Denize girenler için bir şezlong bir şemsiye 200 lira yedin içtin bir günün bedeli kişi başı 500 lira Size göre insanların gerçekten alım gücü mü fazlalaştı yoksa sağolsun kredi kartları mı oldu?

Denize girenler için bir şezlong bir şemsiye 200 lira yedin içtin bir günün bedeli kişi başı 500 lira Size göre insanların gerçekten alım gücü mü fazlalaştı yoksa sağolsun kredi kartları mı oldu?

O şeyler asla kesinlikle lüks olmaması gerek, ama birazda Insanlar yurtdisindakiler gibi ara ara kendi halinde vakit geçirmeyi de öğrenmeli, dinlenmek ya da gezmek için ila ticari amaç güten yerlerde zaman geçirmemeli. Denge.
Evde dinleyeceğiz artık kafayı...
Şezlong zaten gereksiz 😂
Taşlar sıkıntılı konyaaltında 😃
Biz fakirler Karadeniz'de derede yüzüyoruz 😂
Bizde taş yok 😂
Neyseki yüzmüyorum sandalye kahve candır
O sıcakta 😂
Akşam serinliği 🌙
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
10Cevap
Evet oldukça lüks artık
Tabure üstünde çay içmek 10 lira. Kaldırımda oturmak bile paralı ülkede..
Gecen bir kafede plastik şisede ki suya 16 lira verdim içime oturdu sinirle şişeyi de yanıma almışım cam olsa neyse diycem
İnsanlar lükse gösterişe baya tamah etti git gidede batıyor. Kafa dinlemeye gelince odamda yalnızken kafa dinleyebiliyorum
Cumartesiden cumartesiye ancak işte sıra gecelerinde o da
sessiz daha sakin yerler varsa orayı tercih ederim
Kredi kartları sağ olsun doğa ana. 3 arkadaş oturduk kahve vs. 370 lira hepı topu 1.5 saat oturduk
Hayat çok pahalı diyoruz her yer tıklım tıklım dolu nasıl oluyor bu iş anlamadım
Kesinlikle lüks. En güzeli kendi şemsiyeni sandalye ni alıp gideceksin bir koya keyfine bakacaksın.
Yakında nefes almak bile lüks olacak 😒
Haftada bir gün pazar günü evdeyim 🙂
Ben bu yıl iki kere
Evvet çok lüks oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?