Sizce Z kuşağının en büyük problemi nedir?
X ve Y kuşakları bu konuda ne düşünüyor?
X ve Y kuşakları bu konuda ne düşünüyor?
Problem derken ne kastediyorsunuz önemli olan o. her kuşağı kapsayan çeşitli sorunlar vardır. örneğin benim çocukluğum yoklukla geçti. ve o dönemler gerçekten yokluk vardı. ülke kıbrıs harekatından çıkmış çoğu şey kısıtlı. tv desen 10 evden birinde vardı. pantolon 1 tane alır 2 yıl giyerdik. yırtılmasın diye gözümüz gibi bakardık kıyafetlerimize. Annem çorabıma yama yapardı. üstü farklı altı farklı olurdu. pantolonun fermuarı eti sıkıştırdığı için , eteklik kumaştan iç don dikmişti. köyde sıklıkla elektrik gider mum ya da gaz lambası altında ödev yapmaya çalışırdım. hoş kimseninde umrunda değildi ya. Ve yoklukla mücadele edemediler beni yetiştirme yurduna verdiler. şimdi gençler çok şanslı ancak kıymetini bilmiyorlar. her şey onlara toz pembe geliyor.
Bıktım şu kuşak muhabbetinden
Z şöyledir
X böyledir
Y'ler tatlı insan falan gibi absürt genellemeler hangi zeka seviyesinin ürünü Allah aşkına ya.. Elbette nesilsel farklılıklar var ama hepimizin birey olduğunu unutmamak lazım. Şunu söyleyebilirim ki Z kuşağı mükemmel olmayabilir tıpkı kendisinden önceki nesiller gibi. Onlar da farklı zorluklarla boğuşuyor ve farklı koşullarda büyüdüler. Ayrıca madem genelleme yapıyoruz; 'çoğunluğu' kalıplarından çıkamayan, gerici ve kas kafalı boomer neslini anca böyle bir nesil paklayabilirdi. Çok iyi birBok olduklarından değil birbirlerinin panzehiri gibiler.
Hepsi için demiyorum ama geneli saygısız oluyor. Ben Y kuşağıyım, tabi bizim içimizde de saygısızlar vardır ama biz Z kuşağına göre daha saygılıydık küçükken bence. Kendimizden önceki kuşağa haddimizi aşarak konuşmazdık. Z kuşağının bazılarında bu huy var
Cevap
8Cevap
Bence kendilerini yeterince geliştirmemeleri
Şu kuşak muhabbeti çok saçma hal almaya başladı, elbette bir şeyler farklı olucak zaman ilerliyor, teknoloji gelişiyor ben de z kuşağıyim objektif bakınca bazılarımız için konuşursak nerde nasıl konuşacağını bilmemek diyebilirim sorun için ama bu her kuşakta olabilecek nitelik, bırakalım şu kuşak muhabbetini
Z kuşağı çokta iyi sosyal medya ve x y kuşağı pürüzlük arama derdinde benim primat kuşağa göre diyalektik analizleri perfect ben beğeniyorum algi yapılmama beklentiler düşmeli gereksiz bi rekabet var kuşaklar arası
En büyük problem komple kendileri zaten. 100 yaşına da gelseler ergen olacaklarından en ufak bir kuşkum yok. Normalde çocukları çok severim ama bunlardan nefret ediyorum ya
Kuşakları xyz veya w diye ayırmaktan yana değilim önemli olan topluma ve teknoloji ye ayak uydurabilmek ve o dönemin problemlerine karşı önlem alabilmekte
Saygı, nezaket, ve vatan sevgisi yokluğu.. Z gençliği artık internet bağımlısı... Sonumuz ne yazık ki bu vurdum duymazlıkla gelecek..
Bir problemimiz yok bizden önceki bütün kuşaklardan daha sağlamız.
Aksini iddia eden AKPyi bizim seçmediğimizi hatırlasın yeterli
Siyah kuşak vardı bende :) hiç adı bukadar geçmedi :))
dostluk yok aralarında gözlemlediğim kadarıyla
İnternet çağı işte, sorun diyemem ama farklılık diyebilirim. Önceki kuşaklarda bu yoktu, şimdi var ve bunu güzel yönlendirmek lazım.
Z kusagiyim ve bu kusaktan oldugum icin utanıyorum :/
Ne Z kuşağıymış vay be
Insan olmak en büyük problem..
25 yaş hangisi oluyor 😄
Sizin varlığınız.
Ekonomi
Z kusagi olmasi
Digerlerinin z kuşagi dedikodusu tabi kii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?