İş yerinde bi abi "uzun çoraptan haberin yok mu, kıllarını görmek mi zorundayız?" dedi. Ne yapsam?

Arkadaşlar sarışın bir insanım genetiğim gereği fazla kılım olmadığı için bacak kıllarımı alma gereği duymadım. Bugün havalar sıcak diye kısa çorap giydim ofiste yaşı 50 yi geçmiş birisi bana herkesin içerisinde uzun çoraptan haberin yok mu kıllarını görmek mi zorundayız dedi. Sizce tamamen bacak kıllarımı aldırmalı mıyım, moralim çok bozuldu, yanımda kızlar da vardı çok utandım yüzlerine bakamıyorum. İstesem üst yönetimle aram iyi bu adamı işe yaradığı için değil emekliliğine az kalmış çocuklarına yazık diye göndermiyorlar, genel müdür kendi yerime en büyük aday seni görüyorum dedi bu kişi hakkında daha önce oylama yapıldı çocuklarına yazık diye bende gönderilmesin dedim. Ama bu durumu anlatsam en kötü departmanı değişir çünkü ben takım lideriyim. Ama bu durumda onun beni bozduğu anlaşılır daha kötü.

İş yerinde bi abi "uzun çoraptan haberin yok mu, kıllarını görmek mi zorundayız?" dedi. Ne yapsam?