Sizin derdiniz ne?

Dersini anlatmayan derman bulamazmış, isteyen derdini yazsın, ben başlıyorum;

Babam ben 1 yaşındayken öldü, kardeşim öldü, abim öldü, 2 tane amcam öldü, 2 dedem de öldü, babannem öldü, 1 tane teyzem öldü, 3 tane dayım öldü, hipotroidi, romatizma, kronik bronşit ve skolyoz hastasıyım, annem ve ablam beni pek umursamaz ve sevmez genellikle, yük olarak görürler, akrabalarıma aram kötü, ortak bir mal vardı amcamlarla ve oranın bir kısmını satıp bize hakkımızı vermediler, çocukları uyuşturucu ve içki bağımlısı hakkımız onların uyuşturucu parası oldu, ne arar ne sorarlar, ölsek umurlarında olmaz, anne tarafı da çok nankör ve benciller senelerce yaptığımız her şeyi unuttular, hayatımıza giren herkes sanki onlara bir şeyler yapmak ve almak zorundaymışız gibi davranıyor, anne tarafında da 3 tane kuzenim ve 1 tane teyzem alkol bağımlısı, 1 tane kuzem uyuşturucu bağımlısı, bunlar herkesi bunaltıyor, teyzemin kocası teyzemi sırtında bıçakladı, zeki değilim, güzel değilim, hayatımda hiç beni seven olmadı beğendiğini söyleyen dahi olmadı, genellikle hakaret edilir, hep çirkin ve işe yaramaz olduğum söylenir, hayattaki varlığımı sorgular ve istemezler, her zaman dışlandım, ekonomik kriz var, darbe gördük, virüs var, savaşlara şahit olduk, öyle.

Sizin derdiniz ne?