Hep hayalini kurmuşumdur 😍
Bunun için napmalıyım? İlerde eşime ne yedirip içirmeliyim vs?
Bunun için napmalıyım? İlerde eşime ne yedirip içirmeliyim vs?
onun bir sırrı yok, sperm kadın yumurtalığına doğru ilerler ve kadın gebe kalır. senin ve kadının ne içtiği ne 💩'tığı cinsiyetini belirlemez.
Eh deniyoruz işte bişeyler belki bir ihtimal tutar falan
Cevap
6Cevap
Cinsel ilişki esnasında hava almaması lazım ve erkeğin üst de olması lazım kadının alt da. Şaka şaka öyle bir şey yok 😂😅
Sen bu beyinle çocuk yapma bence. O çocuğa acıdım :(
Sana mı sorcam dangalak bende en azından beyin var sende o da yok
Belli belli. Yazık lan sana 😅
Git 5. Sınıf biyolojisi çalış.
Bence senin derdin onda değil erkek çocuk istememde kız istesem bu kadar salça olmazdın muhtemelen
Hayır erkek çocuk isteyebilirsin bunda bir sorun yok. Sadece eşime ne yedirip ne içirmeliyim demenden sıkıntı var. 11 yaşındaki çocuk bilgisi yani. Bu yüzden çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum. 😅
O kısma bu kadar takılıp ciddiye aldıysan kim 11 yaşındaki çocuk beynine sahip tartışmayalım istersen, siz kadın milletinin inandığı saçmalıklar değil mi bunlar? Sizin dilinizden konuşuyorum işte?
Kadın milletinin inandığı sacmalıklar derken? Ben öyle bir şeye inanmıyorum. Bide kadın düşmanısın cidden eşine acıyorum.
Şimdide kadın düşmanı mı oldum bence benim beynime laf etmeden önce kendi beynine bi baktır algılamanda ciddi sıkıntılar olduğu çok açık burada bana salça olup tek kelimem ile de alakasız bir şekilde beni kadın düşmanı falan ilan ederek napmaya çalışıyorsun anlamış değilim ama neyse
Kadın milletinin inandığı saçmalıklar derken kadınları aşağılayıp, küçük görüyorsun. Kadın düşmanısın açık bir şekilde Yazdığına iyi bak istersen.
Aynn
Ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi
" Ye tatlıyı, doğur Hakkı'yı " demişler. Bence denemekten zarar gelmez. 😁
Dimi
Bende inanmam böyle şeylere ama bi denenir yani ne kaybederiz
Yani dediğim gibi, " Denemekten zarar gelmez " 😁
Aynen öyle reis
Rica etsem siz de benim sayfamda son sorduğum soruyla ilgili görüşünüzü belirtir misiniz?
yüzde 50 ihtimal var knk
Bi kızın olsun hele erkeği eve almazsın
Kız olsa sorun etmem ama önceliğim erkek olması yönünde, erkek çocuk bir başka
Allah hayırlısını versin o halde :)
Bunun sırrı mı var?
spermine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?