Bazen boş boş fotoğraflara girip bakarım, biraz önce de küçüklük fotoğraflarımın olduğu bölüme geldim ve hiç değişmediğimi farkettim tip olarak.
Bazı arkadaşlarımın hiç küçüklük fotoğrafı yokmuş, bazılarının ise benim gibi çok var. Bende böyle hatıra olarak sürekli çeker ve albüm yapardım diye düşünüyorum..
Sizlerin küçüklük fotoğrafları var mı? Paylaşmak isterseniz paylaşabilirsiniz, ilk ben başlatıyorum. Fotoğraftaki benim, alnım abimle dövüşürken yarıldığı için zorla perçem kestirmişim. 😂😅 O da yamuk olmuş zaten 😅
Ben bir program kullanıyorum netleştirmek için. Bakacağım onu bulabilirsem eğer size söyleyeyim madem tek fotoğrafınız bu çok daha net ve güzel olsun. Siz de miniş gözüküyorsunuz 🙃
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok teşekkür ederim, Çok iyi olur, Bu arada sensin miniș 🙊😂
Teşekkürler. Programın adı remini, AppStoreda var. Eğer ios kullanmıyorsanız size yapıp link olarak buradan atabilirim. Sizin de kendinize ait net bir küçüklük fotoğrafınız olur.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok ben sony xperia xa1 ultra kullanıyorum yani Android ama düşünmen yeter, Playstoredan indirip yaparım, Çok teşekkür ederim, Çok iyisin 🤗
Benim de bi sürü var hem normal evde çekilen. Bi de babam sürekli fotoğrafcıda fotoğraflarımı çektirirmiş o yüzden dolu. Baya şanslı hissediyorum kendimi hiç fotosu olmayan arkadaslarım var cünkü
Benim de babamın arkadaşı fotoğrafcı oldugu için öyle dhxhhz yoksa fotoğrafçıya götürüp sürekli çektirmek gelmezdi aklına. Tatlıymışsın bu arada yazmayı unutmuşum onu djxjxk
Yo değişmedi aslında, küçükken de yeşilmiş şimdi de yeşil. Sanıyorum fotoğraf makinesinin flashından kahve gibi koyu çıkmış. Aksine küçükken daha da açıkmış şu an profildeki halinden
Bilmem, olabilir. Ben bunu netleştirme programında netleştirdim. Normalde filmli fotoğraf Makinesi ile çekilmiş ve fotoğrafçıdan çıktısı alınmış eski bir fotoğraf idi. Bu yüzden de koyu çıkmış olabilir. Bilemedim 🤷♀️