Şu ana dek izlediğiniz en komik Türk dizileri hangileri?
Peki ya en absürd olanlar?
Peki ya en absürd olanlar?
kesinlikle kurtlar vadisi
-- souldancer production gururla sunar ---
hanımlara müjde
kutlar vadisi makinesi ayagınıza geldi
5 dakikada kutlar vadisi yapılır hemen teslim edilir
öncelikle takım elbise giyen 5 herif bulunur
ellerinede 5 su tabancası verilir
şimdi bnlarda birbirine sert sert bakar
özlü söz babında saçma saçma konuşurlar
allttan sanki savaş müziği verilir
bunlar birbirini öldürür
bu 500 bölüm değişik versiyonlarla tamamlanır
:)) öyle ama biz evde mematicilik oynayıp gülüyoruz kız kardeşimle
:))
Bir Demet Tiyatro.
Hababam Sınıfı.
Çocuklar Duymasın (Bir dönem suyu çıksada)
Ayrılsak da Beraberiz (İlk zamanları, janset varken)
Sıkı Dostlar (Başlamıştı, sonra sona mı erdi ne oldu bilmiyorum)
Ece. (Çok hoştu sonradan istenmeyen biçimde bitirildi)
Bir de Aysu Kayacı'nın oynadığı bir dizi vardı hani.. Metin Akpınar fln.. Onlar çok komikti.
Çat Kapı'ymış dizinin ismi.
Ece'nin bittiğine ben de çok üzülmüştüm!
Neden bitirilmiş biliyor musun?
Benim teorim: Bodrum'da dolu dizgin gece hayatı, millet coşarken ben dışarı çıkamadığım için rastlamıştım Ece'ye. Yani yaz zamanıydı ve bütün hit dizilerin sezon finalleri yapıldıktan sonra başladı.. O ara pek reyting alamamıştır. Yaz akşamları pek televizyon izlemiyor insanlar.
tatlı hayatı cok begenirdim eskiden ama simdi tekrarlarına bazen denk geliyorum televizyonda bana eskisi kadar komik gelmiyor nedense. espriler güncelliğini kaybettiğinde eskisi kadar komik olmuyor sanırım.
ama avrupa yakasını tek geçerim en iyi komedi dizisinde. sürekli oyuncular ayrıldı sezonlarda ama yeni girenlerle eskilerini hiç aratmadı. keşke bitmeseydi dediğim dizilerdendir kendisi
Nesine güldüğümü bile hatırlamadığım ama her andığımda yüzümde bir gülümseme bırakan Uzaylı Zekiye vardır.
bayılırım bende:))zaten kadının tipini gördümmü gülme krizine tutulurdum:))
:)))
Harika seçim :) Uzaylı Zekiye'in ellerini kafasına koyup diğer alemlerle irtibata geçişini unutamam :)
Cevap
12Cevap
Tatlı Hayat. Komedi konusunda tek geçerim. Bunun haricinde Bizimkiler ve En Son Babalar Duyar'ın ilk sezonları.
Birkaç usta yönetmen ve senaristin yaptığı diziler hariç geri kalan bütün türk dizileri saçma sapan, absürt işler.
Kaygısızlar'ı ve bir demet tiyatro'yu yazmayı unutmuşum. Bu ikisi de çok güzeldi.
Kaygısızlar mükemmeldi.
yıllar evvel beşik kertmesi diye bir dizi vardı. pek de tutmuştu o zamanlar, ama hala arada aklıma gelir oradaki espriler ve hala anlam veremem. sırrına eremediğim dizilerden biri olarak kalacak sanırım...
hah işte onlar:) abi hiç anlamadım, hiçbir zaman da anlayamayacağım sanırm. millet gülmekten çatlıyordu izlerken, ben hiçbir şey anlamıyordum:/
İzlemedim, araştıracağım :))
Tatlı hayat İhsan sevinç başaran çiftı ve o uçube komsusu irfan
kapıyı yüzüne kapayısı :)))) menekşenın laf sokuşları
kapıcı muharremın cinlıklerı çok komıktı
birde pskopos kılıklı yorgo ahaha
İrfan ya :))
Ekmek Teknesi'ni severdim.. Oldukça eğlenceli bir diziydi. :)
**Bu arada gayet normal olan bu soruyu Gizli Kullanıcı olarak sormanın gereği var mıydı?
zampara seyfettin diye bir film var yaz aylarında verirler baş rolünde osman cavcı oynuyo... her defasında severek izlediğim bir filmdir :))
Varsayalım İsmail (Ferhan Şensoy oynuyordu)
Gülşen Abla (Haluk Bilginer oynardı)
Kaygısızlar (Ercan Yazgan)
Avrupa Yakası
Yahşi Cazibe
Çocuklar Duymasın
Geniş Aile
Leyla ile Mecnun
Bu arada bu soruyu gizli sorarak sende baya bir komik görünüyorsun..
Tatlı Hayat benim açımdan tartışmasız en komik diziydi, Geniş Aile'de de çok yaratıcı espriler var. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi diziside Behzat Ç.' dir bana göre.
Ben komik diziler, filmler pek sevmediğimden dir ki herahelde komik diye söylenen şu zamana kadar ki dizilerden sadece yahşi cazibeye gülmüşümdür biraz. oda başlarında. Avrupa yakasıydı falan hiç sevemedim.
tatlı hayat, avrupa yakası (ilk yılları), gülşen abla, yine haluk bilginerin oynadığı politik içerikli bir dizi vardı.
en absürd kurtlar vadisi
Üsküdar'a Giderken gelmiş geçmiş espiri anlayışıma en iyi hitap eden dizi :)
bence en komik dizi Avrupa yakasıydı
en absürd dizi ise kurtlar vadisi
bence yahşi cazibe en güzeli en absurd olanı türk malı
Ayrılsak da bereberiz ' in Janset li dönemleri oldukça iyidir. Sanırım bunda etkili olan kısımlardan biri de dizinin süresinin 30 dk olmasıydı
benim için en komik türk dizisi avrupa yakasıydı...
en komik avrupa yakası,
en saçma ise yahşi cazibe..
biton absürd var onu geçte komik yazcam şimdi unuttuklarıma ayıp olacak.. 7numara , benim annem bir melek ilk aklıma gelenler...
en absürd avrupa yakası bence en komiği ise olacak o kadar dı bence
ilk Avrupa Yakası diyen kazanır.
Avrupa Yakası!
avrupa yakası şu an da da üsküdara giderken
BİR KADIN BİR ERKEK.. nasıl unuturum..
kesinlikle leyla ile mecnun diyorum!
Yeter anne
İzlememiştim.
avrupa yakası (keske bıtmeseydı)
1 kadın 1 erkek
YAHŞİ CAZİBE
yarım elma :)