Aile & Toplum Arkadaşlar tam da şu an ne iş yapıyorsunuz? koylukizizeyno Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Şu an ne işle meşgulsünüz?Not: Ben taze fasulye kırıyorum.😊 Arkadaşlar tam da şu an ne iş yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Taze fasulye bulgur pilavı pişirmesini bilen Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun arıyorum KS'de :p 0 4 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Burayı evlilik platformu sandin herhalde Yorumla koylukizizeyno +1 yıl 😄😄 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ben oltami atayım da Gelmeyen balik utansın 🤪 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Sende haklısın 😀😀 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl şu an masamda faturaları kontrol ediyorum 😊taze fasülye yemeğini var öğlene 0 12 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Konserve yapiyorum Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Bereketli olsun Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Köydenmi geldi 😊 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Evet bizim buranın fasulyesi Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Sizin orası nersiki 😊 Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Ben kabukları ile kurutuluyor kışın yemiyor onu seviyorum bir kilo gönderisin inşlh 😊 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Kuruttuktan sonra mi once mi Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl 😊😊😊kurutulduktan sonra oldun Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Peki madem 😊 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Adresini yaz Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Olur mesajdan atım Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Tabi size mesaj atılmıyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kolay gelsin bereketli olsun 🙏☺Çay demledim bende içiyorum 🍵☺ 0 2 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Afiyet olsun Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim
gece40 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Corona oldum karantinaya aldılar 😮💨😮💨😮💨😮💨 0 2 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla gece40 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
thecoldwars Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben balkonda oturmuş yağmuru izliyorum elimde sigara ve kahve 0 0 Yorumla
GreenEyesssssss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Lokantada yemek gömüyorum 😌 0 4 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Afiyet olsun Yorumla GreenEyesssssss +1 yıl Saol gel beraber olsun Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Tokum ben sana afiyet olsun 😊 Yorumla GreenEyesssssss +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kolay gelsinnnn köylü kızı 😇 0 1 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kahve müzik. Sana kolay gelsin. :D 0 1 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Sağ olasın Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Sipariş Topluyorum abla 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bende iştw çalışıyorum 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Kahve yapıyorum patronla misafirine 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Bella gusto yemek yedim. Oturuyoruz 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Acildeyim 🫣 0 2 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla ichwillsieg +1 yıl sağol Yorumla
ondokuzAmaYasDegil Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ellerine sağlık 🌸🌸 misafir kabul eder misin? 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyumaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Silah temizliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Şarkı dinliyorum.
Taze fasulye bulgur pilavı pişirmesini bilen Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun arıyorum KS'de :p
Burayı evlilik platformu sandin herhalde
😄😄
Ben oltami atayım da
Gelmeyen balik utansın 🤪
Sende haklısın 😀😀
şu an masamda faturaları kontrol ediyorum 😊taze fasülye yemeğini var öğlene
Konserve yapiyorum
Bereketli olsun
Köydenmi geldi 😊
Evet bizim buranın fasulyesi
Sizin orası nersiki 😊
Ben kabukları ile kurutuluyor kışın yemiyor onu seviyorum bir kilo gönderisin inşlh 😊
Kuruttuktan sonra mi once mi
😊😊😊kurutulduktan sonra oldun
Peki madem 😊
Adresini yaz
Olur mesajdan atım
Tabi size mesaj atılmıyor
Kolay gelsin bereketli olsun 🙏☺
Çay demledim bende içiyorum 🍵☺
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Corona oldum karantinaya aldılar 😮💨😮💨😮💨😮💨
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
Ben balkonda oturmuş yağmuru izliyorum elimde sigara ve kahve
Lokantada yemek gömüyorum 😌
Afiyet olsun
Saol gel beraber olsun
Tokum ben sana afiyet olsun 😊
☺️☺️
Kolay gelsinnnn köylü kızı 😇
Tesekkur ederim
Kahve müzik. Sana kolay gelsin. :D
Sağ olasın
İşteyim calisiyorum.
mesai bitimini bekliyorum..
Balkonda çay çekirdek
Sipariş Topluyorum abla
çalışıyorum işimdeyim gücümdeyim
Bende iştw çalışıyorum
Kahve yapıyorum patronla misafirine
Lahmacun içi hazırlıyorum
Bella gusto yemek yedim. Oturuyoruz
bilgisayarla takılmaca
poliklinik yapıyorum :)
Sevgilim kahvaltıya getirdi , kahve içiyorum 💅🏻
Acildeyim 🫣
Geçmiş olsun
sağol
Mercimeği firina verdim
Ellerine sağlık 🌸🌸 misafir kabul eder misin?
Gelsin hayat dizisini izliyorum
Uyumaya çalışıyorum
Keçilere şu verdim
Silah temizliyorum
Sana cevap yazıyprım
Tüm cevaplar bu soruya cevap yazıyorum olmalı
Süpürge açtım biraz ara verdim gdyxgd
Evde dinleniyorum