Aile & Toplum Sevgiliniz var mı yok mu tahmin edeyim mi? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 810 Yapay Zekaya Sor Uyumadiysaniz buyrun bakalım 🥳 Güncellemeler+1 yıl O kadar tahmin ettim biri de çıkıp benimle ilgili bir tahmin bile etmedi 😏 Sevgiliniz var mı yok mu tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsinyok. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var u Barış_LonelyForever +1 yıl Yoktu bilemediniz :D
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Lan bi kerede şu yüzünü kapatma ne zevk alıyorsun yüzüne kocaman emojiler koymaktan anlamadım ki 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lütfen hakkımı yeme yarım yüzümü açmışlığım var😏 Yorumla HissizProfil +1 yıl Öyle yaptıysan eğer özür dilerim söylediklerimi geri alıyorum :( Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tahmine gerek yok, ben sevgililiğe, flörte de karşıyım. Doğrusu ciddi ilişki ve evliliğe dair olmalı. 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sevgili olmadan nasıl ciddi bir ilişki olabilir ki Yorumla obiralfa +1 yıl Sevgili olmayı aileden gizli ilişki yaşamak olarak görüyorlar Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yoo ne alaka, o bir tanıma süreci ve o süreçte ailemde sevdiğim adamı tanımalı gizli saklı şeyler bize göre değil yani bunlar benim şahsi düşüncem ki eminim benim gibi düşünen bir çok insanda vardır Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Edebilirsin. Hiç kimse tahminde bulunmamışsa ilk tahmin benden. Büyük ihtimalle sevgilin yok. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla onur26vw +1 yıl Doğru bildin. Hiç sevgilim olmadı zaten. Yorumla
LonelyWolf1071 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadınların hisleri güçlü derler... Tahmin et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ayy et bakim disardan nasil gozukuyo ask hayatim sksksk 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yok ya hoslandigim var 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bence senin var 🤠🥳 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sende az değilsin he millet burdaysa yoktur yapıştır geç 😂 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla hasanhceylan +1 yıl Ben istemedim ki 😅 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben söylim yok hiç olmadı. Olmasında istemiyorum açık ve net 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevgilim yoktur , olsa da fazla kalma sende 0 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sağır sultan duydu benimkini artık 😂 bence senin var gibi 🌸 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Şişkocuk 34 bedenli olsaydınBak olurdu bizim iş heee 🤪 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Senin sevgilin var bence👻 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Nerden anladin bunu kiZ 😂 AşkıÖldürmek +1 yıl İçime doğdu
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakayım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok. Yorumla
Yprk_Mrv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Buyrun merkala bekliyorum 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla Yprk_Mrv +1 yıl Kahin bu arkadaş dikkatli olun Yorumla Yprk_Mrv +1 yıl Senin kesin vardır etmemize gerek yok Yorumla Şişkoletta +1 yıl Nerden biliyon kiz Yorumla Yprk_Mrv +1 yıl Güzelsin ondan anladık 😉 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ooo tahmin hadi bakalım 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla bucali-caglar +1 yıl Ya varsa Yorumla Şişkoletta +1 yıl Valla acayip sevinirim Yorumla bucali-caglar +1 yıl olabilir bakalım Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Buyur et bakalım.. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Need4Read +1 yıl İyi bildin.. Yorumla
hesapsiz7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Evet tahmin alayim 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Var evet 😃 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur et bakalım. 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla Aso6533 +1 yıl Evet 🤭al bir çikolata ye🍫 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Teşekkür 😄 Yorumla Aso6533 +1 yıl Rica 😀 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sevinirim 😊et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Ağzından bal damlıyor ah ah keşke olsa maalesef yok Yorumla
Blackjack666 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Denemeye değer, et bakalım. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl VAr Yorumla Blackjack666 +1 yıl Tutmadı 😏 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Et bakalım benim var mı? 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Keslerr +1 yıl Çok mu belli? Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olurr. Eylemsel şeyler✌😅 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kız hem var hem yok gibi bilemedim 🤔 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl Ben de bilemedim bak🤓 Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl et bakalım ne çıkcak 🙂 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok.. Yorumla mrcakir53 +1 yıl doğru cevap Yorumla mrcakir53 +1 yıl e ben edeyim o zaman senin sevgilin var 🙂 Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Buyur şişko. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla WaRʓLL +1 yıl Evet Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Et gelsin 1 6 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bence var gibi Yorumla cnrche +1 yıl Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hadi ya normalde tutar aslında 😏 Yorumla cnrche +1 yıl Cıks, bana karşı tutmamış demek ki :D Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hemen sevgili yapıyorsun 🥺 Yorumla cnrche +1 yıl Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şişkocum ne Zaman emojisiz Pp yapacan merakla o günü bekliyorum 😀 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ben daha önce etmedim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen içe kapanıksın iletişim kurmaktan çekiniyor ya da kasıtlı iletişime geçmiyorsun Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yine sen 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yine ben 😀 Yorumla Şişkoletta +1 yıl İyi bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle ben arkadaş olacam başka yol yok 🙊😅 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Vayyy çok iddialı kimsin sen bakalım 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlilik bizim neyimiz di eylem hanım 😀 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Zor olacak ama yine de sen bilirsin.. 😄 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Evet var. Mutluluğunuz daim olsun Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Teşekkür ederiz.. 😊 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et bakalım 🙂 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Bravoooo👏 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen tahmin etmeden söyleyeyim. Tam 98 senedir yok 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur, et 😂 2 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Evet var hemde çok çok çok tatlı biri @padisahinkizi🌸😄 Yorumla padisahinkizi +1 yıl @Şişkoletta yaa, teşekkür ederim 😅🌸 Yorumla Şişkoletta +1 yıl @padisahinkizi 🌺 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım.👀 2 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Senin neren şişko. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Şişko lafını seviyorum sadece Yorumla sekscambazıyım +1 yıl Bal gibisin çünküm. Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Et bakalım 2 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla minikkladyy +1 yıl Var 🥺 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Ah o herif çok şanslı kdkdkdjdk Yorumla
Glady Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Uyuduk ama uyandık et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yik Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok gibi 🙄 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Rhaast +1 yıl Var seninde sevgilin değil ama flörtün var sanırım Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Et bakalım. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Teesir +1 yıl Yorum yapmayacağım bu sefer :D Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Tahmin et bakalim 😝 1 3 Yorumla Nvcccf +1 yıl Edemmi Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Mariposita_Humana +1 yıl Vaaar 😝😝 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evet Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yik Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Et bakalım 1 8 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Maalesef ki yok😅😅😅 Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Sapsin knk benim gibi ✌️🤷 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Olmadığı çok belli Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Neyden belli pardon 🤣😅 Yorumla Tolga2021 +1 yıl İki sebebi var Yorumla Şişkoletta +1 yıl @Tolga2021 nedir sebebi Yorumla Tolga2021 +1 yıl Konuşmandan Yorumla
Dertsizadam60 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Et hadi? 🤙 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Dertsizadam60 +1 yıl Evet ama aşık olduğum biri var acilamadigim😪 Yorumla Dertsizadam60 +1 yıl Seninde yok tabiki ahahaabaah Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var.. Yorumla arasreis02 +1 yıl Ne yazık ki yanıldın Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla auraventi +1 yıl yok maalesef siskolettacim wrong guess Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Et bakayım 😁 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla Blondesmann +1 yıl Doğru Yorumla
Emre0935 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Bak bakalım 😄 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla BlackDeacker +1 yıl Helal lan sana yusufiiii 😂 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet.🌸 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var🌸 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Doğru 🌸 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Atış serbest. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Yorumla
oneydikizz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Buyur 1 5 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla oneydikizz +1 yıl Ayrıldım daha yeni Yorumla oneydikizz +1 yıl Ama yaklaştın helal olsun Yorumla Şişkoletta +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla oneydikizz +1 yıl Sağol Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et😂. 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla curlyboyyy +1 yıl Emin misin? Yorumla curlyboyyy +1 yıl Sevgilin var senin 😂 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım😚 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok şeker.. Yorumla dikenliyıl +1 yıl Var şeker🍭 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Senin yok çünkü🌺 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla picmisinenes +1 yıl Evet doğru cevap 😂😅 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Elbette 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. olurr 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Var Yorumla duygusalprofil +1 yıl yok🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Tahmin edebilirsinyok.
Var
Yoktu bilemediniz :D
Lan bi kerede şu yüzünü kapatma ne zevk alıyorsun yüzüne kocaman emojiler koymaktan anlamadım ki
Lütfen hakkımı yeme yarım yüzümü açmışlığım var😏
Öyle yaptıysan eğer özür dilerim söylediklerimi geri alıyorum :(
Tahmine gerek yok, ben sevgililiğe, flörte de karşıyım. Doğrusu ciddi ilişki ve evliliğe dair olmalı.
Sevgili olmadan nasıl ciddi bir ilişki olabilir ki
Sevgili olmayı aileden gizli ilişki yaşamak olarak görüyorlar
Yoo ne alaka, o bir tanıma süreci ve o süreçte ailemde sevdiğim adamı tanımalı gizli saklı şeyler bize göre değil yani bunlar benim şahsi düşüncem ki eminim benim gibi düşünen bir çok insanda vardır
Edebilirsin. Hiç kimse tahminde bulunmamışsa ilk tahmin benden. Büyük ihtimalle sevgilin yok.
Yok
Doğru bildin. Hiç sevgilim olmadı zaten.
Kadınların hisleri güçlü derler... Tahmin et bakalım
Yok
Ayy et bakim disardan nasil gozukuyo ask hayatim sksksk
Var
Yok ya hoslandigim var 😂
Bence senin var 🤠🥳
Sende az değilsin he millet burdaysa yoktur yapıştır geç 😂
Yok
Ben istemedim ki 😅
Ben söylim yok hiç olmadı. Olmasında istemiyorum açık ve net
Sevgilim yoktur , olsa da fazla kalma sende
Sağır sultan duydu benimkini artık 😂 bence senin var gibi 🌸
Şişkocuk 34 bedenli olsaydın
Bak olurdu bizim iş heee 🤪
Senin sevgilin var bence👻
Nerden anladin bunu kiZ 😂
İçime doğdu
Tahmin et bakayım
Yok.
Buyrun merkala bekliyorum
Var
Kahin bu arkadaş dikkatli olun
Senin kesin vardır etmemize gerek yok
Nerden biliyon kiz
Güzelsin ondan anladık 😉
Ooo tahmin hadi bakalım
Yok
Ya varsa
Valla acayip sevinirim
olabilir bakalım
Buyur et bakalım..
Yok
İyi bildin..
Evet tahmin alayim
Var
Var evet 😃
Olur et bakalım.
Var
Evet 🤭al bir çikolata ye🍫
Teşekkür 😄
Rica 😀
Sevinirim 😊et bakalım
Var
Ağzından bal damlıyor ah ah keşke olsa maalesef yok
Denemeye değer, et bakalım.
VAr
Tutmadı 😏
Et bakalım benim var mı?
Yok
Çok mu belli?
Olurr.
Eylemsel şeyler✌😅
Kız hem var hem yok gibi bilemedim 🤔
Ben de bilemedim bak🤓
et bakalım ne çıkcak 🙂
Yok..
doğru cevap
e ben edeyim o zaman senin sevgilin var 🙂
Buyur şişko.
Yok
Evet
Et gelsin
Bence var gibi
Hadi ya normalde tutar aslında 😏
Cıks, bana karşı tutmamış demek ki :D
Hemen sevgili yapıyorsun 🥺
Et bakalım
Yok
Şişkocum ne Zaman emojisiz Pp yapacan merakla o günü bekliyorum 😀
Niye ben daha önce etmedim mi
Sen içe kapanıksın iletişim kurmaktan çekiniyor ya da kasıtlı iletişime geçmiyorsun
Yine sen 🙄
Evet yine ben 😀
İyi bakalım
Seninle ben arkadaş olacam başka yol yok 🙊😅
Vayyy çok iddialı kimsin sen bakalım 😄
Gizlilik bizim neyimiz di eylem hanım 😀
Zor olacak ama yine de sen bilirsin.. 😄
Evet var. Mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederiz.. 😊
Et bakalım 🙂
Yok
Bravoooo👏