kanka sen çabaladın çünkü konuşmak için elinden gelen herşeyi yaptın bazen ilgi vermediğin de bir anda ilgiyi bıraktığında kıymete binersin ama o öyle bir kız değil işte anladın mı nettir bu sefer bence seni çok iyi değerlendirecek
Bakın şimdi o diğeri de bizim arkadaşımız ama kendisi artık onu sevmediğini söyledi yani baharın vereceği karar davranışı yapacağı şeyler artık onu ilgilendirmiyor bunu da burada konuşalım da
enişteme dicem yunusun yanına üniversitesiden arkadaşıma gidicem arabayı alabilir miyim senden derim 45 dklık yol 9 da çıksam bi kaç dkya ordayım zaten eve de 3/4'te dönerim Gülbaharla vakit geçiririm onunla konuşurum hem yüz yüze daha iyi olmaz mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilmiyordum
Siz musayla yine bir şey konuştunuz özelden ben anladım da neyse hdhejfg
Ya sadece bir güncükkkkk sabredicem
Ya ben bence kıymetimi anladı diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
kanka sen çabaladın çünkü konuşmak için elinden gelen herşeyi yaptın bazen ilgi vermediğin de bir anda ilgiyi bıraktığında kıymete binersin ama o öyle bir kız değil işte anladın mı nettir bu sefer bence seni çok iyi değerlendirecek
Sende bence artık lütfen kendin ol iyi bir insansın cıvıklaşma konuşurken onun gibi ol dikkat et sen seviyorsun yaparsın
bu sefer yapabilirim demi yani bizden olur demi
olum net olur çünkü cidden çabaladın sen
bu arada Merve az bak 8 ağustosta doğum günü değil miydi bu bizim baharın
musa bir şey yapabilirsin aslında lan
evet yunusu araya katarak çicek sepetinden kafesine bir şey yollasan iyi fikir aslında
Bakın şimdi o diğeri de bizim arkadaşımız ama kendisi artık onu sevmediğini söyledi yani baharın vereceği karar davranışı yapacağı şeyler artık onu ilgilendirmiyor bunu da burada konuşalım da
O kadar zorladık istemedi bahar ama bu sefer olacak bence Musa aşırı çabaladı biz onun sayesinde haber aldık sonuçta
ben sana bişi dicem tuzladayım ya ben ablamın yanında gaziosmanpaşaya gitsem mi dhbshdd
45 dklık yol nolcak eniştemden alırım arabayı giderim
güzel bir fikir la gitsenee
Gülbahara bi nevi yakınsın şu an
Ya cidden gülbahar gelsin adam akıllı konuşacağım artık onunla
Ne konuşacaksın ki
Az bence özele gelin orada konuşalım
enişteme dicem yunusun yanına üniversitesiden arkadaşıma gidicem arabayı alabilir miyim senden derim 45 dklık yol 9 da çıksam bi kaç dkya ordayım zaten eve de 3/4'te dönerim Gülbaharla vakit geçiririm onunla konuşurum hem yüz yüze daha iyi olmaz mı
Gülbahar ister mi burası muamma ben gitmek isterim
Az özele gelinde anlatayım size bir şey daha anlatıcam
Tamam reis bekle
lan arkamdan ne konuştunuz döverim ha
lan gözlerime inanamıyorum sen mi geldin yubbbii😬😬😬😬
Ya siz delisiniz cidden ben geliyorum diye ahahahahaha
Klavyeye koyan buradakilere ne yapar tehlikeli biz ufaktan yol alalım hshshshs
Ne geliyor brocum
bi arkadaş geliyor da
Büyük gün geldi çattı😬
yarından sonra dırırıırırırım
sence bu sefer olur mu