Severken vazgeçtim şimdi de ölmek istiyorum.. intihar ettim 👎 olmadı, bu aşk beni mahvediyor etti
bu neyin sınavı:((
Severken vazgeçtim şimdi de ölmek istiyorum.. intihar ettim 👎 olmadı, bu aşk beni mahvediyor etti
bu neyin sınavı:((
Rabbine mi aşıksın? Anlamadım yani başkasına aşıksın Allah beni niye sevmiyor diyorsun. Allah seni belki de sevdiğinden öyle birine nasip etmiyordur. Bu kadar zayıf olmayın bir erkek için ya nedir melek mi peygamber mi tanrı mı? Dünyaya geliş amacını unutuyorsunuz. Allah size "ben sizi bir adamı sevin, onu kendinize aşık edin diye mi gönderiyorum dedi? Olmadı öliyim, ölmek kolay mı, ölünce bitiyor mu? Hesap var hesap o cehennem azabı sana şimdi çektiğin acıyı mumla aratır.
Canım acıyor ama
Çok seviyorum ama o sevmiyor :(
Ölmek istiyorum artık
Yine ağlıyorum onun umrunda bile değilim
Aşk acısı çeken kadına da dynamam of biliyorum o duyguyu ama ölmeyi isteyecek kadar zayıf olma, dibe batırma kendini. O acı da güzel be yaşa, şarkı dinle, çikolata ye, uyu, aşk filmi izle korku filmi izle kitap oku kedi sahiplen hayatın her zerresi güzel. Aşk acısı, sevinçler, güzel şeyler yani. Sonra şöyle bir kalk namaz kıl dua et için rahatlar
Cevap
3Cevap
Aşk yok aşk onlar yalan şeyler.. Hayat devam ediyor
KS lütfen bunun üyeligini iptal et bunun kadar dengesiz insan yoktur eminim
:(( keşke bilsen
Canım acıyor
Neyin var soyle
Sevdiğim sevgilim çok kötü birisi yine ağlıyorum ve benim dışımda herkes mutlu:( ağıt yakmak istiyorum olmuyor off yaaaaaa!!
Neden bennn
Rabbin seni neden sevmez? Günahkar mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?