Mesala Diyarbakırlı bir kız 8 kardeşi var sadece annesi babai geldi bide bir ablası ve abisi başka kimse yoktu kız yanlız kaldı öyle Rizeli ile evlenmisti
Elazığ li bir Kürt kız vardı onunda sadece annesi babası ve kardeşleri geldi başka kimse gelmedi giresunlu ile evlendi biz Elazığ li bir kurtde kız verdik çocuğun bütün akrabaları gelmişti cidden zoruma gitti kızları yanlız bırakmalaru sadece annesi babası vardı ikisininde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benimde nişanlım karadenizli. babamın dediği şeye bakarmısın'' tüm kızlarımızı da karadenizliler kaptı veremedik aileden delikanlı birine gitti. çok üzülmüştüm ama evet ayrımcılık yapılıyor çünkü şu sıralar kürtleri gelin alan çok türk erkeği oluyor
Ama bende kızlar daha çok değer görmek içinde evleniyor olabilir Mesala Şırnaklı bir arkadaşım vardı dedi abim Rus bir kızla evlendi ben Rus biriyle evlensem beni evlatlıktan red ederlerdi dedi
benim yengemde alman adamla evlendi hayatını yasiyo. adam okadar beyefendiki bizim erkeklere bakınca ikiside insanmı diyosun
Aaa nasıl sizinkiler izin verdi 😂😂 genelde sizinkiler erkeklerde sorun yapmıyor ama kızlarda kızıyor
Bizdede tam tersi kız verince gideriz kızı üzüp kırmasınlar diye göz daği bi nevi bu kızın arkası kalabalık değerli bizim için anlaminda
belki başka birini daha evlendirirz diye gelirler ssdfj ilginç
Ya ne alakası var kız sevmiş 😂onlara ne kız gayet akıllı zaten öğretmen 😂
işte garip ya neden sülalece gelirsin dimi
Kürtleri sevmiyorum saçma sapan Ortadoğulu adetleri de umrumda değil
Çünkü kızlari gece aganigi naganigi yapacak ondan utanırlar
Ne alakası var 😂
Öyle
Bi nevi onu kutlamiş olular. Kızlari fan fini fon yapacak onlarda kutlayacak
Kızın abisinin düğünü olduğunda herkes gitmişti 😂 onu fark ettim
Onu kutlarlar çünkü erkek yapacak o işi bu gurur verir
Zihniyet bu evlat ayrımı var
Halbuki kadin da aynı zevki alir erkekte kadında mutlu olur erkekte ama anlayış böyle
Hoş karşılanmaz ondan
kizlarin çok değeri yok sanki
Cidden iki kızında moreli çok bozuktu resmen şey gibi kaldı kizlar
Doğu da erkek kıymetli
Ne alaka kız can degilmi
ben egeliyim
Kürtler laz sevmez
Vermek zor