Evet lutfen ben onun arkadasi degilim bir musteriyle boyle konusulmaz geregini yapmak lazim

Evet lutfen ben onun arkadasi degilim bir musteriyle boyle konusulmaz geregini yapmak lazim
Oha bu nasıl yaklaşım be. Ne olursa olsun müsteriye böyle mi yaklaşılır Bu durumda nereye şikayet edilir bilmiyorum ama yazmışlar sanırım sorunun altına. Git şikayet falan et saygısızlara bak sen..
Cevap
5Cevap
Ne kaba yaklaşım şikayette bulun satış yapıyorsa müşteri ile böyle konuşmaması gerektiğini öğrenmeli yanına bırakma bu laflarını
Sayfa dolandırıcıymış ürünleri gönderiyorlarmış parayı alıyorlarmış ama ürünler işe yaramıyormuş sonra da engelliyorlarmış herkesi Bu yüzden herkese hakaret ve küfür var sayfayı nasıl kapatabiliriz çok ilginç bir yer ya bu ülke gerçekten
Lazere girsene direkt boş şeylere para dökmek yerine.
Ne lazeri manyak lazerlik durum yokki sivilce izi icin maske alcaktim o kadar
Kinumuz bumu cidden
Ben size bunu sormadim bu sekilde konusmaz benimle
Farkindayim 8lk defa boyle bi durumla karsilasiyorum
Mesqj gec gelmis olabilir ben gormemis olabilirim yüzüme söyleyemeyeceğim şeyleri klavyeden söylemesi Gerçekten çok çok tuhaf
O anda işyerinde neler yaşadıda sana patladı garibim 😂adamı bunaltmışsın😂😂
Ya arkdasimqda aynisini yazmis
avukat tut, savcılığa suç duyurusunda bulun, hakaret davası aç
Türkiyede IT support olmak.
Tüketici haklarına şikayet edebilirsin
haklısın saygısızlık yapmış
Dolandırıcıymış Bunlar ürünleri gönderiyorlarmış Parayı alınca engelliyorlarmış ürünler hiçbir işe yaramıyor şikayet sayfasına bakabilirsiniz ama ilginçtir ki sayfa hala kapanmıyor