.
01 Yorumla
+1 yılYapilacak en dogru hareket hemen polisi aramak tabii polis hemen gelirse
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki şikayetçi olmamıştır. Ortada bir dava varsa gidip polise ver. Delil olarak kullanılır
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanki cinayet işlemiş kasma bu kadar o kız da yine onunla sevişmeye devam edecek
06 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi sevişmeye devam edecekler :D
- +1 yıl
Hayat bu bazı insanlar yaşadıklarını hak ediyorlar :D
- +1 yıl
Kimsenin başına vermesin. Aptal bir kızım olmaz umarım
kadir sugar gibi ekmek bıçağıyla olaya müdahale etmen gerekiyodu
02 Yorumla- +1 yıl
bıçak bile az kalır yatırıcan kesicen koyun gibi zaten ülkede adalet yok üzerine kaynar su döksen serbestsin
+1 yılKarakola gidip polise ver kopyasının sende dursun herhangi bir işlem yapılmazsa Twitter dan yayarsin
10 Yorumla
+1 yılTwitterda yay oradaki linç ile mecburen işlem başlatırlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsine yapılan bu iğrençliği bu aşağlık hareketi kanıtlamalısın ve Vermelisin tabiki
00 Yorumla
+1 yılEtraftan alırlar zaten bide kadın şikayetçi değilse bişey olmuyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlış anlamada başını belaya sokarsın onlarda iyi şekilde devam ederler
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki kadın çok büyük adilik yaptı siz dokunulmaz mı sanıyorsunuz kendinizi? Karışma bence ya da karisacaksan olayı iyi bil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışma, polisi ara kenera çekil. İşin ucu sana dokunur. Davalık bile olursun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu ödleklik değil.
Bir erkek kolay kolay ayırmaya kalkamaz. Kadına iyilik yaparken. Kadın tarafından hem dava hem de diğer problemlerle karşılaşabiliriz.
Örnek:Benim arkadaşım, sokakta dayak yiyen kadını ayırdıktan sonra kadın tarafından taciz davasına maruz kaldı. Ve Sevgilisini şahit tuttu. Yolda geçenler olmasa taviz suçundan 5 yıl hapis cezası yiyecekti. Birde üstüne durduk yere 3 gün nezarette kaldı/polislerden dayakta yedi. Şahitler olmasa hayatı kararırdı.
En güvenlisi polisi aramak, öbür türlü ucu sana dokunabilir
Cevap sahibi+1 yılHee video git ver istersen ama izinsiz video kaydı almaktan başım yanabilir
Cevap sahibi+1 yılYo değilim
Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Böyle erkeklerde bu tiplerden uzak durmadıgı sürece kadınlar maalesef bu şiddet oluyor…
06 Yorumla- +1 yıl
Farkedince anında bitereceksin kadınlar için her zaman işlemiyor. Daha sen konuşmadan bile adam sana takabiliyor. Hiç yaşamadım bu denli ama kapı niye kilitli değili sormadan önce bu ülkede niye hırsızlar ulu orta hırsızlık yapıyor onu sormalı. Bilmediğiniz insanlar hakkında böyle yorum yapamayız belkide demir taktırmıştır
Varsa güzel zırh (pala) kalçasının 10 cm altına vuruyorsun 2 ay ayakta sıçıyor bidahada öyle olaylara karışmıyor
04 Yorumla
+1 yıletrafta erkek kalmamış ödlek dolu sonra cesaretliyiz şöyleyiz böyleyiz diyorlar
11 Yorumlaver vıdeoyu da kız davacı olmaz gıbı abısıya
00 YorumlaDövemiyorsan bile kafasına bir şey geçirseydin orada olacaktım varya
00 YorumlaBulaşma hiç seni içeriye alırlar.
02 Yorumla
+1 yılKız muhtemelen adamı bırakamiyordur
09 Yorumla- +1 yıl
Kaynak: tecrübe
- +1 yıl
Ayıran yok
Evet tecrübe aynı zaman da bir önyargıdır
Mesela dikenin kanatacağıni bilirsin
Belki de kanatmiyacak o başka bir tür
Ama sen önceki duyduklarına yaşadıklarına bakarak
Aklına kanatacak diýe geliyor
Bunu düşünerek yaklaşıyorsun sana yaklaşmıyorsun
Bu ön yargıların sayesinde hayatta kalıyorsun
Maalesef ki insan oğlu da tip tiptir dayak yemeyi sevmeyen kadın olduğu kadar
Ezilmeyi seven de çok kadın var
- +1 yıl
Kendi evimizin önünde bir adam ince sopayla kadını dövüyordu
Benim zoruma gitti. Eskiden polislik yapmış abime dedim; gel indirelim
Kadın da bir şeyler vardır boş ver dedi
Kendisi bununla alakalı bir hikaye anlatıp konuyu kapadı
Sonra dan duyduk ki hala sevgililer
Dayak olayları çok ölüyormuş
Bir türlü birbirinden kopamıyorlarmış - +1 yıl
Sadece bu da değil
Kültürden dolayi korkulan insana daha fazla saygi duyulur. Bir erkek kadını ezdiği durumlarda kadın tarafından saygı gördüğünü defalarca gördüm
Efendi olupta saygı gormeyende gördüm - +1 yıl
Biraz hayatin içine atıldığında göreceksin ki
Bu millete giben yaranıyor - +1 yıl
Umarım senin erkek kardeşimn ve baban boh yoluna gitmez
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapabılecegın maksimum şeyı yapmıssın zaten.
01 Yorumla 155 i arayabilirsin.
02 YorumlaVideoyu magdur kiyiye veya polise at.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Instagram'a at herkese oraya atıyor artık.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. E git ver. Manyağa bak.
07 Yorumla- +1 yıl
E delisin tabi. Millet dediğine göre bir düşün dimi... Davalar hakkında bilgisi olana sordum. Senin var mı? Zannetmiyorum. Bu zamana kadar dediğim dedik olup millete hakaret etmek yerine bir bilene sormuş olsaydın konuyu kavrayamayacak halde olmazdın. 80 kişi yorum yapmış bi üstün zeka sensin, çevren çok şanslı
videoyu vermelisin bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGit ver kanıt olabilir
00 Yorumla karakola git olayla ilgili ifade ve videoyu ver
00 Yorumla
+1 yılVer tabi ki kanıt kanıttir
00 YorumlaElindeki görüntüleri polise vermen yeterlidir.
00 Yorumla
+1 yılHicbir sey yapma ordan uzaklas
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPolise giderek videoyu verin hanımefendi
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılikisi bir olup seni sikayet eder sonrasında.
02 Yorumla- +1 yıl
best mal
Kızın kankası gibi davranırdım
01 YorumlaGidip doveydin babacim
01 YorumlaDevam ediyorsa polis ara gidiyorlarsa boş ver
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Bi cacık olmaz
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Polisi ara
00 Yorumla
+1 yılVideoya çek...
00 Yorumla
+1 yılKadir şeker olayına dönebilir dikkat et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çarparım
00 Yorumla
+1 yılVerr
00 Yorumlabence ver
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. Video kanıt olur.
00 YorumlaPolisi ara hemen
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sokağımızda bir erkek kız arkadaşına şiddet uyguladı az önce. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler