Hayat bazen çekinilmez oluyor be yoruluyorsun, sıkılıyorsun, kaygıların var, bunların üstüne bide şansız biri isen aşk hayatın yoksa kolaylıklar gelsin :(
Hayat bir sınav sonuçta. Zorlukları aşmak için mücadele etmek bu sınavın asıl amacı. İlahi adalete de inanan bir insanım. İllaki zorluklar çeken biri hayatında bunun mükafatını alıyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendimi bildim bileli hiç bir mükafat görmedim kardeşim ne hayatan yana olsun nede şans bendeki şans bi hocada olsaydı şimdi ateist olmuştu ama ben inancımı kaybetmiyorum kendimi gördüm göreli fakirlik fukaralık şans desen 0 :)
Daha zamanı gelmemiştir belki. Umutlu ol. Er geç hak yerini buluyor. Tarih bu kişilerle dolu. Her sıkıntı ve dert de insan bir tecrübe katar. Geriye dönük düşününce bunun da farkına varıyorsun.
Dünyada çeşit çeşit insan ve hepsinin ayrı hayat hikayesi var. Allah bilir kaçı bizden daha kötü durumdadır? Bulunduğun duruma da şükretmek lazım ama bu daha iyi günler için umut ve mücadele etmeye engel olmamalı. Hakkında hayırlısı olması dileğiyle.