Bunu bu kadar büyütenler bana ergence geliyor açıkçası. O an kişi belki modunda değildir ya da işi vardır dönmeyi unutmuştur geri
Ya da hepsini geçtim canı cevap vermek istemiyordur ak bu bi insanın en doğal hakkı.
Bunu bu kadar büyütenler bana ergence geliyor açıkçası. O an kişi belki modunda değildir ya da işi vardır dönmeyi unutmuştur geri
Ya da hepsini geçtim canı cevap vermek istemiyordur ak bu bi insanın en doğal hakkı.
Yani evet, konuşmak istemiyomuş gibi izlenim uyandırıyo. Ben mesela görüldü atmam. O an konuşmak istemiyosam bunu belirtirim. Önem verdiğm birinden görüldü yersem canım sıkılır, ama başkası atarsa sallamam yani.
Basen bilirim gelmiyo burada Arnavut ciğerli patlayan şeker aromalı tas kebabım. Ondan görmüyoms senin mesajını ☺️🍭
Bildirim *
Kellepaça demişken canım istedi bak gidip yiyim bari şimdi, yanında ne yiyim tavsiyen var mı?
Eppekle çorbayı sefemiom ama yine de yiom. Nie yion sefmiosan die sorma ama.
Sonradan yazmıyorsa sorundur ya da sürekli bunu yapıyorsa yine sorundur benceh
Alışkanlık haline getirmişse kardeşim yapıyordur kfödjf
Kardeşim değil o ah KS ağız tadı ile sövdürmüyosun ama abaları bünyen de barındırıyosun.
Abaza*neyse seni de bildirim yağmuru ile rahatsız ettik baya kb zkxldl
Cevap
7Cevap
Hayır sorun etmiyorum
ben cok nadiren sorun ederim, o an cevap verilmesi gereken bir seyse ama su siralar kimle konussam goruldu attigim icin trip yiyorum bunaldim cidden
o seni kale almıyordur gibi görünebilir 🥱😁
O da olabilir evet. Herkes herkesi kale alacak diye bir şey yok.
Önemli bişey söylediysem sorun ederim yoksa etmem
Görüldüyü tabi ki sorun ederim.
Ruh halime bağlı
Hayir
sorun etmem
Etmem
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar