2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
18 i sülüs belgesi almak için son gün ama şimdi de alabilirsin e devletten alınıyor sonra ptt den yol ücretini alırsın hem kaç gün yol izni vermişler onu da görmüş olursun
0
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
18inden önce almam durumunda bana erken gel gibi bişey demezler demi tüm acemiler aynı gün orada olur
Bizde kağıtta yazanı google a yazınca mebs çıkmıştı ama kışla taşınmış mamak diye gittik mebs okulu diye sincan çıktı şu an sincanda umarım seninki doğrudur 😂😂 yok önce çıkardık e devletten 14 ünde falan
Tuşlu takılıyor gerek yok dedi istediğin zaman söyle dedim yakınında arkadaşım var ona kargolarım o verir şimdi memnun kendi hattını götür mutlaka askercell falan muhabbetlerini dinleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
18 i sülüs belgesi almak için son gün ama şimdi de alabilirsin e devletten alınıyor sonra ptt den yol ücretini alırsın hem kaç gün yol izni vermişler onu da görmüş olursun
18inden önce almam durumunda bana erken gel gibi bişey demezler demi tüm acemiler aynı gün orada olur
Hayır öyle bişey yok teslim olunan tarih değişmiyor geçen ay kardeşimi gönderdik
Sülüs tarihinden kaç gün sonra teslim olmasını istediler peki?
Verdikleri yol iznine bağlı bizim silüs son tarih 21 temmuzdu 1 gün yol izni vermişler 23 Temmuz teslim tarihiydi 23 ünde teslim ettik akşam 5 te
Sizinki de perşembe son tarihmiş cumartesi teslim etmişsiniz. Benim son gün yine perşembe ctesi mi isterler acaba
Yol iznine bağlı istanbuldan Ankara'ya 1 gün yol izni vermişler mesafeye bağlı
Ankara nereye gitti benim de Ankara Mamak çıkmış da fjndnnd
Hadi be insani yardım mı yoksa 😂😂
Mebs çıktı djdjhd peki siz sülüsü son gün mü çıkardınız yoksa başka bir gün mü
Bizde kağıtta yazanı google a yazınca mebs çıkmıştı ama kışla taşınmış mamak diye gittik mebs okulu diye sincan çıktı şu an sincanda umarım seninki doğrudur 😂😂 yok önce çıkardık e devletten 14 ünde falan
Bende şey yazıyor MEBS OKL. VE EĞT. MRK. K. LIĞI KH. /MAMAK/ Ankara sizde de böyle mi yazıyordu
Tamam doğru orası güzel yere çıktın rahatsın
Acemilik ama bu senin kardeşinin acemilik bitmedi mi? Şimdiye bitmiş olması lazım
Kardeşim cuma günü yemin töreni yaptılar dağıtım olmadı orada kaldı gittiğimizde komutan demişti zaten
Herkes mi orada kaldı yoksa kardeşin mi sadece orada kaldı? Acemilik kalktı mı fjdjjd
O kışlaya gidenler öyle oldu galiba dağıtım pandemide kalktı ama şu an ne durumda bilgim yok ne desem yalan kardeşim gittiği yerde kaldı
Alala eğer öyleyse ben evden gidip gelebilir miyim😂😂
İmkansız 2 haftada 1 izin usta olunca 😂😂
Acemilik 20gün sürdü o zaman kardeşinin
3 hafta evet
Telefon işini nasıl yaptınız tuşlu götürdü başta şimdi akıllı telefon aldı mı yoksa hala tuşlu mu?
Tuşlu takılıyor gerek yok dedi istediğin zaman söyle dedim yakınında arkadaşım var ona kargolarım o verir şimdi memnun kendi hattını götür mutlaka askercell falan muhabbetlerini dinleme
Çok teşekkürler... Sülüs almaya hala yemiyor sanki yarın gel derler diye korkuom djdjjdjd o yüzden 18i alıcam sülüsü 😂😂
Lan yemin ederim erken aldık korkma gün belli istediğin kadar bekle öyle bişey yok değişmiyor 😂😂
Evi dağıtmışım hiçbişi almamışım yarın gel deseler mala dönerim ben yine de beklicem 😂
Bizde ondan erken aldık işte işlerimizi halledelim diye ama dediğim gibi boşuna bekliyorsun 😂
Olsun ben işlerimi halledim zaten alcam 😂 zaten gitmek istediğim falan yok zorla götürüyorlar siikmeseler bari diye dua ediom
Yok be orası rahatmış bakmadığım form kalmadı yemekler özel kışla rahat korkma
Bunların yanında da komutan çokmuş diyorlar elini anlına 404 le yapıştır öyle gez rahat bırakmıyorlar diyorlar
Aynen kalabalık kışla ve Ankara olunca normal
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!