Gizli Üye(18-24)+1 yılTroldür herhalde buraya kalmaz çünkü eşini pazarlayanlar. Farklı yerlerde pazarlarlar. Ben cuckoldum ama yapamam öyle bir şey eşim kimle isterse onla beraber olur. Buradan da birini bulmak gereksiz ve mantıksız. Birsürü erkek var sonuçta seks arayan. Buradakilerden gerçek de olabilir ama bence çoğu troldür
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılTroll arkadaslar , öyle Ümit ediyorum
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyledir
- +1 yıl
Umarım 🙏
- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılMüge anlı izleyen biri olarak diyorum ki, birçoğu troll olsa da, doğru olan da vardır eminim
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTroll tabi ki
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyledir
- +1 yıl
Ne yani 20 yaşında ergenlerin model gibi sevgilisi var ve zamanlarını burada mı geçiriyorlar? gördüğünüz her şeye inanmayın interette gördüğünüz şeylere hiç inanmayın
+1 yılTroller yaw eşleri falan da yok yanlarında tuvalet kağıdı ile yazıyorlar o soruları.
51 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dediğin gibidir
Yuh ya ya onu da mı yapıyorlar artık burada normalde de var gerçi de bu kadar da olmaz artık ya o nasıl bi genişliktir ben yapamadım sen yap diye ama demek ki kadında istiyor olmalı ki yapıyor baya genişler ya
01 YorumlaOlayı anlatayım kızlar zengin erkeklerle evleniyor zengin p1clerde bunları gidip pazarlıyorlar mesele bu ve ülkede çok var
02 Yorumla- +1 yıl
Okudukça çok kötü oluyorum midesizler
Ciddimi karısını aldatanı gordumde bunu ilk defa duydum 😃
30 Yorumla
+1 yılBurada çok açık yapmıyorlar, ayrıca burada bu tarz yazanlar hayatlarında evlenmemiş ama evli kadınlarla ilgili fantezi kuranlar
00 Yorumla
+1 yılSanane lan her b*ka burnunu sokma sen tipe bak dedikoducu lafçı mahalle karılarına benziyon
032 Yorumla- +1 yıl
Bunu söylerken gizli hesaptan yazman ayrı bi ironik
- +1 yıl
Önce aynada leş tipine bak sonra milleti yargıla trollse troll gercekse gercek milletin açıklarıyka dalga geçip kınayacağına iyi bir insan olmaları yönünde uğraş haset fesat kârı.
- +1 yıl
Keşke senide görsekte leş tipine baksak acıyorum sana ne yaptımda kudurdun bu kadar sanada sanırım az laf sokmadım burada içini döküyorsun gizli kullanıcı olarak 😃😃 sende beni eleştirecek gt anca böyle anonim olarak olur zaten sjsjawswjw
- +1 yıl
Senden korkan senin gibi olsun dangalagın usagına bak 🖕😂
- +1 yıl
Gördüm ve tipinin leş olduğuna karar verdim kendi tipine bakmadan beni mi eleştiriyosun Habeş maymunu kılıklı
- +1 yıl
Tam tersi lafı yiyip s. ktir olup giden son olmuştun hatırlamışsındır beni 😂😂😂
- +1 yıl
Sen karını çok pazarladın herhalde burada kuduruyorsun😃
- +1 yıl
Abinin lafını abine satma sen tanımadıgın insanlara küfür eden kadının hanzosu bir bireysin 😃
- +1 yıl
Seni hatırlamam için değer vermem gerekiyor değersiz oğlan çocuğunun tekisin çok battı laflarım herhalde burada kudurup duruyorsun tekrar söylüyorum g4v4t
- +1 yıl
Sana abi diyenin aklına şaşarım abi denilecek kadar karakterin var mı acaba çok merak ediyorum
- +1 yıl
Hatırlamasan g4v4t demezsin seni ve ananı sattım galiba ondan bu yaran bal gibide hatırlamışsın kaşmer seni laf cambazlıgı dedikodu dedin mi senden alası yok şeytani ruhlu karı seni
- +1 yıl
Annem demek istedin sanırım😃
- +1 yıl
Ah beyni nohut kadar olan arkadaşım sorum için gvt yazmıştım sanırım üzerine alındın sanada söyliyim istersen g4v4t
- +1 yıl
Acınacak haldesin yazık
- +1 yıl
Ağlayan sensin leş kopek muhtemelen anandan böyle gördün ailecek terbiyesiz ahlaksız insanlarsınızdır siz kafaya türban takmış ağzında gâvât güzel kardeşim diyor süslüman seni 😃
- +1 yıl
Bana burdaki hakaretlerinin sebebi nedir sana ne yapmış olabilirim leş dediğin kişiye özelden neden yazdın peki söylediklerinle okadar çelişiyorsun ki
- +1 yıl
Ben ağlamıyorum ama sana acıyorum burada acınacak haldesin yazık
- +1 yıl
Eşlerini paylaşanlara gvt dedim diye sana neden bu kadar batmış olabilir aklım almıyor
- +1 yıl
Senin gibi ahlksz edepsz kişiler anca burada kudur daha fazla sana laf yetiştirip uğraşamam utancınla kal
- +1 yıl
Ben sana normal bişey sordum sen bana küfürle karşılık verdin orada anladım adam olmadıgını o yüzden diyorum.
- +1 yıl
bana burada hakaret edince eline ne geçti
- +1 yıl
Adammı oldun
- +1 yıl
İnsanlarla çok uğraşıyorsun bi konuda yine aynı birine sövüyordun sonra bana sövdün sonra bu konunu gördüm insanlara sürekli sallayan bir tipsin sanane kim ne isterse yapar psikolojik sorunların var senin cidden git tedavi ol
- +1 yıl
Bunu bana sallayan birisimi söylüyor
- +1 yıl
Bana ilk gâvât ve îbnetoruda sen söylemedin zaten kendi dediklerini hiç demezsin ciddiyim bak psikolojij destek alman gerek senin
- +1 yıl
Ne yani burada eşini paylaşanlar evli adamlarla birlikte olanlar normalde benimmi tedavi görmem gerekiyor asıl senin tedavi görmen gerek burada kendi kendine triplere girip bilenip sonrada bana hakaret ediyosun bana adama niye gvt diyon dicene adamın neden böyle bir soru sorduğuna baksaydın ona deseydin tedavi olman gerekiyor şu an seninle münakaşa ediyor olmazdım seviyeni zaten belli ediyosun sana edilcek çok hakaret var terbiyem müsait değil senin gibi tanımadğım insana kşmer demiyorum anasına laf etmiyorum buraya soru soranların amacıda yorum almak bende istediğim gibi özgürce yorum yaparım bana bilenmene gerek yoktu varsada özelden yazaydın burada bilerek yazmanın amacı ne özelden yazmak yerine hakaret etmenin sebebi ne ben hayatımda senin kadar aşağılık bir insan görmedim umarım hakkettiğini yaşarsın
- +1 yıl
Senin psikolojik sorunların var çünkü gereksiz boş şey için burada kin bilenmen normal değil bir an önce tedavi ol kardeşim şimdi yoluna bak birdaha benim sorularıma yorum yapma beni görmek istemiyorsan engelle
- +1 yıl
Sen bana bunları dedikten sonra bende sana sövdüm sonra beni kırdın dedin adam gibi özür diledim sende dile dedim dilemedin seni alan adam yandı vallahi
- +1 yıl
Özelden yazsaydın burdan neden ahkam kesip aşağılıyorsun sen beni aşağıladın diye ben o söylediklerin olmuyorum sen böyle yaparak seviyeni belli ediyorsun umarım söylediklerine pişman olursun özür diliyorum engelle beni yüzünü görmek istemiyorum
- +1 yıl
Sırf bir özür için bunları yaptığına da inanamıyorum beni alan adam değilde seni alan kadın yandı
- +1 yıl
Adam nişanlısının giyeceği elbiseyi paylaşmış sende gâvat demişsin bu yaptıgın yobazlık değil mi tanıyor musunda adamı gâvat diyorsun bana tanımadıgı kişiye kaşmer dedin diyene bak önüne gelene sövüyor 😂😂
- +1 yıl
Adam orada nişanlısını paylaşmış farkındaysan ne diyim tebrik mi ediyim neyse ya daha fazla laf edilmeye değmezsin benden uzak dur rahatsız oluyorsanda engelle görmek istemiyorum seni hatta şimdi ben engellicem
- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu trol diğerleri bazıları dediğin gibi bazıları ise eşleri ile birlikte yapıyor. Kadın da istiyor bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol olan da var ama gerçekte vardır edep artık yok aklın varsa bu devirde namusunu bi erkeğe emanet etmeyin hepsinde adamlık ölmüş
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen burada hep gizili takılmayı tercih ediyorum
Cevap sahibi+1 yılİstediğiniz kadar alının doğru
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılburdakiler ala gavvat
cuckold farklı birsey .
00 Yorumla
+1 yılNe desem yalan olur hiç görmedim o soruları ama tapan büyük güzel kardeşim
00 Yorumla
+1 yılGerçekten yapanlarda var. internette videolar var..
00 Yorumla
+1 yılGercek kari koca degildir bence, erkek dmbuk kadinda or. Dur zaten kari kocayiz diyorlardir
00 Yorumla
+1 yılBuradakilerin çoğu troll ama var evet azımsanmayacak derecede çok
00 Yorumlavar mlsf denk geldim bazıları trol tabide tam adi şrfsz bunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Doğrudur kardeşim var öyleleri dünyanın çivisi çıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek valla. Bir tanesiyle acaba gerçekten ciddi mi diye konuştum, adam adres telefon filan attı gel diye. Rezil rezil insanlar var.
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlarla bide muhatap mı oluyon
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim acaba ciddi mi diye. Yazdım. Baya baya ciddiydi. Engelledim sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım evet ciddiyim bu konuda ama benim ki pazarlamak niyetiyle değil, kendim cuckold olduğum için onun başkasıyla ilişkiye girmesi benim için sorun olmaz daha da ayrıntısı var zaten
01 Yorumla
+1 yılGizli gizli neler yapıyorlar kimbilir lafa gelince kıskanır domuzlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhabalar. bende trol sanmıştım ta ki biriyle mesajlasasana kadar
Adam kabul edersem üçüncü ol
Üçlü grup yapalım dedi05 Yorumla- +1 yıl
Midem bulanıyor böyle kişilerden
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ediyorum sonra o eşler nasıl yüz yüze bakıyor
- +1 yıl
Eşini kıskanmayan tek hayvan domuz
- +1 yıl
Canlı olark
Cevap sahibi+1 yılBirde bizim turklerde de başladı yanabci filmlerden etkilenip ya da p... nolardan
G*a*vat boynuzlular aşağılık çoğunluğu gay i*b&neler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sayıda var maalesef açık açık diyor gel masraflarinda bana ait diyor önce yaptıklarının videolarıni atıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşlerini pazarlamayı bırak. Kendi resmini koyanlar ne oluyor? Farklı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarsa öyle biri göndersin karısını, itinayla hallederiz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Maalesef var. Ve maalesef buraya kadar geldi bu durumlar.
00 Yorumlayok artık kardesım bunun ıcın ınst. ya da twıter gıtsınler
03 Yorumla- +1 yıl
Bişey dicem sorun gvt olmalrı değilde bu sitede paylaşmaları mı?
Evet gerçektende var böyleleri
21 Yorumla
+1 yılBöyle pislik herifler var cidden
20 YorumlaTrolu bile g. a. vtlik
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun trolu bile iğrenç
+1 yılyuhh oylesidemi var şerrolar
01 Yorumla- +1 yıl
burada soruları okumuyon 10 sorudan 8 i eş paylaşan kişiler
+1 yılmaalesef evet bunlar var ve gerçek
00 YorumlaTroller başka bisey değil
00 Yorumla
+1 yıltrol sorular ya kimse böyle bir şey istemez
00 YorumlaBeyinsizlerin fantezi dünyası..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. asdda izmirli bi troll yazdı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hadi canım sende ciddi misin 😱😱😱
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYine kanımız dondu çok şükür
00 Yorumla
+1 yılPeze veng olduklarini dusunurum
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama tatlım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ciddi olanlarda var trol olanlar da
00 YorumlaYapanlar da var öyle belki gerçektir o sorular
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Trol. Gerçek eş değil
00 YorumlaVardır tabi seinger yapan çok var artık
00 Yorumlaburada gormedim ama gercekte var
00 Yorumla
+1 yıliğrençler
20 Yorumla
+1 yılTroll onlar
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçek olanlarda varmış
- +1 yıl
Olabilir
Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. Bence trol ya çoğu
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dediğin gibidir
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPislikler
10 Yorumla Bişey sorabilir miyim
00 Yorumla
+1 yılBen hiç rastlamadım.
00 YorumlaÖyle şerefsizler var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar mı öyleleri
00 Yorumla
+1 yılEnsest ve teşhirci çok fazla. 😄
00 YorumlaErkek gibi erkekler
00 Yorumlaq a v a t lar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oha troldür bence
00 YorumlaVar tabi
00 YorumlaTrol yaa
00 Yorumla
+1 yılmaalesef var var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn hıc duymadımm