Bunlar sürekli bel altı fetva veriyorsa bunlarda ağır sıkıntı var bence , sakın vocuklarini bunların eline cemaatlerin eline vermeyin. Potansiyel sapık

Bunlar sürekli bel altı fetva veriyorsa bunlarda ağır sıkıntı var bence , sakın vocuklarini bunların eline cemaatlerin eline vermeyin. Potansiyel sapık

Yani ben evlenme niyetinde olduğum erkeğin şeyine bakıp ımmmm bunun boyu küçük yok olmaz yetmez bana evlenmekten vazgeçtim diyip bir de üstüne namuslu bir müslüman mı oluyorum? Ya da evlenme niyetinde olduğum erkek benim memelerime bakıp yok bunlar bana küçük diyip evlenmekten vazgeçince edepli müslüman mı oluyor? Bence aynı mantık bu dedikleriyle.
Cevap
12Cevap
O mahrem yer bel altı değil. Ayrıca bu fetvaları diyanet vermiyor. Sünni İslamın asırlar önce verdiği fetvalar bunlar. Mahremden kasıt da senin yüzün. Eskiden peçe takarlardı.
Firik göreceli bir şey şimdi ben fikir alana kadar günlerce bakmam gerekecek belki kabul mu diyanet 😂
fikir derken 🤣😂 tamam dur bi bakayım; ok seninki alır yanıt: evet seninki de oraya iyi girer ve uzunluk kalınlık olarak doldurur, o dolgunluk hissini verir, ilgili noktaları uyarır ve orgazma ulaştırabilir 😱😲😂😂😂🤣🤣🤣 bu ne leng
Her bok bu müslümanların altından çıkıyor, ne beklersen.
Katılıyorum. Din sevişmeden ve hizmet etmeden ibaret herhalde
bunlar görmediği şeyi sorgulamadan benimseyen insanlar
Yüzde yüz haklı bu adi pevevenkler bastırılmış duygularla yetiştiğinden potansiyel sapkın oluyorlar
Fikir verecek ölçüde ne ya puhahahahha sönmez dayının hesapladım kitapladım dediği aklıma geldi
Türkiye ye gelen diyanet işleri başkanlığına ne zaman düzgün biri geldi ki
Bastakinin yolundan gidiyorlar napsinlar.
Yok yetmez birbirlerini pandiklesinler bari a..
dini oyuncak ettiler..
Diyeceklerim varda neyse...
Ateistim adam yanlış bir şey söylememiş ki
Siz bunu anlıyorsunuz ama bazı beyinsizler anlamıyor
ateistim ama adam yanlış bir şey dememiş ki
Sapkınlar
Sizin aklınız belaltinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?