seküler yobazlar İzmir bayrağı kimseye vermez, onu antalya takip eder birazda mersin..
dindar yobazların başkenti konyadır trabzonla yarışır belki rize ile..
sosyolojik yobazların başkenti ama diyarbakırdır hayatımda gördüğüm en mal insanları burada gördüm askerde keşke f16 ile bombalansa..
İstanbul kozmopolit olduğu için heryerden tadımlık yobazları olsada genede yaşanılacak tek yeri bana göre... istanbulun dışına çıkınca kendimi yabancı ülkede gibi hissediyorum
Isparta iyi fena değil ben sevdim afyon tam öküz bir kovmadıkları kaldı neredeyse dökeceklerdi adamların şehrini tanıtmaya gittik işimizi zorlaştırmak için ellerinden geleni artlarına koymadılar
Bazi şehirlerde açık giyinen birine ne kadar kötü bakilsa da tam tersi bazı şehirlerde de kapalı giyinen birine aynı şekilde kötü bakılabiliyor. O yüzden bu ikisinin yobazlığı arasında fark göremiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bana antalya, İzmir , Ankara harici her yer yobaz geliyor acikcasi
benim sahsen ankaradan bir suru arkadasim oldu hepsi de kibar kulturlu insanlardi o yuzden ankaralilara iyi gozle bakiyorum ben acikcasi eskisehiri bilmiyorum
Valla nur demi de söylediğim gibi tabi ki bir İzmir değil ama brnim okuduğum yillara göre cok daha gelişmiş ve açılmış. En büyük avantajin da antalyaya yakın olman olur. Canın sıkıldıkça gelirsin antalyaya rn azindan elazigdan kat kat iyidir.