can misali kan misali dediğiniz dostunuz var mı?

can misali kan misali dediğiniz dostunuz var mı?

Var da hepsi zamanında kalbimi çok kırdı halbuki her şeyimi bilirler canımdan çok severim onlar da beni çok sever ama dostum demeye ağzım varmıyor çünkü emin değilim yarın bir gün yine aynı şeyleri yaşayacağımdan. Zamanla belli olacak gerçi çocukluk arkadaşım bu kişiler daha ne belli olacaksa. Bilmiyorum var evet ama sadece bende güven problemi var...
Sonuç olarak var.
Askerde -30 soğukta beraber nöbet tuttuğum kardeşim dediğim dağ gibi insanı ilik kanserinden kaybettim 2 gün oldu aklımdan çıkmıyor ses kayıtlarını dinliyorum daha kötü oluyorum babamdan sonra arkadaşımın ölümü bana çok ağır geldi 😔😔
Teşekkür ederim 😔
Cevap
41Cevap
Dostum yok
Sebep?
Seven biri çıkmadığı için olabilir
Evet 3 tane güzel ve sadık güvenilir dostum var.
Ya öyle samimi her zorlukta ve sıkıntıda yanında olup sesten olan samimi arkadaşlara dedim. Ki öyle kaydettiğiniz gibi bir dostum olmadi yok yani.
👍
Can misali kan misali dediğim bir dostum yok ne yazık...
Dost diyosun sevgili diyosun
Birlikte olup aldatıyolar
5 yıllık hem iş arkadaşım hem kankam 😊 normalde iş arkadaşlığına pek güvenilmeyebiliyor ama biz biçok konuda sırdaş olduk birbirimize
Vardı da sırttan yedik bee
var evet senelerimiz beraber gecmistir
tesekkurler senin de
Dostum da düşmanım da yok ben yalnızım
Hayirlisi
Şu anda yok hanımefendi
Ben artık insan sevmiyorum
Evett
Var 1 tane 15 senelik
Amin teşekkür ederim 😊🤲
vardi yedigimiz ictigimiz dürtüģümüz ayri gitmezdi şehirler ayrildi artik aramaz oldu
Yok. Gerek de yok.
Yoo, hiç dost edinmedim. İnsan sevmiyorum pek.
çok tatlı çıkmışsınız
şu an yok sizde maşallah
İnsanlardan nefret ediyorum
Aile bile b0k. Düşünce anlarsın, etrafında iyi insan olmadığını. Anlayınca aklına ben geleyim. Sonra deki ahh ahh kızlar soruyorda muhteşem, harika, fevkaledenin fevkinde, muhterem, kıymetli, eşsiz, sezgileri kuvvetli, Allah'ın sevgili kulu bir kadın vardı (yani ben😎) hekar haklıymış insanlardan nefret etmekle. Nasılda karşı geldim ona o zamanlar, keşke şimdi onu bulsamda, ona inanmadığım için özür dilesem diyeceksin. Ama o mükemmel insanı (yani beni) bulamayacaksın. Çünkü bu mükemmel insan başka insanların sorunlarına çözüm arıyor olacak🧐😎
Maalesef yok
Evlendiler hepsi
Tenks darko
30 senedir hayatımda..
Öyle birini arıyorum olurmusun
5-6 tane sayarım, var.
Vardı ama herkes gitti yoluna
Vardı hepsi Türkiye de kaldı🙄
Var sol alttaki çocuk
Var. Çocukluk arkadaşım.15 senelik
hayır yok kendi halimde takılıyorum
tecrübe edindik insanlara güven olmayacağını onun için en iyisi yalnızlık
Vardi bir zaman lar
Herkes kendi derdin de sanirim
Olaydı eyiydi
Yokk
Maalesef ki yok
yok. insanlara güvenmiyorum zaten
Evet var
Maalesef...
Hayır yok
var 4 5 tane yeter de artarr
Var evet
Var can dostum
Özelden söyleyeyim sana
Vardi ama uzaklastik
Varr evet
Yok..
öyle biri yok
Yokk 😒
Vardı..
Öpüşsenize
Ama az kalmış dudaklar degdi değecek
Bence kadınlar öpüşmeli yakışıyor çünkü yanındaki aslında istiyor ama senden çekiniyor gibi
en sağlamından
Hayır yok
Evet var.
Hayır yok
Var ama uzakta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?