Siyasi olarak sağ görüşlü ekonomik olarak sol görüşlü bir ideolojiden bahsediyorum.
Neden milliyetçiler hep liberal?
Siyasi olarak sağ görüşlü ekonomik olarak sol görüşlü bir ideolojiden bahsediyorum.
Neden milliyetçiler hep liberal?
bence iki yaklaşımı da tam anlamamış insanın yapacağı iştir bu. Türk milliyetçiysen zaten kendi milletin içerisinde sınıfsal farklara karşısındır ve bu farkların oluşmasını önlemek için Türk milliyetçisi olarak birlik oluşturma çabasındasındır. ha ama Komunistsen o zaman milliyet farkı yapmadan işçi sınıfını dünya çapında desteklersin amaaaa tabi bu asla ve asla pratği olmayan, pratiğe dökülmeye kalktığında da Sovyetler gibi bir aldatmacayla karşılaşacağın bir yaklaşımdır.
Cevap
3Cevap
Ne kadar boş ne kadar beleş insan varsa hepsi milliyetçi hayatta başka tutunacak bir seyleri yok milliyetçiyim diye tutturuyorlar.
Bir Türkçü olarak detayları Şimdi aciklardim ama servis ile işe gidiyorum, uykusuz😴
Reis bunu anlamıyorum işte. Sen Türkçüsün. Bu siyasi bir görüş. Ama bu siyasi görüş neden liberal ekonomiyi desteklemek zorunda. Neden işçi sınıfını destekleyemez?
Türkçülük siyasi bir görüş değil, ve liberallikle en ufak alakam yok. Biz solcu veya sağcı değiliz zaten bu kavramlar bize 60 larda dayatılan kavramlar.
Deniz gezmis
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?