Sevgilimin aldattığını öğrendim ve yüzüne vurdum lütfen arkadaşlar okuyun yardımcı olun bana. Neden engelle diye tutturdu?

1 yıldır çıkıyoruz bu aralar aramıza soğukluk girdi. Instagram hesabını bana vermsiti sifresini. 4 hafta sonra karıştırayim dedim erkek arkadaşıyla mesajlarını gördüm kanka kızları düşür sabaha kadar eglenelim yazmış aldatmış beni. Yeni gördüm yüzüne vurdum mesaj attım bunlar ne yazıklar olsun sana artk yazma dedim özür diledi dileme dedim herkes hata yapar kendi yazdı bende öyle konuştum özür dileirm dedi özür dileme bitti dedim bu saatten sonra işin olmaisn benimle dedim olmaz işim güle güle dedi. Sonra Çok kötüsün yazdim sensin iğrenç dedi. baya bı saydım keşke benim seni sevdiğim gibi beni sevseydin dedim. Belki seviyorum niye konuşuyorsun böyle kötü kötü dedi. Gittin o kızlarla yttn konusturma beni dedim. Yazma artk dedim. Engelle beni çabuk yazmayacağım dedi kes dedim resim falan ne varsa sil dedi sil ne varsa engelle beni dedi. sen sil hatta hatta kalbinden de sil beni dedim yapcam hepsini şüphen olmasın dedi. 1 günde silinmez her şey 1 yıl oldu dedim. Senin yapamadığını bildiğim için konuşuyorum öyle dedi. Allah kahretsin neden bana yaptın ki dedim. Hata ettim o zaman konuşmuyorxuk kustuk hataya düştüm dedi su an kötüyüm yazma dedim ve bu kadar. Sizce neden engelle ve resimleri sil dedi o engellemedi. Resimlerimizi silermi çok ısrar etti hata yaptım böyle konuşma seviyorum dedi. Ama yazma dedim engellemedi beni. Sizce neden tekrar geri dönermi bana

Sevgilimin aldattığını öğrendim ve yüzüne vurdum lütfen arkadaşlar okuyun yardımcı olun bana. Neden engelle diye tutturdu?