Bu biyolojik erkeklerin kizlarla abaza abaza surekli bel alti muhabbet kurmaya calismasi nasil bi sapikliktir?

kizlarla surekli bel alti muhabbet yapmaya calisan akillari sadece cinsel organlarina calisan biyolojik erkeklerin oldugu bu ulkede tacizde bitmez tacizcide bitmez bugun yakin arkadaslarimdan birine biyolojik erkeklerden biri cinsel organini atmis yani bu kadar sapiklik ve abazalik dusunen erkeklerin oldugu dunyada kadin olmaz zordur bir kadin kalple seviliri organla degil her onune gelen kadina asilip taciz eden erkek adam degil gevsektir boyle abaza dolu ulkede sapik bitmez arkadaslar ceza yok ceza gelmesi lazim kadinlari cok rahatsiz eden abazalar var ceza ve yasa gelmeli kadinlar korunmalıdır
Güncellemeler
+1 yıl
biyolojik erkeklerin akillari fikirleri sapiklikta kizlar cok siakyetci bu durumdan benim bisuru arkadasim kiz arkadasim sikayetci bu abazalardan bende trans erkegim bende erkegim niye kizlari cinsel anlamda rahatsiz etmiyorum resmen sapik bu biyolojik erkekler akillari surekli bel altinda
Güncellemeler
+1 yıl
ben kadinlara o kadar hayran bir trans erkegimki kadinlari kalbimle seviyorum uckurumla degil o yuzden bir kadini en cok trans erkekler hakeder benim kadinlara olan hayranligim o kadar cokki siz bundan ruzgar bile kipirdatamassiniz?
Bu biyolojik erkeklerin kizlarla abaza abaza surekli bel alti muhabbet kurmaya calismasi nasil bi sapikliktir?