Üniversite iki öğrencisiyken neden ölmek zorunda gibi hissediyorum?

Babam ben dokuz yaşındayken terk edip gitti. Nerdeyse on yıl oldu hatta geçti bile. Babam terk edip gitti. Annemin en yakın arkadaşıyla. Annem desem sahip çıktı evet ama şiddetle, hakaretle büyüttü. Hala öyle şiddet uygulamaz fiziksel ama psikolojik şiddeti en içine kadar yaşıyorum. Hayattan soğuttu beni. Her şeye bağıran, sesini yükselten bir kadın. Hep kararlarını kendini düşünerek alır. Asla beni düşünmez. Ben ömrüm boyunca hep kendi yaşımdan büyük sorumluluklar aldım. Hala da alıyorum. Ev de tek başıma yaşıyorum çünkü annem yaşlı bir kadına bakmaya başladı. Yasli kadın benim psikolojimi bozdu. Şu işi Burak lütfen başka işe bak derken bakmadı. Yasadiğim evin tüm temizliğini vs yapiyorum ama annem yukardan aşağıya gelsin bir kere kullansin o mutfağı eski haline döndürüp gidiyor. Başak burcuyum ben. Artik dayanamıyorum. Şu evi temizlediğim gibi kalsın istiyorum bari üç gün kalsin. Artik çok yoruldum. Hayatim boyunca çok ders çalıştım sadece tıp kazanmak için. Lise üç de aşık oldum. İlk defa bir erkek beni seviyormuş gibi geldi. O da hayatımı kaydırıp gitti. İstemediyim bir bölümdeyim. Başetmem gereken sorunlar boyumdan büyük. Herkes benden tıp beklerken ben gittim fen bilgisi öğretmenliği tutturdum. İnsanalr direkt şunu söylüyor bu çocuk nasıl bu kadar düştü. Ölmek istiyorum artık hatta kendimi öldürmek.

Üniversite iki öğrencisiyken neden ölmek zorunda gibi hissediyorum?