Çarşaf giymenin zorlukları neler? Eskiden böyle düşünmüyordum ama artık gerçek hayatı gördükçe (kendi işi olmayanlar için) çarşafla bir çok yerde bulunmanın zor olduğunu görüyorum. Üniversite okumak bir işe girmek bunlar hep zor şeyler. Bir sürü çarşaflı okuyan var ama güçlü bir irade gerekiyor bakışlara laflara katlanabilmek görmezden gelmek için.
(Dalga geçecek olan lütfen yazmasın)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Her işin bir zorluğu var mini etekli bir kıza nasıl normal bakılıyorsa çarşaflı bir kızada o kadar normal bakılmalı
Evet öyle ama iş faaliyete gelince en muhafazakar hatta emin olun çarşafli iş verenler bile sorun çikariyor. 😊 gerçekten komik ama durum bu. 'Çarsafli çaliştiran yok biliyorsunuz' cümleleri ile başliyorlar. Ben daha cok açik insanlarin açik iş verenlerin sorun çikarmadiğini gördüm. Bizden gibi olanlar daha çok ayrimcilik yapiyor
İşle alakalı pek bir bilgim yok ama çarşaflı çalışan tanıdıklarım var
Nerelerde çalişıyorlar
Birinin fizyoterapist olduğunu biliyorum diğerlerini tam bilmiyorum ne iş yapıyorlar
Hımm anladım teşekkür ederim :)
Rica ederim
Yok giymiyorum
Hahaha yani pp'den belli zaten.
@justSu giyilecek gibi değil ki😄
Giyilmesi gereken bir sey de degil zaten ama iste her insandan akli selim olmasini beklemek mümkün degil, bazilari itaat etmeyi kendisine deger vermekten daha cok seviyor.🤦♀️
@justSu ne alakası var? Sizi ilgilendiren bir durum yok giymiyorsaniz yorum da yazmayın
Sizin giydiğinizde giyilmesi gereken bişey değil az saygılı olun insanlara ben açık biriyim ama diyemem çarşafa giyilmesi gereken bir şey değil diye
@Çokmuönemliki Kadin bedenini asagilayan ve erkek egemen toplumuna yarayan hicbir seye saygi duymak zorundayim. Saygiyi cok yanlis yerlerde ariyorsun.