Aile & Toplum Kimlerin benim gibi arkadaşı yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 28 yaşındayım ve tek bir arkadaşım yakın dostum dahi yok 😂😂2 kişi var onlarda ne ararlar ne sorarlar Kimlerin benim gibi arkadaşı yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neden bu aptal koduğumun sitesindeyim sanıyorsun ki ! 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Off deme öyle üzdün :( Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :( Polat’la Çakır olurduk ne bilim şemalar Mevlana olurduk. Dolce gabba gibi bile olurduk. Olmadı napalım Yorumla Soran +1 yıl :( peki niye yok? Ben asosyal olduğum için yok. Evdeyim hep Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Bende kültürsüz insana dayanamadıgım için yok Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Vah hayirsizlar. Evlendilerse swnden once umudu kes onlardan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok bekarlar. Yorumla the03 +1 yıl Hmm ters kose oldum. Gel ben varim ya Yorumla
hepöyledirzaten Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buralardan bulursun hemen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla hepöyledirzaten +1 yıl 😄 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dostum az arkadaşım çok 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Benim senin gibi arkadaşım yok 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 851 cevap paylaştı. Kendini kısıtlıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Asosyalim diye yok arkadaşım Yorumla luizdavid +1 yıl Dışarıya çık Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İyi bunalıma girmiyosun helal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunalıma girilecek bişey yok Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dost arıyorsan Mevla yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zarardan başka bir şey olmuyor. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur mu ya eğlencelidir yakın arkadaş filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen iyiysen onlar iyidir , hep çıkar ilişkisi. Yorumla Soran +1 yıl İğrenç ya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu yanlış bir şey mi söyledim :/ Yorumla Soran +1 yıl Çıkar ilişkisi diyorum, iğrenç yani. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yanlış bir cümlemi yazdım diye şaşırdım öyle maalesef. Yorumla
justthevibe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl boş ver herkes yamuk zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes yamuk diye hayattan vazgeçilmez.. Ben asosyalim diye yok. Yorumla
kedimeasıgım Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl benimde öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç:) Yorumla kedimeasıgım +1 yıl 18 yazıyo Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. aga beeee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimde yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yas Yorumla KocaBebe59 +1 yıl Kıyamam ya 🙂 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Bende de aynı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Neden bu aptal koduğumun sitesindeyim sanıyorsun ki !
Off deme öyle üzdün :(
:( Polat’la Çakır olurduk ne bilim şemalar Mevlana olurduk. Dolce gabba gibi bile olurduk. Olmadı napalım
:( peki niye yok? Ben asosyal olduğum için yok. Evdeyim hep
Bende kültürsüz insana dayanamadıgım için yok
Vah hayirsizlar. Evlendilerse swnden once umudu kes onlardan
Yok bekarlar.
Hmm ters kose oldum. Gel ben varim ya
Buralardan bulursun hemen.
Allah korusun
😄
Benimde oyle cikarci 😂
Dostum az arkadaşım çok
Benim yok. Vardı hepsini sildim
Benim senin gibi arkadaşım yok
Kendini kısıtlıyorsun
Nasıl? Asosyalim diye yok arkadaşım
Dışarıya çık
Gel dost olalım iyi günde kötü günde
İyi bunalıma girmiyosun helal
Bunalıma girilecek bişey yok
Dost arıyorsan Mevla yeter
Zarardan başka bir şey olmuyor.
Olur mu ya eğlencelidir yakın arkadaş filan
Sen iyiysen onlar iyidir , hep çıkar ilişkisi.
İğrenç ya.
Ne oldu yanlış bir şey mi söyledim :/
Çıkar ilişkisi diyorum, iğrenç yani.
Bende yanlış bir cümlemi yazdım diye şaşırdım öyle maalesef.
Neden yok? Alien mısın?
boş ver herkes yamuk zaten
Herkes yamuk diye hayattan vazgeçilmez.. Ben asosyalim diye yok.
benimde öyle
Yaş kaç:)
18 yazıyo
aga beeee
Niye olsunki zaten
Arkadaş var ama yalnız hissediyorum
sen = ben
Benimde yok
Kaç yaşındasın
19 yas
Kıyamam ya 🙂
arkadaş olalım?