Aile & Toplum Evet siz ne düşünüyorsunuz bence hak ediyorlar? Baharl Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Licnclemeyin lütfen 😂 Güncellemeler+1 yıl Üçüncüsünü cekemedimwsuan çalışıyor 🤣 Evet siz ne düşünüyorsunuz bence hak ediyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hak ediyorlar :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl demek ki yanlış kişinin canına yanmış meğer 😂 usein bolt senin sigaranı içer yani öyle bi hız 0 7 Yorumla Baharl +1 yıl usein bolt kim?😄 Yorumla Baharl +1 yıl Baktım sporcuymus🤣 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahah 😂😂😂 Yorumla Baharl +1 yıl Üçüncüsü bana tripli Şu an çalışıyor yazamadım 😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl kız 7 ye tamamlasana senin hürmüzden ne eksiğin var aşk olsun ha 😂😂😂😂 Yorumla Baharl +1 yıl Varda şimdilik onlarla konuşmayı kestim sinirliyim Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahhaha ya sen var ya 😂😂😂 iyi güldürdün beni bak ha Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Allah bereket mi versin denirdi böyle durumlarda 🤣🤣 0 2 Yorumla Baharl +1 yıl Haha sağol Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Rica ederim 🤣🤣 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mesai saatlerini farklı zamanlara verirsen rahat edersin 0 2 Yorumla Baharl +1 yıl Sağol kanka üçüncüsü şu an çalışıyor o yüzden ikisine rahat yazabilixom Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Dksbksks Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Başkalarının kötülüğünü, kendimiz de aynı kötülükleri yaparak düzeltemeyiz. Unutmayın ki herkes kendinden sorumludur ve herkes kendine yakışanı yapar. 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Onlarda sen ve senin gibiler için hakediyorlar diyordur 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kaşaristan adlı market zinciri kurucam Çalışmaya gelir misin 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen sadece çift peynirli kaşar reyonu ile ilgilenirsin söz Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Birden fazla kişiyi idare etmek seni marifetli değil kalitesiz karaktersiz yapar 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Büyük başarı yeminle kimse yapamaz böylesini alksşdajdoas 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Arkada kaç kişi var daha :P 0 1 Yorumla Baharl +1 yıl Daha var 🤣 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhtemelen onlarda 3-5 kıza yazıyordur 0 0 Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Senin hayatın senin kararların 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. ahahahaha women 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başarılarının devamını diliyorum knka 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ama hak edene ahfkaxjxjaj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl anlamadim ben 0 5 Yorumla Hayalett123 +1 yıl Mesaj da iki erkegi idare ediyor görünen o ki sadece iki ile sınırlı degil 😅😅 Yorumla Baharl +1 yıl Üçüncüsü çalışıyor şimdi vakti yok çekemedim😂 Yorumla Hayalett123 +1 yıl Olmamış bak onuda görmeliydik 😅 Yorumla Baharl +1 yıl 4 cusu olmak istermisin Yorumla Hayalett123 +1 yıl Hahahah manyak seni karaktersiz degilim özür dilerim 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hak ediyorlar :D
demek ki yanlış kişinin canına yanmış meğer 😂 usein bolt senin sigaranı içer yani öyle bi hız
usein bolt kim?😄
Baktım sporcuymus🤣
ahahahah 😂😂😂
Üçüncüsü bana tripli Şu an çalışıyor yazamadım 😄
kız 7 ye tamamlasana senin hürmüzden ne eksiğin var aşk olsun ha 😂😂😂😂
Varda şimdilik onlarla konuşmayı kestim sinirliyim
ahahahhaha ya sen var ya 😂😂😂 iyi güldürdün beni bak ha
Allah bereket mi versin denirdi böyle durumlarda 🤣🤣
Haha sağol
Rica ederim 🤣🤣
Mesai saatlerini farklı zamanlara verirsen rahat edersin
Sağol kanka üçüncüsü şu an çalışıyor o yüzden ikisine rahat yazabilixom
Dksbksks
Başkalarının kötülüğünü, kendimiz de aynı kötülükleri yaparak düzeltemeyiz. Unutmayın ki herkes kendinden sorumludur ve herkes kendine yakışanı yapar.
Onlarda sen ve senin gibiler için hakediyorlar diyordur
Kaşaristan adlı market zinciri kurucam
Çalışmaya gelir misin
Sen sadece çift peynirli kaşar reyonu ile ilgilenirsin söz
Birden fazla kişiyi idare etmek seni marifetli değil kalitesiz karaktersiz yapar
Büyük başarı yeminle kimse yapamaz böylesini alksşdajdoas
Arkada kaç kişi var daha :P
Daha var 🤣
Muhtemelen onlarda 3-5 kıza yazıyordur
:D hayırlı işlerde napak
🤣 Nazar değmesin
neden hak ediyorlar
Senin hayatın senin kararların
ahahahaha women
Başarılarının devamını diliyorum knka
Takıl flörtöz ne diyelim
Ama hak edene ahfkaxjxjaj