Insanlar şiddete neden bu kadar hoşgörülü, kndinden güçsüz kendini savunmayan birini dovene kimse doğru dürüst tepki bile vermiyor?

25yaşında ki güçlü kuvvetli kaslı olan kardesimden dayak yiyorum ama bu kardeş kavgasi gibi değil o her gün izlediğimiz kadın döven itler gibi dövüyor bugün bana üç dört tane yumrUk attı olanca gücüyle. Karın bosluguma vs geldi birde tokatladı üstüne hemde ne için odasina uyurken bilmeden girdim annemin odasında uyuşmuş ben bilemedim orada uyuduğunu yani böyle sebeplerden dayak yiyom bir şey yapmadan. Hemde benden 5 yaş kucuk kardesimr babam gibi saygı gösterdiğim halde ben dovmesin diye. Annemede yapıyor anneme yapınca ben üzülüyorum annemin canı acidimi diye. Hemen gidip iyi misin diyorum bir yerinebir sey oldu mu diyorum ama annem ben dayak yiyince iyi misin bile demiyor canimin acimasi umrunda olmuyor bir de çocuğuma iyi davran diyor yanı dayak yiyince kavga çıkarma sus otur diyor o kadar normallesti ki bu itin şiddeti ne dilim allah herkese merhamet versin

Insanlar şiddete neden bu kadar hoşgörülü, kndinden güçsüz kendini savunmayan birini dovene kimse doğru dürüst tepki bile vermiyor?