Çok cahiller artık katlanamıyorum napicam?

Arkadaşlar anne ve babam çok cahil hicbiseye izin vermiyolar şort crop vs giymem, makyaj yapmam, iki arkadaşım hariç biriyle bulusmam, oje sürmem, saç boyatmam vb. Seyler kesinlikle yasak artik çok bunaldim gerçekten babam bana sürekli bagiriyo hic sevgi gostermiyo annemde ters ters bakiyo tamam kendimi geçtim ama arkadaslarimin giyimine de karisiyo ne biliyim iste bize geldiğinde falan kızda şort crop falan olduğunda tövbe estağfurullah falan diyolar çok sinir oluyorum takma tırnak gördüklerinde falan da kızın arkasından konusuyolar sürekli o ne giymis diye anneme diyorum sanane istedigini giyer sana mı sorcak diyorum bu sefer bana kiziyo ben ağlıyorum üzülüyorum sonunda benim özgürlüğümü kisitladiklari yetmiyomus gibi bide arkadaşlarıma karisiyolar cidden kafayı yicem cahillige hic gelemiyorum zaten bide insanin ana babasi böyle olunca çok kötü oluyo bide beni zorluyolar kapan diye babam şey dediydi mesela bi akşam yemek yerken sen elinde sonunda kapancaksin falan dedi bende ben kimsenin zoruyla kapanmam dedim öyle bisey yok dedi sen muslumansan kapanmak zorundasin diyo ulan asil sen muslumansan dinde zorlama olmadigini da bilmen gerekir neyse artık hicbiseye tahammülüm kalmadi gerçekten buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim ne diyim öyle iste arkadaslar hayat böyle
Çok cahiller artık katlanamıyorum napicam?