+1 yılDoğruluk sor anasını satayım sonra da bir tur cesaretlik sor efkarlıyız bugün sorr :s
https://www.youtube.com/watch?v=gS333UQnaP402 Yorumla- +1 yıl
yok artık LeBron :) hayır dostum başka soru alayım
En İyi Cevaplar
+1 yılIlk ben Dogrulukmu Cesaretmi
Yiyosa cesaret de
#Depp.020 Yorumla- +1 yıl
Johnny depp i severmisin
- +1 yıl
Hadi len ordan ;-)
Cesaret. - +1 yıl
tamam EIC lazim. ama
- +1 yıl
Xper seciyesi az
- +1 yıl
Xper sevym. az mesaj atamiyrm
Doruluk - +1 yıl
Johnny deppo. gorememek
- +1 yıl
Beni EIC yaparmisin
- +1 yıl
Ama sen yaparsan 100de 100 EIC olcak
Lutfen :'( - +1 yıl
Saol
- +1 yıl
Xper dolandiriciligi bunu bir ben yapıyorum saniyodum :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBiradam varmış canı sıkılan canı sıkılan. Ks gelmiş sıkıntı gitmiş sıkıntı gitmiş :))))))
027 Yorumla- +1 yıl
Doğruluk
- +1 yıl
Düşündüm
- +1 yıl
Hıım insan tanımadığı birine ne sorarki? Dur buldum. Ks kızlarla msjlaşıyomusun?
- +1 yıl
20 yaşında evlendim.. ciddi olan tek ilişkimdi..
- +1 yıl
Benim evli olduğumu görünce hep bu yönden sormak kolayına geldi değilmi?;))
- +1 yıl
Doğrulukmu cesaretmi?
- +1 yıl
Seninle dalga geçen kızlar oldumu hiç? Misal aahhah tipine bakmadan bana teklif ediyo diyen falan?
- +1 yıl
E hani cevap?
- +1 yıl
:) Yok genelde kibar yaklaştığımdan kibarca reddedildiğim oldu 2 defa. Bir adriana lima kovalamadığımdan da belki öyle bir tepki gelmedi. :) Sorum ilk ilişkileriyle evlenenlere genelde şu oluyor genelde hiç merak ediyormusunuz acaba başkasıyla yaşasaydım ne yapardı nasıl olurdu diye?
- +1 yıl
Merak etmedim desem yalan olur.. kendi kafamın içinde sadece :))
- +1 yıl
Sorum : evliliğe baya meraklısın anlaşılan. ciddi bir ilişkin olupta hiç evlenecepim kız işte bu bu dedinmi?
- +1 yıl
Nemi yapardım.. madem onu bana tercih ediyo. Mutluluklar diler çeker giderim..
Sorum : yaşın kemale ermiş anlaşılan. Ailen baskı yapıyomu oğlum mürüvvetini görelim artık diye?;)) - +1 yıl
Ben 25 eşim 31 ..
Sorum: mesleğini severek isteyerekmi seçtin? Yoksa? Olmak isteğin meslekmi gerçekten? - +1 yıl
Evlenmeden önce çalışıyodum ama şimdi çalışmıyorum.
Nerelisin? - +1 yıl
Yok bırakmadım eş alanından soru istiyosan sorarım :)) bende aslen malatyalıyım
Sorum: nasıl bir eş istersin hayalinde nasıl biri var? - +1 yıl
Eşim bayburtlu..
Evlenirsen kırklarelili birinimi tercih edersin? Yoksa il farketmezmi?
Soyle cesaret herkez doğruluk diyo herkez cok dogru ya hadi bekliyorum sor sorunu...
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş yerinde kardeşim gibi gördüğüm kızlarla oynarken 30 yaşında dul bir bayan geldi girdi oyuna ve bana sordu "hiç bir kadınla birlikte oldun mu?" :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne gibi :)
cesaret... kolay olsun ama ilk defa katılıyorum yarışmaya yarışmacı arkadaşlara falan filan:)
04 Yorumladoğruluk.. çok merak ettim ne gelcek :)
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğruluk agelsin soru
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsadece 2 :(
Cevap sahibi+1 yılağlamadın mı
Cesaret :) bende oynicam :)
030 YorumlaÜstad bazı soruları kopy paste mi yapıyorsun :)
02 YorumlaHem doğruluk hem cesaret
01 Yorumla
+1 yılGüzel soru bulmuşsun :) doğruluk :)
09 Yorumla- +1 yıl
Nerden buluyorsun böyle soruları :D ikisinin kafasını yan yana dayar öyle vururum ama tek seçeneğim varsa adamı vururum :)
- +1 yıl
Soru Sırası bnde değilmi :D
- +1 yıl
Haşaa yanlış anlama. bir kızın ve bir oğlun var diyelim. Iki seçeneğin var ya kızın orospusu olcak oğlun normal olcak ya da Kızın normal olcak oğlun i*ne olcak? Hangisini seçerdin? :D
- +1 yıl
Az oynamadık lisede :D sıra sende doğruluk :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılimmm cesaret diyim :D
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMeery haha:)
Sira bende hangisi dogruluk cesaret?
Cevap sahibi+1 yılHmm :)
Unutulmaz dedigin bir olayyi anlat :D
Cevap sahibi+1 yılaaa :)) tesadüfe bak
20 :)
+1 yılDogruluk
07 Yorumla- +1 yıl
Önce adama sorarım sen kimsin benim burada ne işim var diye sonra vücuduma bakarım morluk var mı en son da zar testi yaptırırım
- +1 yıl
Hahaha :D aşk mı para mı
- +1 yıl
En fazla 6 isterdim
doğruluk
03 Yorumladogrulukmu cesaretlık mı
01 YorumlaDoğruluk :)
068 Yorumla- +1 yıl
Duygusal sözlere özellikle gercek askı içeren şarkılara falan gibi. etkilenirim öyle seylerden. mesela 'öyle masum sevdim ki seni gözlerine bakarken bile utandım' bunun gibi. kalbe hitap etmeli. hemen gözlerim dolar. kendimde cok duygusal oldugum için. :)) peki sen doğruluk mu cesaretlik mi@eqemenn
- +1 yıl
Acık konuşmak gerekirse bişey yapmama gerek yok:) övünmek için söylemiyorum bunu yanlış anlama da. ben bu konularda cok ciddiyimdir. sevgilim olmadı daha önce flörtüm de olmaz. hep birini seviyim o olsun bir tek diyen biriyim. hatta lisede bütün arkadaslarım sey diyordu sen birini bulursun onunla da evlenirsin. ben hangi erkekle tanışsam anlıyorlar direk. ve sevgili olmamama rağmen evlenmek isteyen oldu:) o yuzden oldugum gibi davranmam yetiyo sen nasılsan zaten karşındakilerde ona göre davranıyor ve ona göre yaklaşıyorlar :))
- +1 yıl
Profiterolü severim ya. Eskiden düzenli okuyordum (üniversitede) ama uzun süredir mesleki şeyler dışında (Mafi Eğilmez - Asaf Savaş Akad.. gibi) eğlencesine pek bişey okuduğum yok, en son martta evrenden toripilim varı okudum sanırım, günlük gazete birde. Sen neleri okuyorsun, neleri dinliyorsun?
- +1 yıl
Roman okuyorum. kütüphaneden aldığım için sürekli kitap bir ayda iki kitap okuyorum:) daha cok popüler, duyulmuş, ödüllü romanları okurum. müzik olarak türkce pop dinliyorum ayrıca turk sanat müziği dinlerim:) peki sana farklı bili sorucam. bir kız seni 3 sene sevse ama haberin yok ve konuşmuşlugunuz yok. sana birden ulaştı ve artık dayanamıyorum 3senedir aklımdasın seni bekledim hep bir dk bile çıkmadın aklımdan hiç kimseyle konuşmadım bile dese ne tepki verirdin?
+1 yılDoğruluk
05 Yorumla- +1 yıl
ikisinide vurmazdım cani değilim :) Aksine yaşayıp ondan sonra ki hayatımı dışardan izlesin :))
- +1 yıl
Unutamadıgın anını anlat
- +1 yıl
bir kafede kızlı erkekli okey oynarken üniversitede yandaki masada oturan sarışın kıza gözüm takılmış alıcı gözüyle bakmıyorum aslında ama refleksmidir nedir artık bilmiyorum biraz fazla bakmışım. Sen misin bakan burnumdan getirmişti eski sevgilim. 1 hafta uraşmıştım. Unutmamaışım hala. :) Sorum: sen anlat bakalım unutamadaığın bir anını?
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruluk...
016 Yorumla- +1 yıl
Ömrümü onunla geçirecek kadar...
- +1 yıl
İhanet ettin mi hiç?
(Sorum genel manadadır. Sadece sevgililik konusunu içermez..) - +1 yıl
Hayır değil.. Netten alınma..
Ama bu fotoğrafı bana çok benzetiyorlar.. :) - +1 yıl
Evet muhafazakar olduğum söylenir..
Dini bilgin ne durumda? - +1 yıl
Şuanda mesleğim dışı çalışıyorum.
Mesleğim Bilgisayar Programcısı
şu an çalıştığım : tipik sekreterlik :) - +1 yıl
Mecburen :)
- +1 yıl
Sen hangi meslektesin?
Benim gibi mesleğin dışı mı çalışıyorsun yoksa mesleğini mi yapıyorsun? :) - +1 yıl
Sakarya'dan..
Sen?
+1 yılCesaret :)
09 Yorumla- +1 yıl
Uzgunum ama yapamam cunku xper 1 im 24 saat gecmeden baska soru soramiyorum :)
- +1 yıl
Alt devre olduguma ilk kez şukrettim saol :D
- +1 yıl
Niye cesaret demedin yemedimi :)) neysee sorayim annenin onaylamadigi bir kizla ciddi iliski dusunurmuydun?
- +1 yıl
Ikna etmeye calisirim ki benim sevdigim kisiyi ailemde onaylaycagindan eminim ilk kriterim aileye saygili efendi durust birisi olmasi ailemde boyle birisini ister
+1 yılDoğruluk
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılSiteye ilk gelen bu soruyu soruyo yahu. d
00 Yorumla
+1 yılDoğruluk
016 Yorumla- +1 yıl
Beraber oldun derken?
- +1 yıl
1 tane.
- +1 yıl
Yaşadığın en utanç verici olay neydi?
- +1 yıl
Ağlama krizine girmiştim akrabaların yanında.
Soru: Sitede kimden hoşlanıyorsun? - +1 yıl
Kimseden.
- +1 yıl
Üst üste soru sordun :))
- +1 yıl
Benden bu kadarlık.. Normalde tek bir soruda bırakıyordum :))
- +1 yıl
Sana da :)
+1 yılDogruruluk
013 Yorumla- +1 yıl
Ayyy igrenc bisey. Yalan attigini söylerdim cok sinirlerdim döverdim herhalde :D
- +1 yıl
Ozaman takmam banane ya milletten ne düsünürlerse düsünsünler. Allahim herseyi bildikten sonra sorun yok
- +1 yıl
Birini gercekten sevdinmi?
- +1 yıl
Evet hemde deli gibi.. Sorum : onunla birliktemisin? Degilsen neden olmadi?
- +1 yıl
Hayirlisi. 18 sorum : senin?
- +1 yıl
Huzur :) sorum : o dönse kabul edermisin
Doğruluk
013 Yorumla
+1 yılDoğruluk !
01 Yorumlacesaret
017 Yorumla- +1 yıl
Beni takip et cesaretin varsa
- +1 yıl
- +1 yıl
Helal olsun çok güldüm :D
ceraset?
01 YorumlaCesaret bebisim. peki sen?
00 Yorumla
+1 yılDoğruluk
03 Yorumla- +1 yıl
Hahaha düşündüm de oyun bozanlik edicem sanane
+1 yıldogruluk
02 Yorumla- +1 yıl
yapmam sadece kisinin davranis tarzina gore davranirim bayan ya da erkek olmasi onemli degil
+1 yılDoğruluk diyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi konu olduğuna bağlı..
Cesaret :)
021 Yorumla
+1 yılDogruluk
07 Yorumla- +1 yıl
Beni zora sokan bir istegi olmadi
- +1 yıl
Hic aldattin mi
Cesaretlik. sadf
07 Yorumla
+1 yılCesaret
03 Yorumla- +1 yıl
tamamdır, önce birini bulayım eklerim buraya :D
- +1 yıl
özel mesaj gönderebilmek için Xper 2 olmak gerekiyormuş :(
+1 yılDoğruluk :D
015 Yorumla- +1 yıl
Boşanırdım kızıda gebertene kadar doverdim
- +1 yıl
Sevgilinin yanında seni sıkıştırıp dövseler ne yapardın?
- +1 yıl
Saygılı yüz vermeyen zor erkek çok hoşuma gidiyor :D sevgilin seni herşeyden herkesten kıskansa ne yaparsın?
- +1 yıl
Vazgeçerdim mantık evliliği yapardım senden öncebaşkalarıyla birlikte olan bir kadınla evlenir miydin?
- +1 yıl
17 en fazla 2-3 fazla büyük olsun istemem zayıf kızlarmı daha güzel balık etli mi sence?
- +1 yıl
Yakışıklı olup bakımlı olsun makyaj yapan kız itici mi?
- +1 yıl
Yalan söylemesi
- Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılCesaret
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi be :))
- +1 yıl
Profilde bursa yazıyor yaa :)) rezil olurum :))
bende sorucam.
01 Yorumla
+1 yılDoğruluk
07 Yorumla- +1 yıl
Mesai saatlerinde zaman geçirmek için
- +1 yıl
Mesaideyim şu an geceleri çalışıyorum 😊
- +1 yıl
Yo özel güvenlik saat başı devriye birde etrafı gözlemem gerek yemek sayılmaz işimi yapıyorum sonuçta 😊
+1 yılDoğruluk ula sor :D
05 Yorumla- +1 yıl
Uzaktan bir akrabama ergenlik dönemlerimde bakmış olabilirim birazcık :D
- +1 yıl
hatırlamıyom kişiyi ilk okul 6 ya da 7 deydim :D
Doğruluk :)
03 YorumlaDoğruluk
05 Yorumla- +1 yıl
Sen kimin kızısın :-D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğruluk
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl32. Çok mu şüphelendin?
Cevap sahibi+1 yılKarşında 9 aylık hamile bir kadın, başarılı bir üniversite öğrencisi ve onu öldürmemen için yalvaran yaşlı bir kadın var. Birini vurup öldürmek zorundasın, yoksa sen öleceksin. Hangisini seçerdin?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim, çünkü değilim
En son kimin düğününe gittin ve nasıl geçti?
Cevap sahibi+1 yılOcak ayındaydı, kuzenim evlendi. Biz kız tarafı olarak bir masayı doldurduk, geri kalanı da erkek tarafı.
En son kimin cenazesine gittin?
Cevap sahibi+1 yılHayatta beni çok üzen birisi yok, ama illa söyleyeceksem annem. Çok sinirliydi, küçükken çok üzmüşlüğü vardır beni. Ama annem sonuçta. Bir de iletişim kuramadığım baba tarafım. Bu yaşımda bile cesaretim yok, hep rol yapıyorum onlarla birlikteyken. Tamamen farklı birini tanıyorlar.
Ciddi anlamda insanlardan çok olaylar üzer beni.
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada en çok sevdiğin şey?
Cevap sahibi+1 yılKadın tipi mi? Nasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılBir kadın erkek gibi davranmaya çalışmamalı, ama en nefret ettiğim kadın tipi eşine/sevgilisine kul köle olan, her şeyde ondan izin isteyen, dayak yiyip, aldatılıp sineye çeken, bekaretini kaybederse sokaklarda çürüyüp o* olacağını zanneden zavallı, ezik kadınlardır. Kısaca ayaklarının üzerinde duramayan, zayıf kadın tipi. Doğurduğu çocukla, kocasının pozisyonuyla övünenlerden de ayrıca nefret ederim. Bir Kore dizisinde görmüştüm, oğlu olan kadın kendisini ''Ben Jeong-Ja, memnun oldum'' diye değil de ''Ben Seuk-Bin'in annesi, memnun oldum'' diye tanıtıyor, kocasına da ''Seuk-Bin'in babası'' diye hitap ediyordu. Kızını tamamen ihmal ediyordu. Cadalozun tekiydi zaten, ama bu yaptığı ayrıca iğrençti. Bir kadının ne kadar diğerlerine uymasa da inançlarını -ki bu sadece dini inançlar değil- savunması, yaşamak için sülük gibi bir herife yapışma ihtiyacı hissetmemesi gerekir. Nasıl koşullar altında olursa olsun eziyet çekiyorsa sesini çıkarması, ama akıllı hamleler yapması gerekir.
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim eğer Suudi Arabistan'da bir kadınsan sokağa çıkıp bikinili eylem yapamazsın. Salaklığın lüzumu yok.
Cevap sahibi+1 yılPek feminist tarafımı ortaya çıkarmam, tahammül edemediğim çok sayıda şeyden biri anti-feminizm. Ayrıca feminist olarak kendimi çaresiz hissediyorum, çünkü hayatım boyunca çok ciddi olmasa da taciz olayları yaşadım ve ne kadar polise gitsem de sonuç alamadım. Bunları hiç yaşamayan Türk kadını yoktur zaten... Evden yanlız çıkmaya bile korkardım, halbuki sefil olması gereken onlar değil mi? Dünyanın çoğu yerinde kadınlar hala çok savunmasız. Amerika'da beyaz bir kadın beyaz bir adamın kazandığı her dolara karşılık 77 cent alıyor. ''Wage gap'' diyorlar buna, en düşük olduğu ülke Fransa'da bile erkekler %14 daha çok kazanıyor.
Cevap sahibi+1 yılBu tarz şeyler, üstüne bir de erkeklerin kadınları nesneleştirmesi (kadına yaşına göre değer biçen korkunç bir örneğine bu sitede rastladım) ''Bütün çabalarım boşa'' diye düşündürüyor insanı. Ayşe'yi belki biliyorsundur, bir doğu ülkesinde babasının Taliban'a borçlarına karşı satılıp, kaçmaya çalışırken yakalanmış. Burnu ve kulakları kesilmiş. Bir Amerikan organizasyonu onu bulup New York'a götürmüş, annesini de yanına almış, takı tasarımcılığı yapıyormuş artık. Malala var, Pakistan'daki kızların okula gidebilmesi için mücadele ediyor. Taliban tarafından başından vuruldu, şu an İngiltere'de sanırım. Çoğu kız onlar kadar şanslı değil.
Cevap sahibi+1 yılKaç kuzenin var?
Cevap sahibi+1 yıl1 tane. Kaç günde bir banyo yaparsın?
Cevap sahibi+1 yılHa, üvey ablalarımı da sayarsam 3 tane.
Cevap sahibi+1 yılYok. Hiç yurt dışına çıktın mı?
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yıldoğruluk olsun
024 Yorumla- +1 yıl
Valla yuva yıkan kadın olmak istemem zaten çocuk varsa hiç olmazda çocuk yoksa belli ederdim
- +1 yıl
Bana sorduğun şeyi değiştirelim sen evli bir bayani sevsen
- +1 yıl
Neden yorumsuz bilmiyorum hayatımda biri yok heralde bunun için direk bekar yazmayı gururuma yediremedim :) immm bende sorayım birine gerçekten seni seviyorum dedin mi hissederek
- +1 yıl
Sevdim ama diyemedim 2 yil birini sevdim platonik ama olmadı diyemedim başka birinide sevemedim
- +1 yıl
19 sorayim sorayim buradan birinin numarasını istedin mi
- +1 yıl
Imm anladım bence 25 den önce olmamalı okul 22 de bitse iki yil hadi iş bulma 1 yıl anana babana biraz yardimci ol 25 den sonra artik taleplerine bakabilirsin diyorum ben :)
- +1 yıl
Evet rtv okuyorum sorayım sorayım yaptığın en kötü şey neydi
- +1 yıl
Anneme küçükken geber demiştim şimdi tabi her akşam Allah ondan önce beni alsın diye dua ederim küçükluk aslinda ama o kadar pismanim ki 9 senedir her akşam neyse :) imm ben soruyorum ama dur diyebilirsin
- +1 yıl
Hiç reddedildin mi
- +1 yıl
Kıvanç Tatlıtuğ mu peh o adami sevmeyen tek insan olabilirim işte o iki yıl beklediğim insana söyledim ama olmadı ama sorun değil yani hayata kusmedim seversem söylerim ileride keşke dememek için
- +1 yıl
Bunu böyle herkesin görebileceği bir yerde söylemek taraftarı degilim pek
Cesaret
040 Yorumla
+1 yılDogruluk olsun.
07 Yorumla- +1 yıl
Su an ayriyiz.
Genelde dogruluk diyorsun; burada yazilan her seye inanir misin? - +1 yıl
Ayriyiz cunku evli degilim. 20 yasindayim.
Soru; ya her sey koca bir yalandan ibaretse ve bunu ogrenirsen naparsin? - +1 yıl
Herhangi bir sebebi yok
kac yasindasin?
cesaret :D
01 YorumlaCesaret
01 Yorumla
+1 yılDogruluk
09 Yorumla- +1 yıl
18 yasindayim vede bekarim
- +1 yıl
Sebeb? Siteye nie giriyorsun
- +1 yıl
Olabilir yasimdan buyuk gosterdgimi soyluyorlar sasirmadim.. him anladim
- +1 yıl
Can skintisi
+1 yılDoğruluk
03 Yorumla- +1 yıl
Eşimi gördüm
Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı. Doğruluk
03 Yorumla
+1 yılDoğruluk
00 YorumlaDoğruluk olsun :D
010 Yorumla
+1 yılDoğruluk?
04 Yorumla- +1 yıl
Bune be :D
- +1 yıl
:D,
+1 yılDoğruluk sorr
04 Yorumla- +1 yıl
Sen bu durumda ne yaparsan aynısını yapardım ;)
- +1 yıl
Tabi kız benimle olmak istiyo bu durumda ona istediğini verirdim adamım :)
Doğruluk
08 Yorumla
+1 yılDogruluk
09 Yorumla- +1 yıl
Kendim ilk sonra kiz kardesim
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Senin sorunu soriyim ya sen
- +1 yıl
Hmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğruluuk :)
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızlığımı vermem onun dışında (eğer o da beni seviyosa) herşeyi yaparım
Cevap sahibi+1 yılşimdiye kadar kaç kişiyle mercimek pişirdin? :DD
Cevap sahibi+1 yılo bir kişiyi sordum :) cesaret
Cevap sahibi+1 yılsaçmalık bu hayatta yapmam O_o
Cevap sahibi+1 yıl:Dd
Cevap sahibi+1 yılbu kadarını beklemiyodum :D dur bir soralım bakalım (küfür ederlerse benden değil sana atarım suçu :D
Cevap sahibi+1 yıltamam bekle burada :D
Cevap sahibi+1 yılhemde nasıl karıştı :D en son ne zaman ve neden ağladın :D
Cevap sahibi+1 yılen son dün gece askerdeki sevgilimi özlediğim için :( uff duygulandım yine :(
xper gelsin a m k :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne