Aile & Toplum Hayatınızın anlamı var mı? Burcu6856 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim yok sözde Allah ama ondan bile nefret ediyorum insanlar zaten düşman başına Hayatınızın anlamı var mı? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
m ŞişkolettaFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Var tabi ki 0 1 Yorumla Burcu6856 6 ay Kim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bunlar hep ekonomiden oluyor yüksek enflasyon, alım gücü düşüklüğü vs vs. 0 2 Yorumla Burcu6856 6 ay Hayatımın anlamı paramı hahlisin🤣 Yorumla Görüş sahibi 6 ay Değil mi dolaylı yoldan her şey paraya çıkıyor. Para her şey değil evet ama para çok şey Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b görüş paylaştı. Allah tan nefret ediyorsun? 0 0 Yorumla
Dmdmdkeşaçiwpwö Takip Et Xper 1 Yaş: 19 6 ay Sana akıl ve irade veren yaratıcıyı sevmekle başla 0 0 Yorumla
ecmel3938 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eig 67% 6 ay Sacmalama istersen 0 5 Yorumla ecmel3938 6 ay Kizim sen kimsinki seni Yaradana başkaldiriyorsun ya Yorumla Burcu6856 6 ay Ay bilmiyorum ya valla 🤣sdfhfs Yorumla ecmel3938 6 ay Ayyy bebeğim ya ahshsjs Yorumla Burcu6856 6 ay Ay valla iyi değlizz 🤣 Yorumla ecmel3938 6 ay Milletçe deliyiz ajajs Yorumla
Terminatör001 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 6 ay Neden öyle diyorsun, neden karamsarsın? 0 4 Yorumla Burcu6856 6 ay Sus be zırdeli Yorumla Terminatör001 6 ay Biraz deliyimdir tamam kabul ediyorum. Konuşmak istersen dinlerim. Bana yazar mısın. Yorumla Burcu6856 6 ay Yazamam şu an tımarhanedeyim. beni tutuyorlar. gizli yazıyorum Yorumla Terminatör001 6 ay Buraya yazana kadar bana yazabilirsin. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 6 ay Aile & Toplum konusunda 7,1b görüş paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Var tabi ki
Kim
Bunlar hep ekonomiden oluyor yüksek enflasyon, alım gücü düşüklüğü vs vs.
Hayatımın anlamı paramı hahlisin🤣
Değil mi dolaylı yoldan her şey paraya çıkıyor. Para her şey değil evet ama para çok şey
Allah tan nefret ediyorsun?
Sana akıl ve irade veren yaratıcıyı sevmekle başla
Sacmalama istersen
Kizim sen kimsinki seni Yaradana başkaldiriyorsun ya
Ay bilmiyorum ya valla 🤣sdfhfs
Ayyy bebeğim ya ahshsjs
Ay valla iyi değlizz 🤣
Milletçe deliyiz ajajs
Neden öyle diyorsun, neden karamsarsın?
Sus be zırdeli
Biraz deliyimdir tamam kabul ediyorum. Konuşmak istersen dinlerim. Bana yazar mısın.
Yazamam şu an tımarhanedeyim. beni tutuyorlar. gizli yazıyorum
Buraya yazana kadar bana yazabilirsin.
Hayır yok.