Aile & Toplum Şu an ne yaptığınızı tahmin edeyim mi? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Bilirsiniz tahmin konusunda kimse elime su dökemez 🥳 buyrun bakalım. Eylemsel seyler ✌️ Şu an ne yaptığınızı tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Eline su dokulmedigini göster bakalım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Dizi izliyon u Barış_LonelyForever +1 yıl Gerçekten bildin :D
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl ipucu attım bil bakalim 😆 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bir şey yiyorsun😏 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ee ama ne sence 😀 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet senden daha iyi tahminci tanıyamadım daha diğerleri tutmuyor seninki tutuyor ya acb kahve falı da bakabiliyor musunuz 😄 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne yapıyorum sence? 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Telefonda takiliyon Yorumla TheCeketli +1 yıl Hayır..Her gün telefondan girdiğim halde bugün PC'den girdim ona denk geldin :D Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Et bakalim hadi goreyim seni 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Oyun oynuyon Yorumla baygizli6 +1 yıl Hayir bilemedin :( Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Hislerine güveniyorum. Et bakalım :) 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Çikolata yiyon Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Yok artık 😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bildim dimi🙄 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Valla bildin tebrik ediyorum seniiii 😘 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 🥳🥳 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet, buyurun 😊 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Tavla oynuyon Yorumla johnyx +1 yıl 😊cıks, karpuz yiyorum.. Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Merak ettim salla gelsin 1 6 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yemek yiyorsun Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Hayır dükkanı kapattım şimdi kafeye geçiyorum peki seni tahmin edeyimmi Yorumla Şişkoletta +1 yıl Olur et bakalım Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Bilirsem kahve sözün olsun Evde pofuduk pembiş ayıcıklı kalpli çiçekli pijamayla oturmuş ha bire birşeyler yiyip yatakta uzanmış vaziyette telefonuna bakıyorsun Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hiç bilemedin 🙄 Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Peki ya neydi yaptığın😅 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden olmasın 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Meyve yiyon Yorumla χάσμα +1 yıl Maalesef Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Hiç kimse doğru tahmin edip de bulamaz. 1 6 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Karanlık bir yerde oturmuş gökyüzünu izliyorsun Yorumla obiralfa +1 yıl Çok yönlü formülleme ve bu formül ile borsada hisse bulmaya çalışıyorum. Strateji üretiyorum. Yorumla Şişkoletta +1 yıl Vayyy arkadaş 😏 Yorumla obiralfa +1 yıl Rakamlarla dans etmek hayatımın en güzel hobisi. Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kafa zehir gibi desene🤔 Yorumla obiralfa +1 yıl Bilmem? Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Et bakalım 1 9 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sen kesin oyun oynuyorsun 😄 Yorumla cnrche +1 yıl cıks, bilemedin Yorumla Şişkoletta +1 yıl Film izliyon Yorumla cnrche +1 yıl insan önce aklına çalışıyorsun demeyi getirir be :D Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hiç düşünemedim bunu 😏 Yorumla cnrche +1 yıl püh :( Yorumla Şişkoletta +1 yıl Çikolatamdan bir ısırık daha alsam iyi olacak 🥺 tahminlerim tutmuyor🥺 Yorumla cnrche +1 yıl al gel bakayım hadi :D Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hallettim 😄✌️ Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Çay iciyon Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Buyurasın şişko 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl TV izliyon Yorumla WaRʓLL +1 yıl Maalesef şişko, işten yeni geldim eve üzerimi değişiyorum. Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bilirsin, yokkkk artık diyeceğim sjsjsj 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Dedikodu yapıyorsun 🙄 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Daha neler 😳😳😳Hastayım, nane limon içiyorum. Yaz ayında hasta olan ben tekim Yorumla Şişkoletta +1 yıl İşte moral diye dedikodu yapıyon 😄 geçmiş olsun Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Saol ya 😂😂😂😂 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Denemesi bedava :) 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Tozkuyaka izliyon Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Hayır :) Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Et hadi bence bilemezsin 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Müzik dinliyorsun Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Bulunduğum yerde sadece çekirge sesi var 😀 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl buyur tahmin edebilrisn 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Meyve yiyon Yorumla sercanaslan99 +1 yıl üzgünüm bloomberg ht izliyorum Yorumla
AlpArslankhrmn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Hadi tahmin et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Oyun oynuyorsun Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Bilemedin 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tabi ki kızlara yürümek. çünkü hayatımızda hiç kadın yok ve bu mecrada herkes iskandinav afetlerden ibaret olduğu için elimizden geleni yapıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sallayin gelsin bakalim 🥳🥳🥳 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl TV izliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senelerdir TV izlemem. Ikinci bir sans vereyim mi 🥳🥳 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilme imkanın yok ama et bakalım 1 6 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Haber bakiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de iyi sallıyon he😅 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Superim evet 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seni tahmin ediyim mi Yorumla Şişkoletta +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KS de milletin ne yaptığını tahmin etmeye çalışıyosun 😎 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Et bakalım.. 2 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sevdiceğinle konuşuyordun Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Oha.. Müneccim.. 😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Tabi ki ne sandınız 🥳 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 2 6 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sevdiceğinle konuşuyon Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Oha :D Yorumla Şişkoletta +1 yıl Superim dimi ben 🥳 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Valla beş dakika önce kapattık telefonu :D Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ben biliyorum bu işi arkadaş 😄🥳 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Gözüm korktu hajshah Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Karpuz yiyorsun Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl müzik dinliyorum Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yemek yapiyorsun Yorumla Boavistaa +1 yıl Bilemedin Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sevdiceğinle konuşuyon AşkıÖldürmek +1 yıl Bak bak sen 😅 doğru
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Olur et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Dizi izliyon Yorumla Rosse_ +1 yıl Yooo😅 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Çay iciyon Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Hayır 😏 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Et bakalimm 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Maden suyu içiyon Yorumla
Beril956 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hadi et 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Alışveriş sitelerine bakıyorsun Yorumla Beril956 +1 yıl Az ince mayolara bakmıştım yanii bildin sayılır Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ya ben zaten superim diyorum kimse inanmiyo🥳🥳🥳 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Olur tabi et 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Müzik dinliyorsun Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ya evde yoksaaammm😂 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Evet bende onu diycektim evde değilsin 😳 Yorumla 1itsdivaonlıne +1 yıl Yok aşko bilemedin evdeyim ben😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 😂😂 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Et bakalım. 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kahve iciyon Yorumla efulimmm88 +1 yıl Hayır, kitap okuyore 😃 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bence sen kahvede içecektin dimi dimi😳 Yorumla efulimmm88 +1 yıl 3 fincan ictim bugün icmem bence 😃 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 😡😡 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl et canım :D 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl TV izliyon Yorumla gonullyarasıı +1 yıl bılemedın :D Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Et evet 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Çikolata yiyorsun Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur, et bakalım 😂 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sevdiceğinle konuşuyon😄 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Bilemedin, gelmesini bekliyorum hanımefendinin 😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bak aynı şey gördün mü bildim 😳 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Tamam hadi bildin diyelim, şu an işi olmasaydı onunla konuşuyor olacaktım doğru 😅 Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Buyur bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yürüyüş yapiyon Yorumla Akınalp_ +1 yıl Hayirr Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Et bakalım bacı 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Oje sürüyon Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Ne alaka bacımsu uzaktan yakından alakası yok ama neyse saol yine Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Et.. 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kahve iciyon Yorumla MissChucky +1 yıl Yanlış tahmin ama birazdan içerim muhtemelen Yorumla Şişkoletta +1 yıl Tamam bildim işte 😡 bildim de Yorumla MissChucky +1 yıl Ee peki madem kırmayayım bildin bildin dkdjd Yorumla
Dertsizadam60 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım? 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Film izliyon Yorumla Dertsizadam60 +1 yıl Hayır bilemedin şişkocuk balkon sefası 😅 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olur et 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Oyun oynuyon Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Hayur Yorumla
63720 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et kanka 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Arkadaşınla mesajlasiyon Yorumla 63720 +1 yıl Yoo sabah mesaj attım bana cevap vermedi bende yazınca yazmıcam saygısıza Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Müzik dinliyorsun Yorumla İrşii +1 yıl Yanlış maalesef görevimizin başındayız :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Et bakalım ufaklık 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kahve veya çay içiyon Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/YbM34VY Nau nau arkadaşın kepçeyle oynadım 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Saçlarını kurutuyon Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır yanlış Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et 😈 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sigara içiyorsun Yorumla SakarIQ +1 yıl Yok msmsns Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Dene bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Telefonla takiliyon Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Hayır bilemedin Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. napacaz işteyiz. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 0 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Karımı dövüyorum ama istersen tahmin edebilirsin 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Elbette 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl TV izliyon Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. tabi olabillir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Eline su dokulmedigini göster bakalım
Tahmin edebilirsin
Dizi izliyon
Gerçekten bildin :D
ipucu attım bil bakalim 😆
Bir şey yiyorsun😏
Ee ama ne sence 😀
Evet senden daha iyi tahminci tanıyamadım daha diğerleri tutmuyor seninki tutuyor ya acb kahve falı da bakabiliyor musunuz 😄
Ne yapıyorum sence?
Telefonda takiliyon
Hayır..
Her gün telefondan girdiğim halde bugün PC'den girdim ona denk geldin :D
Et bakalim hadi goreyim seni
Oyun oynuyon
Hayir bilemedin :(
Hislerine güveniyorum. Et bakalım :)
Çikolata yiyon
Yok artık 😄
Bildim dimi🙄
Valla bildin tebrik ediyorum seniiii 😘
🥳🥳
Evet, buyurun 😊
Tavla oynuyon
😊
cıks, karpuz yiyorum..
Merak ettim salla gelsin
Yemek yiyorsun
Hayır dükkanı kapattım şimdi kafeye geçiyorum peki seni tahmin edeyimmi
Olur et bakalım
Bilirsem kahve sözün olsun Evde pofuduk pembiş ayıcıklı kalpli çiçekli pijamayla oturmuş ha bire birşeyler yiyip yatakta uzanmış vaziyette telefonuna bakıyorsun
Hiç bilemedin 🙄
Peki ya neydi yaptığın😅
Neden olmasın
Meyve yiyon
Maalesef
Hiç kimse doğru tahmin edip de bulamaz.
Karanlık bir yerde oturmuş gökyüzünu izliyorsun
Çok yönlü formülleme ve bu formül ile borsada hisse bulmaya çalışıyorum. Strateji üretiyorum.
Vayyy arkadaş 😏
Rakamlarla dans etmek hayatımın en güzel hobisi.
Kafa zehir gibi desene🤔
Bilmem?
Et bakalım
Sen kesin oyun oynuyorsun 😄
cıks, bilemedin
Film izliyon
insan önce aklına çalışıyorsun demeyi getirir be :D
Hiç düşünemedim bunu 😏
püh :(
Çikolatamdan bir ısırık daha alsam iyi olacak 🥺 tahminlerim tutmuyor🥺
al gel bakayım hadi :D
Hallettim 😄✌️
Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏
Çay iciyon
Buyurasın şişko
TV izliyon
Maalesef şişko, işten yeni geldim eve üzerimi değişiyorum.
Bilirsin, yokkkk artık diyeceğim sjsjsj
Dedikodu yapıyorsun 🙄
Daha neler 😳😳😳
Hastayım, nane limon içiyorum. Yaz ayında hasta olan ben tekim
İşte moral diye dedikodu yapıyon 😄 geçmiş olsun
Saol ya 😂😂😂😂
Denemesi bedava :)
Tozkuyaka izliyon
Hayır :)
Et hadi bence bilemezsin
Müzik dinliyorsun
Bulunduğum yerde sadece çekirge sesi var 😀
buyur tahmin edebilrisn
Meyve yiyon
üzgünüm bloomberg ht izliyorum
Hadi tahmin et bakalım
Oyun oynuyorsun
Bilemedin 😅
tabi ki kızlara yürümek. çünkü hayatımızda hiç kadın yok ve bu mecrada herkes iskandinav afetlerden ibaret olduğu için elimizden geleni yapıyoruz
Sallayin gelsin bakalim 🥳🥳🥳
TV izliyon
Senelerdir TV izlemem. Ikinci bir sans vereyim mi 🥳🥳
Bilme imkanın yok ama et bakalım
Haber bakiyorsun
Sen de iyi sallıyon he😅
Superim evet 🤣
Ben seni tahmin ediyim mi
Olur
KS de milletin ne yaptığını tahmin etmeye çalışıyosun 😎
Et bakalım..
Sevdiceğinle konuşuyordun
Oha.. Müneccim.. 😄
Tabi ki ne sandınız 🥳
Et bakalım
Sevdiceğinle konuşuyon
Oha :D
Superim dimi ben 🥳
Valla beş dakika önce kapattık telefonu :D
Ben biliyorum bu işi arkadaş 😄🥳
Gözüm korktu hajshah
olur
Karpuz yiyorsun
müzik dinliyorum
Olur
Yemek yapiyorsun
Bilemedin
Et bakalım
Sevdiceğinle konuşuyon
Bak bak sen 😅 doğru
Olur et bakalım
Dizi izliyon
Yooo😅
Olur
Çay iciyon
Hayır 😏
Et bakalimm
Maden suyu içiyon
Hadi et
Alışveriş sitelerine bakıyorsun
Az ince mayolara bakmıştım yanii bildin sayılır
Ya ben zaten superim diyorum kimse inanmiyo🥳🥳🥳
Olur tabi et
Müzik dinliyorsun
Ya evde yoksaaammm😂
Evet bende onu diycektim evde değilsin 😳
Yok aşko bilemedin evdeyim ben😂
😂😂
Et bakalım.
Kahve iciyon
Hayır, kitap okuyore 😃
Bence sen kahvede içecektin dimi dimi😳
3 fincan ictim bugün icmem bence 😃
😡😡
et canım :D
TV izliyon
bılemedın :D
Et evet
Çikolata yiyorsun
Olur, et bakalım 😂
Sevdiceğinle konuşuyon😄
Bilemedin, gelmesini bekliyorum hanımefendinin 😂
Bak aynı şey gördün mü bildim 😳
Tamam hadi bildin diyelim, şu an işi olmasaydı onunla konuşuyor olacaktım doğru 😅
Buyur bakalım
Yürüyüş yapiyon
Hayirr
Et bakalım bacı
Oje sürüyon
Ne alaka bacımsu uzaktan yakından alakası yok ama neyse saol yine
Et..
Kahve iciyon
Yanlış tahmin ama birazdan içerim muhtemelen
Tamam bildim işte 😡 bildim de
Ee peki madem kırmayayım bildin bildin dkdjd
Hadi bakalım?