ya ben kucukken kendi istegimle kapanmistim ama bir iki yildir musluman degilim, gram inancim yok. acilmak istiyorum ama aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum tepkilerinden korkuyorum. napicam?
ben de senin gibi şeyler yaşadım ortaokulda kapanmıştım şu an lise bitti gecen sene açıldım ben de. Anneme olmamama rağmen hala müslüman olduğumu sadece açılmak istediğimi söyledim. Bayagidjr düşündüğümü , ileride pişman olmak istemedigimi de söyledim. Ayrica kıyafet konusunda da ayni sekilde giyinecegimi açık giyinmeyecegimi söyledim. İnancın yoksa kapalı olman garip olur hem senin açından da zor olur seni anlıyorum.
Yooo mk s. alağı ben dindarım demedim ki. Bür taraflarınızdan element uydurmaktan yana üstünüze de yok. birey halime acıdım ona yazık dedim. Ama sen ve senin gibi canım. Her mikim hıyar diyene bir tutam tuzla gittiği için algılayamadı 😂
Anca kadınlara bu ağızla cevap verirsin zaten senin gibi koyunlardan bu beklenir ağlama bu kadar üzülmeeeee hayatta bazı şeyler yüzüne vurulur arada bu kadar kasacaksan ohooo
@Seniseviyorumhayatım ahagagag kudurun köpekler 😂 Kadınmış sizde kendinize kadınım diyorsunuz 😂 Ulan aklı başınsa birisi olsa anlamadan mike sarılır gibi yobazca saldırıya geçmez yorumu beğenmiyorsa bile ekşiyi verir giderdi. Ama belliki bir sıkıntınız var. Birileri sizi iyi mikmiş hıncını sağa sola anlamadan dinlemeden saldırarak çıkarmaya çalışıyor. Aşkım maşkımda iyi birbirnizize yürümek için de güzel metot. Hadi soyunup sevişin rahatlayında komik duruma düşmeyin. Sitenin 31 . tayfasıda iki meme görsün 😂
Ya tamam boş yapam mk. Den bir diğer o. rospu iki. Mikime atlar gibi atladı. Gr inancı yokmuş. Kime ne senin inançsızlığın cehenneme kadar yolunuz var sen ve diğer adanalı o punun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
ben de senin gibi şeyler yaşadım ortaokulda kapanmıştım şu an lise bitti gecen sene açıldım ben de. Anneme olmamama rağmen hala müslüman olduğumu sadece açılmak istediğimi söyledim. Bayagidjr düşündüğümü , ileride pişman olmak istemedigimi de söyledim. Ayrica kıyafet konusunda da ayni sekilde giyinecegimi açık giyinmeyecegimi söyledim. İnancın yoksa kapalı olman garip olur hem senin açından da zor olur seni anlıyorum.
İnancin yoksa acil kim ne dicek sana. Git annenlerede ben acildim inancim yok de. Sadece baski vs yuzunden kapanmanin bir anlami yok.
üniversiteye git güzelce oku işini eline al sonra kimse bişey diyemez diyen olursa da yüzüne para fırlatırsın susarlar
Yazık olmuş. Üzüldüm sana
Bi anda açıl
sonra bi baktin saclar puf
Takma saç takarsın
Yazık sana
niye dayi
Gidişat kötü o yüzden velet
kotu yola mi dusmusum sanki dayi ne diyon
Kes lan sana mı kalmış milletin inancı baş örtüsü kendi inancına bak yol al
İlerde anlarsın ne dediğimi ufaklık
anlamam dayim baska soru
@seniseviyorumhayatım sana kemik atan olmadı sana mi kaldı yorumum. Miktir gt kendi yorumunu yap beğenmediysen eksini ver.. Her mikime sarılma
Sen yol al mk k. e. ve. sesi
Ben soru sormadım. soruyu sen sordun ergen 😂
ergeni laf atma amaciyla kullandiysan cok gulerim dayi
Max erkek zekası evet bu küfürlerle en dindar sensin yobaz s*alak
Senin dayı demen kadar komik değildi ufaklık 😂
Yooo mk s. alağı ben dindarım demedim ki. Bür taraflarınızdan element uydurmaktan yana üstünüze de yok.
birey halime acıdım ona yazık dedim. Ama sen ve senin gibi canım. Her mikim hıyar diyene bir tutam tuzla gittiği için algılayamadı 😂
Tamam kes yobaz djdjjdjdj
Hıyar olduğun çok belliydi tuzla gelinmeyecek gibi değildi kfjdjdjdndj
@Seniseviyorumhayatım mikime sarılma vermem sana 😂
Yobaz sensin mk. Daha yobazdın anlamını bile bilmeyen adanalı fellah *
Yav tamam bu kadar zoruna gitmesin senin gibiler çok bu ülkede jdhdhdjsndjdjdj
@Seniseviyorumhayatım senin gibiler daha çok 😂Hatta gün gece altımdaydı. Yarın da bir başkası olacak bir güneş E sen gel istersen 😂
Anca kadınlara bu ağızla cevap verirsin zaten senin gibi koyunlardan bu beklenir ağlama bu kadar üzülmeeeee hayatta bazı şeyler yüzüne vurulur arada bu kadar kasacaksan ohooo
askim ugrasma su dayiyla anlamaz
Daha da cevap yok daha fazla üzülmene gerek yok yeterince gerçeklerle yüzleştin djdndndnnd
Aynen uğraşmayacağım kendime saygısızlık bayüüü
@Seniseviyorumhayatım ahagagag kudurun köpekler 😂
Kadınmış sizde kendinize kadınım diyorsunuz 😂
Ulan aklı başınsa birisi olsa anlamadan mike sarılır gibi yobazca saldırıya geçmez yorumu beğenmiyorsa bile ekşiyi verir giderdi. Ama belliki bir sıkıntınız var. Birileri sizi iyi mikmiş hıncını sağa sola anlamadan dinlemeden saldırarak çıkarmaya çalışıyor.
Aşkım maşkımda iyi birbirnizize yürümek için de güzel metot. Hadi soyunup sevişin rahatlayında komik duruma düşmeyin. Sitenin 31 . tayfasıda iki meme görsün 😂
dayi ney
Okumanda mı yok ufaklık 😂
yok dayi oyle bi sacmalamissin ki beynim algilamayi reddediyor
Ya tamam boş yapam mk. Den bir diğer o. rospu iki. Mikime atlar gibi atladı.
Gr inancı yokmuş. Kime ne senin inançsızlığın cehenneme kadar yolunuz var sen ve diğer adanalı o punun
Aşırı baskıcılar mı
sayilir
İnancın olmadığını söyleme sadece açılmak şstiyorum zorlanıyorum de ve istiyorsan bunu şimdiden söyle reddetselerde zamanla ısrar eder ikna edersin
İnancın olmadığını söykersen daha fazla baskı yaparlar
acilmami annem cok sorun etmez de babam sikinti biraz
Sürekli söyle bıktırana kadar hala olmazsa ne yazık ki ekonomik özgürlüğün olduğunda yaparsın umarım oraya kalmaz
Babanın iyi tarafına geldi mi söyle ağla izin vermezse bikmiyorum öok şey dene bu senin hayatın kimsenin karışmaya hakkı yok
cesaretimi toplarsam denerim artik
Başarılar