Yani bir insanın size göre zengin olabilmesi için nelere sahip olması gerekiyor?

Yani bir insanın size göre zengin olabilmesi için nelere sahip olması gerekiyor?

İnsanları konuştursanız, genel itibariyle gönül güzelliği aradıklarını, aslında iki kara göze hayran kalıp da samanlığından seyran olduğundan bahsederler.
Ama gerçekler farklıdır...
Cüzdan izi sağlam olan bir erkeğe çoğu kadın koşarak evet der, bu çok net bir gerçektir. Ne kadar doğrudur beni ilgilenmiyor, kendi tercihleri, sonuçları da kendileri bağlar zaten.
Ama bunun da ötesinde '' genç anne olmak istiyorum, tahsile, mesleğe vakit yoktu '' diyenleri de görebilirsiniz. Onlar da zengin isterler, kendilerinin bir geliri yok ya, ondan herhalde, günahlarını almayayım bilemiyorum ve zihin cimnastiği yapıyorum :))
Ben o grubu da anlayamam, kendi yaşamları...
Zenginlik nedir?
Zenginlik vizyon sahibi, zevk sahibi ve görüş sahibi olmak demektir.
İnançsal ve insansı noktalarda erdemlere sahip olabilmek, dünyaya dair olgunlaşmak demektir.
Bu erdemler zenginliktir. Ötesinde maddiyat, geçinebiliyor, refah seviyesini sağlayabiliyorsa insanlar, tamamdır...
Adam bunlara limitsiz kart versin altlarına araba çeksin evde hizmetçi bakıci olsun. Tek dertleri kimin davetinde ne giysem olsun. Bunlar işte. Öyle bir evi bir arabasi 15 bin maasi olup normal bir hayat yasayan erkekleri pek yeterli bulmaz onlar.
Cevap
2Cevap
Bolca paradır
Zengin eş arayan daha çok arar gönlü zengin olmalı aldığı maaş bile yeter
Soru basit evi olacak lüks arabası olacak kadının gözünü doyuracak parası olacak
neden zengin olması gerek gönlü zengin olsa yeter bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?