Saat 22:00 d'en , sabah 06:00 'ya kadar elektriğin ucuz olduğunu biliyor muydunuz?

geçen ay 400 lira gelen elektrik faturası beni çok yıprattı , nedenini araştırırken fırının çok elektrik çektiğini öğrendim. bilenler bilir sürekli hamur işi yapıyorum, kendimce araştırma yaptım...06.00-17.00 arası gündüz dönemi, elektriğin en pahalı olduğu zaman dilimi 17.00-22.00 arası puant dönemi ve elektriğin en ucuz olduğu zaman dilimi 22.00-06.00 arası gece dönemidir. Bilgisine ulaştım...
Saat 22:00 den , sabah 06:00 ya kadar elektriğin ucuz olduğunu biliyor muydunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir arkadaşımız bilgilendirme yapmış sizlerde bilin istedim.
çift zamanli tarifeden enerji alanlar içindir ancak son yıllarda bu tarife daha pahalıya gelir oldu eğer çift terimli tarifeden enerji alanlar varsa derhal tek terimli tarifeye geçenlerde karlı olurlar, çift terili tarifeden enerji alanlar 23 ile 05 arası ucuz fiyattan aldıkları için cihazları bu saatte calıştiriyorlardı şimdi bu tarife en 24 saatlik süreçte en pahalı tarife oldu hala tekterili tarifeye geçmeyenler bilsin.
Saat 22:00 d'en , sabah 06:00 'ya kadar elektriğin ucuz olduğunu biliyor muydunuz?