Güncellemeler
+1 yıl
Ormandan kastım hayvanlarla iç içe yaşasınlar demek değil kulube baraka banliyö tarzı bir oluşumda yaşasınlar istedikleri gibi vegan beslensin o zaman takdir ederim
veganlar neden şehirlerde yaşarlar da ormanlarda yaşamazlar şehirler hayvanların evlerinin katledildiği yerleşim yeri değil mi? vegansan sanayileşmeye karşı olman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gecenin bu saatinde böyle sorulara cevap veremiyorum.
gayet haklıyım beni manipülasyonla katil konumuna düşürenlere cevabım
Vegan diye illa ormanda mi yasicak sizin olmayan IQ’nuzu s-
yaşayacak çünkü doğayı hayvanları telef ediyor şehirler gerçek hayvan ve doğa seversen yaşayacaksın tatlı su veganı
benim yediğim ete göz koymasını biliyorsa kendine hakim olsun önce doğayla alakası olmayan insanlar duyar kasmasın
hayatimda bu kadar bos bir soru daha gormedim
cevap versene boşsa
veganlar sadece hayvanı öldürmeye karşı değil hayvana zarar veren her şeye karşılar. Şehirler de hayvanların yaşam alanını yok ettiğine göre veganlar çelişkilidir
hadi celiski diyelim, yani? elimize gecen ne giden ne
gayet mantıklı konuşuyorum doğayı hayvanları seviyorsan şehirde yaşamazsın böyle olmaz
veganlar zorla baskıyla manipülasyonla herkesi zorluyor sıradan bir felsefe değil
kimse sehirde yasamak istemiyor zaten, yap adama ormanda bir ev tahtadan odundan yasasin seni simdi ormanin ortasina biraksak yasayabilecek misin hayir cunku hicbir insanin vucudu ve bunyesi ormana yasamaya uygun degil ya acliktan olursun ya zorlu sartlardan dolayi olursun sehirler insanlara kolaylik sagladigi ve insanlara uygun oldugu icin sehirde yasiyorlar zaten ha ama ormanda yasama imkanlari olsa yasarlar mi evet ne sacma bir kiyaslama bu sen bildigin ayi magarada yasiyorsa insan da yasasin diyorsun veganlar ayni zamanda ormanlari da korumaya calisiyor bu arada gidip yasayamazlar ama hayvanlara ait olan seyi de korumayi destekliyorlar
işte burada patlıyorlar. Ben tamamen ilkel yaşasınlar demiyorum saçmaladın iyice. Amerikan filmi izlediysen bilirsin dağ evleri ya da kulube gibi şeylerde yaşayabilirler gerçekten böyle yapan varsa takdir ederim ama sanayileşmenin ortasında bana kimse veganlık taraftarlığı yapamaz. Ha en başta ev yap diyorsun ya onlar da benim protein ihtiyacımı karşılasınlar ben de senede bir kaç defa yediğim etten vazgeçeyim
ya senin kim yedigin ete goz koydu mk turkiyenin yemek kulturunde etsiz yemek dahi yok ne sacma sapan triplere giriyorsun turkiyede max kac tane vegan var zaten diyorum ki sana madem ormanda yasasinlar istiyorsun yap odundan evi ver adama gider yasar o zaman herkesin maddi durumu bir mi vegan olmayan birisine bile al sehirden uzak dogada odundan ev beslenme ihtiyaclarini da karsilicaz desen kabul etmeyecek adam yok koskoca ulkede amerikan filmlerinden ornek verme bana Şu an 1+1 en kici kirik ev bile milyonlarca lira git al bakalim ormandan ev alabiliyor musun
senin bir boktan haberin yok aptal mısın kızım aızıcık gözünü aç takip et adamlar belgesel yapıyor yetmiyor nümayiş yapıyor yetmiyor manifesto yayınlayıp seni baskılıyor hala onları savunuyorsun onlar bana senede bir iki kez et yiyebiliyorum diye katil muamelesi yapınca sorun yok ben onları ormanda yaşa deyince kötü mü oldum şimdi
ya abicim yuru git etini ye ya
senin kadar salağını görmedim
kaybol
vegan mısın