Ailem ve akrabalarim beni evlendirmek istiyor?

Aktabamizin çocuğu varmış evi arabası yok içkisi kumari yok efendiymisde 1 dediğimi 2 etmezmis bu ner saçmalık a. yav ya. laftanda anlamıyorlar 22 yasında üniversite son sınıf ogrencisiyim evlenmek istesem bana kendi sinifimfaki cevremdeki çıkma teklifi eden kisilerden biriyle illa evlenirdim ama neden evleniyim durduk yere. a. yav benim hayallerim vaat daha neymiş yaşım geçiyormuş ta beni tatillere het yere gotururmuste okumama izin verir beni okuturmusta öncelikle sen kimsin ya kim kimsinde beni okutacaksin o kadar sinirlendim ki kadını arayacaktim beni rahatsız. Etmeyin diye teyzemden istedim numarasını 1 saate vericem dedi o arada dayima yetiştirmiş beni arıyor napicaksin noyu diye rahatsız etmesin istemiyorum güzel bir ağzının payını verecektim ama vermediler bu satten sonra annene bile guvenmeyeceksin cidden bu hayatta en çok ama en çok ve sadece anneme guveniyordum o bilr fos çıktı evlen en azından bilr konuş diye. o kadar diyorum yani bir an önce mesleğimi elime alıp kendi evime ve kendi ayaklarimin üzerinde duracagim şu an ogrenciyim zaten bir yandanda çalışıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
A. w koskocaman sitede kimse yok mu
Ailem ve akrabalarim beni evlendirmek istiyor?