Böyle olmasının sebebi ne?

Küçükken annem hariç evdeki kimse beni sevmez ilgi göstermezdi
İki ablam ve babam vardı

Sadece bir büyük ablam beni çok severdi hep bir şey yapardı diğeri beni döverdi o beni korurdu

Babam ise sanki ben istenmiyormuşum gibi hissettirirdi

Annem ben ezik olduğum İçin beni şımartırdı ve diğer ablalarım ve babam bunu sevmezdi bu yüzden benide sevmemeye başladılar

Sonra güvendiğim ablam evi terk etti evden kaçtı 6 yaşındaydım bir şey anlamamıştım ama berbat hissetmiştim

Sonra ablam geri geldi hayal ettiğim gibi tekrar beni sevmiyordu daha çok beni döven ablam ile anlaşıyordu

Okulda da dışlanırdım zaten
Sonra hayal dünyası yaratıp oraya sığındım ben asla kötü biri olmadım hep yaralı olanlara ez uzattım ama nedense bilmiyorum nedense insanlar beni hiç anlamadı tamam en büyük dert benim değil ama canımı acıtıyor yinede

Sonra ablalarım annemi ve beni kıskanıyor diye annem ergenlikte arama mesafe koydu hayal dünyamda sonsuz bir çukura çekiliyordum ve ölmek istiyordum sonra sorunlu diye hastaneye kaldırıldım orada da kimse anlamadı

Sonra ailem babam annem ablalarım beni sevmeye başladı yani sözde sevmeye başladılar

İyi davranıp her şeyi yapmaya başladılar ama çok sahte hissettiriyor bunu onlara söyleyemiyorum kalplerini kırmak istemiyorum ama onların beni sevdiğini 1 gram hissetmiyorum ve korkuyorum

Bu durum sosyal hayatımıda etkiliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam şimdi biraz daha iyiyim kalabalıktan insanlardan kaçıp doğaya sığınıyorum burada huzurlu hissediyorum
Böyle olmasının sebebi ne?