Eşimin bir arkadaşı var evli 2 3 evladı var. Samimiyiz ayreten. Neyse Nişanlı olduğumuzdan beri 1 senedir, ayda 1 veya 2 3 haftada bir giderdik. Eşi hamile iken 200 tlye meyve çikolata vs alıyorduk. Bazen başka şeyler ama hiç eli boş gitmedik. Bazen 50 bazen 100 bazen 200tlhe eşya aliyorduk. Ama onlar toplasan biz 9 aydır evliyiz sadece 1 kere ev görmesine geldiler onda da 1kahve seti almislardi ve 1 kola alıp gelmişlerdi. Cocuklari da şu an 7 8 aylık. Yaptiklari hoş bişey mi? Ben her gittimizde eşime sürekli bisehler almak zorunda değiliz, onlar bize 1 kere tek geldi. Niye biz hep geliyoruz, maddi olarak zaten durumumuz zorda. Eşi calismadigi zamanlarda biraz destek olduk (hamileydi canı bişey çeker diye birkaç şey aliyorduk) ama aynı muammeleyi ben görmüyorum dedim. Haklı değil miyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gereksiz ya cok fazla ama simdide boş gitseniz arkanizdan konusurlar aa bos geldiler diye alistilar ya her seferinde bence uzun bir zaman gitmeyin onlar gelsin
Ben zaten gitmek istemiyorum. Kendisi tutturuyor gidelim diye. Ben sürekli biz niye gidiyoruz diyorum. Onlaar gelsin yahu diyorum ama anlayana isge.
Neden bu kadar ısrarcı eşin yani hayır cokmu samimi arkadaşı oyle olsa bile cok saçma yaptığı
Samimi ama biz oraya gittiğimizde doğru düzgün eşi ilgilenmiyor. Dün gittiğimizde içecek ve çocuklarına 3 5 abur cubur almistik. İnsan içeceği getirir ikram eder degil mi? Ama önümüze kuru kuru çay cekirdek ve karpuz koydular. Üstelik küçücük kızına iş yaptirdi. Kadın kendisi bile kalkmadı.
Hadi ya çok saygisizlik bu deger vermiyorki sizin ona verdiginiz değerin karsiligi bu olmamali eşin cok vicdanli biri sanırım
Ailesinden böyle görmüş. Bende eskiden öyle yapardim ama şu devirde gerek yok bence. Çünkü ne kadar samimi olursan ol o eve girince eli boş gitmek hoş değil, ustleik durumu olmayan biriyse.
Ya orf ve adetlerimiz doğrudur eli bos gidilmez ama siz sık sık gidiyorsunuz sanirim ilk gittiginde guzel biraz farkli maddi manevi yonden bir hediye alirsin ama sonra bunu bu kadar buyutmeye gerek yok cocuklara sevinsin diye birseyler qlsaniz yeter yani her gittiginizde o kadar masraf boş bence hani durumunuz iyiyse birsey diyemem
Sadece 2 kere 150 harcadik. Oda bebek gormesj ve hamile iken kocasi calismiyordu diye meyve falan almistik Diğer şekilde de çocuklar için aldigimizda bile 20 50 70 tutuyordu
Ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz cok degil aslinda da sık sık gidiyorsaniz gereksiz aalinda sık sık gitmekte iyi degil kadin bir zaman sonra surat asmaya sizi degersiz gormeye baslar
kafaya takmaya değmez soğuk davran gelmezler bir daha
Onlar 1 kere geldi ztn. Benim eşim fazla masraf yapiyor
o zaman sorun eşinde... eşinin iplerini eline al... senin istediğin gibi davranır
Öyle yapacağım yoksa en. ayi yerine konulacagiz
aynen... kadın erkeğini avucuna alacağı yeri bilir zaten:)
Sende bu kadar fazla yapma görürdük leriniz az değil götürme aynı onun gibi yap değmez bu kadar asla
Ve bu kadar bir yerde olmak ta fazla baş başa kalın niye hep orada burada ve masraf gerek yok
Fazla masraf ve 9naydir çok fazla gittik ama doğru düzgün bir ilgilenme yok. Ve her gittimizde illaki meyve veya abur cubur aliyorduk. Eşim de ailemden. bohle gördüm. Dedi
Alma da çok ta gitme neden hep siz götürürsünüz fazla böyle kişilere ayda bir gidin o bile çok böyle birine
Kesinlikle haklısın. Dikkat etmelisiniz. Bu devirde bunlardan çok var
Ve bana bu durum koyuyor. Zoruma gidiyor acikcasi.
Misal bu gece başka arkadasinin evine yemeğe gideceğiz yine 50 100 harcamak istedigini soyleyeck ama ben beş kuruş cikarmicam. Dün cikarmicaktim gerek yok ama beni dinlemiyor.
Niye sürekli birilerinin evindesiniz yavrum başbaşa vakit gecirsenize
Davet ettiler yemeğe ondan. Birkac aydır misafirliğe gitmemistik
Hmmm anladım yani eli boş gitmesini istemiyorsa bı kola alın veya limonata yeterli
Ya zaten bana göre 1 kola veya 1 meyve suyu yeterli. Oda ztn burada 20tl. Ama eşim dün mesela 60tl tuttu. Boş şeyler vardı içinde. Bende birkaç şey cikardim gerek yok dedim 50 ye dusurdum ama yine bildigini yaptı. Neyse dedim umarim aklı başına gelir dedim. Bu gece de misafirlihe gidecegiz aynı şeyi yaparsa para yok dicem. Aptl değiliz ya.
Kesinlikle haklısın. Buna dikkat et. Eşin tam olgunlaşmamış bence. Kaç yaşında. Ya bana takip atsana. O şekilde konuşalım
Attim
Gördüm geri döndüm :)
Kesinlikle fazla evett
Gereksiz bence ki eşimi surekli uyariyorum bu konuda. Ben niye en. ayilik yapayım yahu?
Haklandın
Haklısın. kesinlikle
Peki eşimin arkadasinin ailesi de bu gece yemeğe çağırdı eşim yine biseuler almak isteyecek onu kirmadan ne diyebilirim? Bişey almamasi için?
Almayalım bu sefer de. Nolcak ya. Sen fikrini açıkca beyan et
Evine gideceğimiz insan da sürekli görüştüğü biri ve benim evime geldikleri zaman hicbisey almayan insanlar. Sadece 5 10tlye çikolata getiren insanlar.
Ya şoyle.. imkanınız varsa almak güzel bur haslet. Çünkü insan ihsanın kölesidir. Eğer ki durumunuz yoksa kendinizi zorlamayın. Insanların kritiklerini baz alarak yaşamayın.
Ya onu geçtim her şey karsiliklo bence.
Karsidaki insan ev görmeye bile geldiginde kahve seti bir gömlek bide dandik bir atlet tarzı tişört almislardi. Ve kola. Biz o kadar geldik ve bumu değerimiz dedim
Bak şimdi eğer durumları var da almıyorlarsa size o kadar değer vermiyorlardır.
Durumları yok eşi calismiyor.
Dert etme o zaman
Ama 1 kere gelmek nedir ya. Cocugumuz hasta dediler ondan gelemiyoruz falan. Ama geldiklerinde de dandik bisehler alıp gelmişlerdi
Haklısın ama takma bu kadar yahu
Ama bak toplasan 800 900tlm gitmiştir. Onların ki en fazla taş patlasin 100 200
Hesap yapmayı seviyorsun maşallah😊
Ama hoş değil yaptiklari
Değil ama elden ne gelir! Takma.
Bence haklısın
Evet çünkü aynı şeyi karsidan göremiyorum
Bir şey danisabilir miyim acaba
Buyur
Gizlisin
Takip atabilir misiniz ben yazamiyorum
Eşimle ilgili bir şey sorucam