Aile & Toplum Bi̇li̇n bakalim bugün ki̇m doğduuu? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ben tabikiiiiiii. Sadece içimden geldi... +1 yaş almak büyümek olgunlaşmak güzel olduğu kadar ömründen bir seneyi de yer yer acı ve tatlı şeklinde bir kenara bırakıyorum. 21 yaşım hoş geldin lütfen bana mucizelerin ile gel 💓🎈 Bi̇li̇n bakalim bugün ki̇m doğduuu? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ceku_Fenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 5 ay doğum günün kutlu olsuuun :)) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Teşekkür ederim cekummm😋 Yorumla
arthurrx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 79% 5 ay Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdunuz hanımefendi 😄 🎊🎂🎉 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Fındık almadan teşekkür edemiyorum maalesef Yorumla arthurrx 5 ay Kavrulmuş iri yağlı fındıktan göndereceğim 😄 Yorumla tuzsuzfıstık 5 ay Ok engel bye Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 27,6b görüş paylaştı. Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Theenkkyuuuuğ 😊😋 Barış_LonelyForever 5 ay ☺️☺️
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Doğum günün kutlu olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Ahahsjsjs evetttt olsunnnnn 😇💓 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 97% 5 ay Doğum günün kutlu olsunn o zaman💗💗 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Teşekkür ederimmm Yorumla
dgnnctn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 71% 5 ay Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Teşeekküürrrrr ederimmm🌺 Yorumla dgnnctn 5 ay Pasta hediyeyi falan da sonra hallederiz artık fkfkkf Yorumla tuzsuzfıstık 5 ay Ben anlamam ben bugün doğdum başka zaman değil dkdksdjkd Yorumla dgnnctn 5 ay Mesaj at halledelim nfjfjfj Yorumla tuzsuzfıstık 5 ay Düşünmem yeter saol 🌝 Yorumla dgnnctn 5 ay Vala teklif var ısrar yok nasıl istersen 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay bir yıl daha yaşlandın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Kainattaki bu güzel varlığıma +1 ekledim diyelim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Nice doğum günlerine 👍🎂🍰🍫 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Teşekkür ederimmm 🎈 Görüş sahibi 5 ay Rica ederim ☕
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 53 5 ay Aile & Toplum konusunda 9,3b görüş paylaştı. Doğum günün kutlu olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay Teşekkür ederim Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 99% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Yaşlandın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör tuzsuzfıstık 5 ay 21 yaşında halâ çıtırlığımdan ödün vermiyorum diye düşünüyorum ✌🏻😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
doğum günün kutlu olsuuun :))
Teşekkür ederim cekummm😋
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdunuz hanımefendi 😄 🎊🎂🎉
Fındık almadan teşekkür edemiyorum maalesef
Kavrulmuş iri yağlı fındıktan göndereceğim 😄
Ok engel bye
Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar :)
Theenkkyuuuuğ 😊😋
☺️☺️