Ortaçağ'da mı yaşıyoruz, köy nedşr? Tarım için insan gücğne gerek yok artık. Modern makinalarla dağları taşları ekip biçiyor. Hayvanları en modern şekilde çiftliklerde yetiştiriyorlar. Eti de sütü de çok daha verimli üstelik.
Tezek kokusunun, dışarıya sıçmanın, internetsizliğin, insansızlığıb falsn nesi güzel biri bana anlatsın, bunda övülecek ne var?
Tezek kokusunun, dışarıya sıçmanın, internetsizliğin, insansızlığıb falsn nesi güzel biri bana anlatsın, bunda övülecek ne var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence her insanın rahat ettiği yer farklıdır
Köy de yaşıyorum şehirde yaşayanların %70 inden daha konforlu ve rahat bir hayatım var kardeşim
İçmeye nereye gidiyon?
yani Türkiye açısından köy hayatı iç açıcı olmadığı gibi, modern tarım yöntemleri de gelişmiş değil. gerçi köy enstitüleri kapanmasaydı zamanında birçoğumuz köyde modern tarımla uğraşıyor olurduk. Milletimizin ruhu köylü.
Köylüleri dışarıya sıçıyor mu sanıyorsun
Kanalizasyon yok, nereye sıçıyolar?
Aptalligini bukadar belli etme nasıl yok hepsi var
Aaa, o çağı geçmişler, iyi bari
Telefon hattı olduğu için internette var, GSM 4.5 g de var, ayrıca traktör tarım makineleri vs hepsi var sen aptal dairende yaşarken köylüler asmanin gölgesindeki çardaklarında çay keyfi yapıyor hergün
Hee, araziyi paylaşamadıklaro için araşarında bölüşüp küçğk küçük parseller kalıyor. Orada da traktörle ne verim elde edilir. Kardeş kardeşe giriyor 3m2lik arsa için.
Sen o daire benim bu daire senin kavgası yapmıyor musun? Miras kavgasının köyle ne alakası var
Benim dairem yok ki. Köylü müyğm ben?
He desene giymeye donum yok milleti eleştiriyorum
Köylü bişiy mi yapıyor? Arsasını satıp bina yaptırıp kat alıyor. Onu satıp iehre göçüyor. Bu üretim mi? Üretse tamam diyecem
Yapanda var yapmayanda var. Sen neden genel konuşuyorsun
Köylü üretse, köylüye gerek kalmaz. 40 haneli köyün elle yapacaüı işi, modern tarım makinaları 2 kişiyle yapabilir. Geri kalanı da şehre gelir zaten.
Bizimkilerde böyle bi yatırım kafası yok. Zaten devlet eline almıyor.
Bana kalsa bütün toprakları ellerinden alacak devlet, aracını gerecini alacak, iş bilen adamları da orada görevlendirecek.
Sana kalsa herkes fabrikalara köle yapılır. Köleler başkalarının özgürlüğünü istemezmiş. Köyde rahat yaşarsın ve sen köylülerin bu rahatlığına dayanamıyor kendin gibi ssk li işlerde surunmelerini istiyorsun
Ne kadar çok işçi olırsa, fabrikalarda çalışma saatleri de o kadar düşer. İşçiler de verimli çalışır.
Evet, küçük köylü toplumun paraziti gibi gelşyor bana. Gericidir de üstelik. İlkeldir.
Kooperatifler halinde büyük devlet çiftlikleri olmalı.
Aptalın tekisin sana laf anlatılmaz. Sen 80 metrekare dairenden köle hayatına devam et
Sen ben meselesi değil bu. 300m2lik evde de kalsam, köylünün geri ve ilkel olduğu gerçeğini değiştirmşyor
Burdan bakınca geri ve ilkel olan sana benziyor. Eğitimin seni köle yapmış. Köylüler rahat ve özgür. Bilmiyorsun ki eğitim köle yetiştirme üzerine kurulu
Hı hı, tezek toplayıp ateş yakmaya devam.
Tezek devri kapanali 50 yıl oldu mk embesili hala konuşuyor. Odun sobası var
Kömürde var. Doğalgaz faturasıni 1000₺ gelince baygınlık geçiren sen amma çok rahatsızlık duyuyorsun böyle. Amele
Değil ben seviyorum