Bunların erkegininde kadınınında agızları lagam borusu gibi.
Yabancıların her ikinci kelimesi bir "Küfür". Bunların medeniyeti neden çöktü?
Bunların erkegininde kadınınında agızları lagam borusu gibi.
Eskiden kibar ve medeni olan Avrupa, Amerika, Avustralya vs milletlerinin, şimdi her ikinci kelimesi bir "Küfür" ne oldu bunlara böyle? Bunların ahlakı neden çöktü?
Hic bir zaman medeni degillerdi ki. Daha 100 yil once pazarlarinda siyahi kole satan fransizlar mi medeni yoksa anlasamadigi karisini pazarlayan ingilizler mi?
Gelde bunu batı hayranlarına anlat.
@bilgi_kagan60 ms 19 yüzyıl a kadar fransız gemisinde 1 tane bile tuvalet yoktu bundan dolayı yerlere basmasınlar diye topuklu ayakkabıyı ve tuvalet suyundan parfumu icat ettiler sadece tuvalet suyuda değil ispanyolların yakaladığı ispermeçet balinalarındaki güzel koku olduğunu söyledikleri amberlerden kozmetik ürünlerini sağlıyorlardı
@Furyxeno Peki "Jön Türkler" denilen beyinsizler niye Fransız hayranıydılar?
O kardeşim gözleri kör müydü?
Jön Türkleri Osmanlı sultanının kararları ortaya çıkardı diyebiliriz. Esasen devlet, öğrencileri Avrupa okullarına, bilim ve irfan öğrenmeleri için gönderdi. Lâkin Avrupa devletleri bu öğrencilerin yanına kadınları ve aklını çelecek kişileri yakınlaştırarak istedikleri düzeye getirdiler.
@Furyxeno Onları oraya Teknokoji getirsinler diye Abdul Hamid Han gönderdi.
Egitim masraflarınıda kendisi ödedi.
Egitim alım geri döndüklerinde Abdul Hamid Hanı devirmek için dernek kurdular.
Cevap
4Cevap
sanki bizim memlekette 2 kelimeden biri küfür değil.
Dünya değişiyor insanların değişmesi normal değil mi
he valla âmk
Küfür değil lanet:)
Yok öyle bir şey
Nereden biliyorsun?
Aralarındayım
Ben neredeyim sanıyorsun?
Afghanistan?
Hay aklınla bin yaşa. Nasılda bildin ya?
İsminden :)
Bu isim sana Afganistanlıları mı hatirlatıyor?
Yani hem profiline bakınca hem de isme bakınca ağır bir orta doğu ve asya kokusu alıyorum, biz medeni insanlar olan batılılara çok uzak.
qwe neden burada da küfür ediyorlar
Türkiyede öyle
Amerika ve Avrupada yagmur yagar da, Türkiyede Şemsiye acmazlar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar