Herkes saygı sevgi ve ırkçılık olmadan etnik kökeniniz nedir yorumlara alalım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
türküm
Sırp ve türkiyede sırp sayısı çok fazla ama diğer balkan halklarına göre esmer olduklarından dolayı fark edilmiyor sırplar 500 yıl türklerin etkisinde kaldığı için daha esmer türklerle ve yunanlılarla karıştılar ve hiçbir sırp türkiyede ben sırp asıllıyım diye ego kasmamıstır baska balkanlardan gelen kisiler gibi hiç duymamıssındır hatta.
Sırbistana gittim kanka ve hepsi milliyetçi ve ırkçıydı net
Genelleme olmasın ama türkiyedeki sırplar farklı
Türkiye'de Sırp arnavut boşnak Rum Ermeni çok fazla var ve bunların çoğu devşirilmiş aslında Türkiye'de en büyük 2 etnik köken bile bu ırkların arasında azınlık kalıyor
Bosnak bulgar falan bunların çoğunluk kısmı der biz bosnağız biz bulgarız ego kasarlar ama bunu türkiyedeki sırplarda hiçbir sekilde göremezsin her zaman türküz deriz hiçbir zaman sırp asıllı olduğumuzu söylemeyiz bizi ayıranda bu zaten nokta
Türk, köken olarak ırak türkmeni ve kafkasya karışımı
Türküm elhamdülillah!
Yörük
Çekikmisin
Yo
Anladım milliyetçi hatun
Kazak, Kürt ve Azeri karışımı bir şeyim 😄
Hocam yap bize oradan ortaya karışık 1.5 adana kebap😂
Memleket meselelerine hiç gitmeyelim hiç çıkamayız oradan 😂
Memlekete giren yandı😂
Aynen. Kısacası Adanalıyım diyorum geçiyorum 😂 ama uzununu anlatmak gerekirse hiç anlatamam. (Anlatacaktim son anda vazgeçtim😂)
Suri
Aha ciddimisin sen?
Birkaç soru sorabilirmiyim
Evet sor
Özelden yazarmısın merak etme saygımı bozmucam sana karşı
Yazmam
Peki buradan sorarım
1. suriyeliler erken yaşta evleniyor sende erken yaşta evlendinmi hiç
2. arap ailede yaşam şartı nasıl ve aile ilişkileriniz nasıl
3. türkiyede ırkçılık yaşadın mı
4. türkiyede başına gelen en kötü şey
5. genel olarak türk devleti ve Türkler hakkında ne düşünüyorsun
6. türkiyenin Suriye'de olmasına nasıl bakıyorsun
7. bir türk bir suriyeli evliliği sana ne ifade ediyor
Henüz evlenmedim. Türkiyedeki gibi 18 yaşını doldurduktan sonra evlenme taraftarıyım.
Aile içi yaşantımız saygı çerçevesinde. Büyüklerimize özellikle anne babamıza çok saygı duyarız. Zaten aksi olursa bizim toplum dışlar bizi
Türkiye de pek ırkçılık yaşadığım söylenemez. Türkçeyi ana dilim gibi biliyorum. Evveliyetı var.
Türkiye'de başıma gelen en kötü şey. İlk geldiğimde havalimanından taksiye binmiştim. Elimdeki bütün harçlığım param taksi ücretine gitti. Ne kadar tutacağını bilmiyordum.
Türk devleti çok büyük bir devlet. Düşkünün yanında ve bunu karşılıksız yapıyor Türkler. Minnettarım
Türkiye'nin Suriye de olması bize güven veriyor. Olmasaydı çok çok fazla şehit verirdik. Benim babamda savaşta şehit oldu. Abim hala Suriye de.
Türk le Suriye'nin evliliğine güzel bakıyorum. Aynı dine inanıyoruz. Aramızdaki oyun bozan insanlar olmasa mesela siz Azerbaycanı kardeş olarak görüyorsunuz ya bizi de öyle görürsünüz. Çünkü biz sizi öyle görüyoruz Ama kötü insanlar aramızda olduğu için kendimizi size tanıtamadık
Ama genelimiz Türkleri Türkiye yı çok seviyoruz. Hakkınızı ödeyemeyiz. Her Türk bireyin biz de hakkı var ülkenizi açtınız. Yeniden hayata sarılmamıza vesile oldunuz. Hakkınızı helal edin
Çok güzel cevaplamışsın teşekkürler bu arada baban için üzüldüm cidden ve Suriyeli tanıdıklarım oldu erkek olarak ama bir Suriyeli kız gözünden merak ettim sana sordum bende Hatay'da askerlik yaptım afrin savaşı zamanında sınır birliğindeydim bu arada sorularıma devam ediyorum
1. türkiyeye kiminle geldin ve kiminle kalıyorsun
2. falafel humus yapmayı biliyormusun
3. evde kadınlar arasında oryantel müzik açıp dans ediyor musun🙂
4. ne işte çalışıyorsun
5. vatandaş oldunmu
6. türkçeyi nasıl bu kadar iyi öğrendin
7. bu tehlikeli olacak ama türk kızları hakkında ne düşüyorsun😅
Hakkımız helal olsun umarım faşistlere denk gelmezsiniz😅
Umarım gelsemde sesimi çıkaramam onlardan da Allah razı olsun. Sonucta onların da devleti bana yasam hakkı sundular
Biliyormusun seni beğendim çok alçakyürekli nazik bir kızsın
Beni istiyorlar veya istemiyorlar kızamam. Sonucta onlarda Türkiye nın sahibi. Onlarında vatanına dışarıdan gelmişim. Saygı duyarım
Haklısın ama önemli olan insan gibi iyi şekilde yaşamak bu arada soruları cevaplarmısın merak ediyorum🙂
Annem le geldim. Teyzemler bizden önce gelmişti
Felafel humus çok güzel yaparım nohuta bağlı ama iyisi olursa.
Bizde oryantal meşhurdur. Kadınlat arasında tabi ederdim de eskiden di şimdi etmiyorum.
Şu an çalışmıyorum
Vatandaş olmadım
Türkçeyi teyzem çok iyi biliyor annem bilmiyor pek. Teyzemle Türkçe konuşarak büyüdüm kocası da Türk tü.
Ayıp olacak ama biraz havalı geldiler bana 😀Yemek yapmayı bile bilmiyorlar. burada böyle demek ki her yerin bir düzeni var. Ama makjayı çok yapıyorlar. Yapmasalar da güzeller aslında çoğu
Bizde mesela erkeğe saygı duyulur. burada kızlar erkek gibi ona fazla alışamadım garip geldi
Falafel humusmu unutma erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ben sürekli surilerin dükkanında falafel yemeye gidiyorum humusu askerde çok yedim çünkü askerlik yerim suriye sınırı ve hep Araplar vardı 😂 ama ful yiyemedim daha🥺 ama olsun sen bana yaparsın değilmi🥺 bu arada enişten türk teyzen Suri bence çocukları güzel olacak 🙂 türk kızları hakkında güzel tespit 😂
Evet kızları doğru analiz etmişsin Suriyelilerde şunu gördüm erkek siyah renk çantaya bu beyaz renk desin herkes beyaz renk diyor
Doğru mu tespit ettim😀😀😀. Evet bizde erkek son sözü söyler erkek beyaz diyorsa siyah denmez
Evet işte o yüzden oyum Suri kızlarına 😂😂 hem oryantel oynuyorlar hem güzel yemek yapıyorlar hem söz dinliyorlar hem bakımlılar😂
Erkek biz de ata dır. Sözünden çıkarsan saygısızlık düşünülür. Herkes ayıplar
Bizim ülkede 17 yıl öncesine kadar sizin gibiydi son zamanlarda insanlar iyice abarttı
Ama böyle bir yere varamazlarki. Huzursuzluk olur. Mesela evlilikte üçüncü kişi olmadığı için karar verilemez Erkek beyaz dedi kız siyah dedi. Hangisi olacak.
Erkek ata dır. Tamam benimle paylaşır kararımı alır. Ama son söz erkeğin olur. Biz böyle yetiştirildik
İşte türk kızlarının derdi başına dik olmaları ve huzur bozmaları bunu söyledim diye bile beni linçlemek yerine az saygı öğrenmeliler sorsam hepsi saygılı ama yaptıkları tam aksi oluyor çoğu türk erkeği türk kızı yerine başka kızlarla evlenmeye çalışıyor kızlar erkeğin parası için birlikte olurken erkek aile kurmak için kız istiyor
Türk kızları iyice abarttılar o yüzden güzel türk kızı olacağına aile kuracak yabancı olsun daha iyi
Para kötü. Erkeğe para denmez öyle bizde. Erkeğin durumuna göre ayarlanır. Yoksa bul denmez. O zaten saygısızlık. Allah için evlenmek lazım
Ya şimdi soruyorum sana bir erkek varlıklı diyelim malı var mülkü var eee bu kime kalacak seninle kocanın ortak malı olan çocuğumuza kalacak peki her nesil sonraki nesil için çalışmıyormu çalışıyor işte türk kızlarının aklı buna çalışmıyor para yeme odaklı
O zaman o seni sevmiyo ki. Çok yanlış
Biz de evlenecek erkeğe paran var mı diye sorulmaz ve çok ayıp bişey. Erkek kendi durumuna göre ayarlar eşi erkeğin durumuna kanaat getirir. Para ile evlilik kurulmaz
Bizde tam aksi istersen özelden konuşalımmı uygunsa senin içinde?
Bunun devamını oradan cevaplayayım
Siz de mesela şunu alın bunu alın diyorlar mış erkeğe evlenirken. Bizde öyle bişey olmaz. Bu saygısızlık olur. Altın istenmez. Erkek varsa takar takmak zorunda değil. İçinden geliyorsa durumu varsa takar
Valla çok iyi sisteminiz var bizimkiler şimdi erkek 1 ev 1 araba için 25 sene yemeden içmeden çalışıp borç ödemesi gerekiyor kadınlar ne yapıyor 5 dk kadınlık cilve yaparak elde ediyor
Ya o benim inancım gereği ters kusura bakma. Öyle başbaşa özel olarak konuşam. Belki yanlış düşünüyorum ama lütfen kusura bakma
Kusura bakılacak bir şey değil muhabbetimiz iyi gidiyor ve konuşmamızı herkes görsün istemediğim için öyle söyledim
Kredi çekerek ev alan düğün yapan var sizde. Bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Mala değer verilmemesi lazım. Borç kadar faiz ödüyorlar sonra geçinemiyolar
Peki gelecek planın nedir senin 🙂
Geçinemiyorlar diye huzursuzluk ayrılmalar oluşuyor bence bizim insanlarımız gereksiz masraf yapmayı çok seviyorlar bence gereksiz masrafa gerek yok
Evet çok gereksiz evlilik sizde farklı anlaşılıyor. Ticaret gibi
Bence yanlış bir şey evlilikler sevilerek olunması lazım sıradan hemen sevgiyle olacak şey değil hatta bende bunu deneyimledim
Bizim hakkımız da görüşün ne
Sizin hakkınızda iyiniz var kötümüz var iyi olanlar cidden iyi güler yüzlü saygılı çünkü benim müşterilerimden biliyorum konuşkan böyle işinde gücünde insanlar kızlarınız hakkında sadece oryantel oynadığınızı biliyorum birde bir olay olunca ya da tanımadıkları birini görsünler uzaktan kendi aralarında yakınlaşıp fısır fısır konuştuklarını biliyorum yani kadınları sessiz ve olayları seyreden erkeklerde konuşkan sakin kibar olarak gördüm ha istanbuldakiler ya da başka şehirdeki Suriyeliler nasıllar bilemiyorum ama Bursa'daki Suriyeliler gayet kibar daha hiç sıkıntı yaşamadık eski kiracım bile Suriyeli güleryüzlüydüler
Şimdi sanırsam bölgeden bölgeye Suriyelilerin kibarlığı saygınlığı değişiyor ha kötü olanlara karşı hiç iyi bakmıyorum hatta onların Suriye'ye gönderilmesi gerekiyor toplumun huzurunu bozmayan Kibarlar kalsın diğer cahil kötü olanlar gitsin
Siz Türkiye'ye ilk geldiğinizde çok önyargımız vardı size karşı😅😂
İyisi olduğu gibi kötüsü de var tabi. Bizim Suriye de çingene mahallesi vardı oradaki kadınlar güzel oynuyo 😀
Biliyorum geçen ay benim dükkanın yanında Suriyeli çingeneler bıçaklı kavga ettiler bir Suriyeli çingene yaralandı😂
Onlarda ayıp yok erkeklerin içinde bile oynuyolar
Çok fenalar onlar
Çingenelerin çocukları da yaramaz. Erkek çocukları çırılçıplak sokağa salıyolardı.
Yadırgamıyorum ama Suriyeli çingenelerde rezil olma diye bir durum yok ve kışın en soğuk günde bile yağmurlu havada çıplak ayakla geziyorlar
Evet biliyorum birde banyo yapmıyorlar ve bazen dükkanıma geliyordu eksik para verdiği için malzeme vermiyordum sonra bağırıyordu 😂
Aynen
Peki merak ediyorum Suriyeli bir kızın gözünde nasılım
Türkmen
Tanıyorum seni
😂
Gizli ama minik😂
Tanıyacağını tahmin ettim 😁
3 türlü tanıdım sen
1. türkmen dedin
2. gizli kullanıcıda yaş aralığını gördüm
3. gizli sordun😂
Seni uyanık 😂😂
Yaaani insan uykusundayken çok kazık yiye yiye uyanıyor istemsizce😂😂
Yörük manav
bilmiyorum
Laz ya da gürcü olabilirsin
laz değilde bizim köylerde falan annemler rumca konuşuyorlar rum ya da çerkez olabilir
Rum aklıma geldi ama söylemedim çerkez olursan Türki kökenli olursun ama seni gördüm sen ruma benziyorsun🙂
evet öyle :)
Pontus devletini ne zaman kurucaksın😂
yok be kurmuyorum türkiye yeter bana :)
Keşke kurdaydında kuzenleri toplayıp sizi istilaya gelseydik😂😂
yok yok ya boş ver uğraşamam sdklmdfs :D
Bencede minik ellerle istilaya direnirdin😂😂
klmdsfdm aynen :D
Kıyamam direnicek minik ellerle😂
mecbur ne yapalım dlöflds :D
Gelenlere Trabzon yapımı kuru sıkıdan kırma tabancayla ateş ederdin😂😂
yaa ben bilmem ki kldmfsd :D
onu da yapamazdım sopayla vururdum ancak sklfms :D