Arkadaşlar ben yeni üyeyim sizden görüş ve yardım alabilmek için üye oldum görüşlerinizi bekliyorum?

Arkadaşlar ben 22 yaşındayim evliyim kocamdan bazı zaman şiddet gördüm ilk önce bağırdi ilk zamanlarımız da sonra iki hafta önce bir tartışma oldu aramızda kayinvalidemden dolayı ona torunumu bana vermiyor kucağıma almama izin vermiyor falan demiş görümcemden biri de doğruladı bunu ama öyle bir şey yok asla yapmam öyle bir şey neyse işte öyle söylemiş kocam da bana geldi sinirle bir anda bunlari söyledi işte niye yaptın diye yapmadım dedim ama annesine inandı o sonra üstüme yürüdü tartıştık ben yere düştüm üstüme gelince sonra tekme attı bana canım nasıl yandı ağladım çocuğumu aldım koşarak çıktım evden babamlara gittim babam da bana pek sahip çıkmaz annem öldü başka kadınla evlendi işte sahip çıkmaz bana ertesi gün gittikten sonra kocamı aramıs karını çocuğunu gel al diye dedim gitmiycem ağladım zirladim dinlemedi kocam geldi biraz da burada tartıştık sonra mecbur gittim çocuk ağlıyor babasını istedi birde tutturdu babam diye o yüzden mecbur kaldım ama kalmak istemiyorum ben bana tekme atan adamın evinde şu anda hiç bir şey olmamış gibi davranıyor sinirlerimi bozdu iyice kafayı yedim ama işte dediğim gibi çocuğum babasından ayrılmak istemiyor boşansam babanı ister yine napsam bilmiyorum artık yemeden içmeden kesildim çok uzun oldu ama danışacak başka kimsem yok ailem bile sahip çıkmadi siz bir akıl verseniz

Arkadaşlar ben yeni üyeyim sizden görüş ve yardım alabilmek için üye oldum görüşlerinizi bekliyorum?