Nasıl bir tavır bu sizce?

Biz annemle birlikte dayımlara gittik ben kuzenimle çok iyi anlaşan birisiyim beraber gezeriz filan annem işte beni onlarda bıraktı ben de kalmak istedim kuzenimle gezmek istedim kendisi gitti sonra işte misafirliğe davet edildiler bende onlarla gittim yengemin dayısının eşi bunun ne işi var burada annesi gittiyse gibi bir şey dedi bende masa da oturuyorum yanımda yengem var kuzenim var bir şey demediler bende dondum kaldım gitsem ordan dağın başı yazlık ev bilmediğim bir yer birde akşam yani gidemedim de kalabalık vardı öbür annesi tarafından kişileri görünce de direk onlarla oturmaya onunla konuşmaya başladı kuzenim sanki ben yokmuşum gibi zaten hep onlara karşı iyi yani ben başka bir şehirden gelmemisim gibi sanki onunla saatlerce konuştu ben de anlamadım dediklerinden öyle bakakaldım sonra işte evine gittiğimiz kişide arkadaşına da bir söz versen dedi kuzenim aa evet gelsene dedi bana kendimi orada çok kötü hissettim yani sonra bir şey de diyemedim misafirim diye eve döndük sabah işte otururken müziği son ses açtı kendisi de söylüyordu ben de kıs biraz gürültü kirliliği oluyor dedim rahatsız oluyorsan gidebilirsin dedi. Bende çantamı aldım çıktım aksama kadar eve gelmedim annesine de ben odaya git anlamında demiştim diyormuş akşam da gelip valizimi aldım dayımlara gittim

Nasıl bir tavır bu sizce?