Durmadan eve kitliyordu beni dışarda bir şey olmasın diye kendisi arkadaşlarıyla konuşuyordu vs benimle hiç konuşmaz, adam yerine koymazdi, fikrimi sormazdi. Sonra ben zar zor arkadaş edindim ve arkadaşlarımla arami bozdu, bok var gibi arayıp duruyordu, insanların yanında küçük düşüyordum. Hatta ben acmazsam bok var gibi arkadaşlarımı arıyordu yine rezil oluyordum. En sonunda arkadaşlarımla aram açıldı bunun yüzünden ve hiç arkadaşım kalmadı. Şimdi de yine kimseyle konuşmuyorum akşama kadar ve çıkıp kendi arkadaslariyla görüşüp gülüp eğleniyor benim bogasim geliyor bu beyinsizi delirtecek beni. Yanına gidiyorum bir şey konuşmaya çalışıyorum zaman geçsin diye sklemiyor bunun derdi beni delirtmek mi mk?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk böyle anne olmaz kaç kurtar kendini bundan çalış yapabiliyorsan
Demi tam canımsın beni depresyona soktu bu yüzden. 16 yaşındaydım ve hastaneye gidelim çok kötüyüm dedim bağırdı bana.
Canımsın demedim tam beyinsiz dedim anneme de öyle yazdı
Knk sığınabileceğin başka biri var mı mesela baban?
Babamın ta mk hiç konusmuyoruz bile çocukluğumdan beri babalık yapmadi resmen. Zaten aile evindeyim bu skk aileyle nasıl başarılı olacaktım ki? Kafam çalışıyor zekiyim de beynimi sktler sağ olsunlar hiçbir şeye odaklanamiyorum.
Bak benim annemde ters biraz bizi çok sinirlendiriyor falan bende 1 yıl depresyona girmiştim falan ama kendimi kurtardım gelişim videoları izledim ve geliştim artık çıldırmıyorum ve hayat merkezime iyi güzel şeyler koydum
Öyle basit bir şey değil uyuşturucu kullandım ve bu yüzden serotonin sendromu yasmaya başladım. 2 yıldır bu bokun derdini çekiyorum ve güneşe bile çıkamıyorum. Doktorlar serotonin sendromu yaşamama rağmen bana antidepresan veriyor. Anneme dedim ki bak bunu içersen olebilirim çok kötü olacak dedim. Geldi o çocuğu bana bağırdı zorla içirdi. En sonunda sinirlendim icitim yani ve içince cehennem gibi bir gün geçirdim. Ben haklıydın, serotonin sendromu yaşayan birisine gidip de serotonin üreten bir ilaç veremezsin. Ama doktor gelmiş bilmiş bilmiş konuşuyordu mk çocuğu egosunu sktgim. Az kalsın geberecektim zor kurtulmustum. Yine annem sağ olsun, keşke geberseydim o gün.
Özele gelebilir misin? Ordan konuşsak
Ben mesaj gönderemiyorum
Gizliden çık ben göndereyim
Soruna görüş laylasayim rezil olurum şimdi ismi görünce sen de anlarsın
Yazdım
Tam olarak anlayamadım
Sorduğum soruya görüş paylaştım matematikle ilgili olana
Ha tamam yazıyorum hmn
Utanç verici bir isim var hesapta o yüzden oraya yazdım
Bu üyeye mesaj göndermezsin dedi anlayamadım
Ayardan galiba şimdi gelir bir daha dener misin
kaç yaşındasın baban yok mu peki
Babamın mk çocukluğumdan beri konuşmuyorum o da aynı bok
21 yaşındayım
üniversiteye git gidebilirsen
16 yaşında depresyona girdim psikologa goturmedi, psikolojim bozuldukca bozuldu uyuşturucu kullandım sonra serotonin sendromu yaşamaya başladım. Doktorlar umursamıyor, güneşe bile çıkamıyorum nasıl çalışayım?
liseye gitmedin mi
Gittim de bu beyinsiz kadın yüzünden utangaç bir insan oldum ve o evlatları da benimle sürekli alay ediyordu. Bu yüzden ders falan calisamadim o psikolojiyle çünkü sürekli dalga geçtikleri için kafam da sürekli dolu oluyordu.
suanda senin anlayış kavrama durumun iyi gibi İnternetten ders videoları izleyerek çalışabilirsin iyi kötü bi üniversite tutturup kendini kurtarman lazım alacaksan tedavini de gittiğin şehirde alırsın onlardan sana hayır gelmez gibi kendi hayatını kendin kurtar bunun da tek yolu ya işe gircen ya da okuycan
E ticarete başlamak üzereyim. Direk parayı kazanınca bir psikologa bunları anlayıp bana fikir vermesini isteyeceğim. Gerçekten odaklanmakta sorun yaşıyorum, zekiyim kafam çalışıyor ama bu duygular ders çalışmama engel oluyor. Çocukken ödev bile yapmadan sınıfın en iyisiydim, ilk okumayı ben öğrenmiştim vs. Ama dediğim gibi kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye odaklanamiyorum ve serotonin sendromu yüzünden de odaklanmam bozulmuş durumda. Umarım ki para kazanırım bayağı araştırdım az kaldı çok az kurtulacağım umarım.
Ben şimdi bu beyinsiz anneme her şey senin suçun dediğimde bana bağırıyor ve yapamadigin şeyler için insanları suçlama diyor. O benim canımı çok sıkıyor hatta öldürüyor. Boğazını sıkıp olduresim geliyor resmen.
ebeveynler böyledir hatayı kabul etmezler değişmezler ya öyle kabul etcen ya da yoluna devam etcen inşallah olur şu ticaret işinde kendini kurtarırsın
Hepsi böyle değil sadece cahil olanlar böyle
Sadece yemek yapmış ona annelik diyor
Evcil hayvanlar bile benden iyi en azından sevgi goruyorlar
maalesef anne babayı seçemiyoruz o yüzden mecbur onların öyle olduğunu zorda olsa kabul etmelisin onlar için yapacak bisey yok artık kendi yapamadıklarini senden beklerler bende çok uğraştım cok zorladım düşüncelerini değiştiremedim